- Magisk
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
M_AND_Ms
veterán
Hagyjuk...
A hozzászólásom nem a ghost tényét és okát firtatta. (értő olvasás: 2 alá)De ha már a témánál vagyunk:
"Nem is tudok most hirtelen olyan csatorna logót mondani ami hasonló..."
Pedig van bőven: Filmbox, Sport1,2. Meg ne magyarázd, hogy azokban a teljesen átlátszatlan fehér kevésbé "agresszív", mint az RTL Klubé!! Még a végén elhiszem, hogy csak az RTL Klub fehér színe, ami "agresszív", a másik logó fehérje nem az.(megsúgom, hogy például egy fehér betű, akár 30 mp alatt is okozhat ghostot, bizonyos körülmények között, nem kell hozzá öt hat óra. Ezt az esetemet már leírtam pár hónappal ezelőtt, ha érdekel előkeresem)
-
changbácsi
tag
Sziasztok!
Adtam egy esélyt ma is a pixelprotectornak.
A white wash 2 órát ment és utána nyoma sincsen az rtl logónak a tesztképeken. Nagyon ajánlom ezt a remek programot minden plazma tulajdonosnak! Kiírtam dvd-re és 300 óránként le is fogom futtatni a pixelkarbantartást ezek után. Tehát van remény, ha egy 2 hete látható beégést képes voltam kiszedni a tv-ből.
A tv-t ésszel kell használni, mert valóban, mint írtad volt szép képpel hálálja meg.
Ertéel meg kapja be, zoom 1 en nem látszik a logójuk.Mondjuk este még sötétben is le tesztképelem, ha ott sem látom, akkor nagyon happy leszek.
Üdv: Changbácsi
-
M_AND_Ms
veterán
"..az RTL-re kellene haragudnod, mert nem képesek lecserélni az agresszív logójukat"
Hetente itt valaki elmondja, hogy az RTL Klub logója agresszív. Mondja már meg valaki, mitől agresszív egy tv logó?
Támad?Értem én, hogy mivel nem átlátszó, ezért hajlamos a ghostra, beégésre. De ha végignézzük egy átlagos szolgáltató műsorkínálatát, akkor az adók 80%-nak logója is mind ilyen: Eurosport, Sport1,2, Filmúzeum, AXN, CNN, stb, stb. és az RTL Klub is
Ezek közül az RTL-é miért lenne agresszív? Nem értem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest