Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celeborn
tag
válasz
Johnny Cage
üzenetére
Ha kábeles digitális szolgáltatásra szeretnéd használni, akkor biza ez van. Én ezt elég sokáig kutattam, beszéltem több UPC-s emberrel, T-Home-ossal is, beszéltem a versenyhivatallal is többször és sajnos a set top box nem kiváltható. A TV képes lenne rá, van benne dekóderkártyának is hely, de nem adnak ki kártyát csak, ha STB-d van, méghozzá csak olyan, amit ők adnak. Szóval hiába van a piacon egy halom box, te azokat sem használhatod. Nekik ugyanis fontos, hogy a saját szoftverük fusson rajta, mert... ahh, bonyolult.
A lényeg, hogy szívó. És marha dühítő. Szerintem... Hagyjuk is, mert megint csak felhúzom magam rajta. Az ember vesz egy fullos TV-t, de ki sem használhatod, mert a szolgáltatók nem engedik. Kapják be. Fizess még többet! ...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A lényeg, hogy szívó. És marha dühítő. Szerintem... Hagyjuk is, mert megint csak felhúzom magam rajta. Az ember vesz egy fullos TV-t, de ki sem használhatod, mert a szolgáltatók nem engedik. Kapják be. Fizess még többet! ...