- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Poco F7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dracula
őstag
válasz
Celeborn #677 üzenetére
Az szerviz!
Service.
Szóval én nem hallottam ezt a ciripelést, pedig kényes vagyok az ilyenre, de nem érdekelne talán, mert elnyomja az erősítő.
Amúgy meg kívánom, ha van, akkor cseréljék, de mondhatják azt, hogy ez a TV működését nem befolyásolja.
Nekem a DELL monitoromon kiégget az on-LED, és kicserélték ezért az egész monitort.(és egy újabb Rev-t kaptam...) Van ilyen is.
A remegés ilyen vibrálás, filmek alatt nem jeletkezik igazából, vagy nehezen figyelhető meg. De sima tv (IP) adásnál és ennél a teljesképermyős tv-menünél megfigyelhető...
Amúgy olvastam, hogy felskálázza a tv- és valóban, amiket néztem DVD-ket, így is döbbenetesen szép a kép, persze 2,5m-ről nézve. Sőt 16:9-nél full screen, nincs csík, aminek nagyon örülök.
Néha átugrik nagyobbra a kép... ha automatán van ilyenkor. A feliratok viszont ocsmányak, túl nagyok és néha csíkozottak, amit a DVD küld.
Egyelőre egy Hama pro 24k gold-os SCART -al van összekötve, nincs HDMI-s lejátszóm...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3493, 93% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3304
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest