- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ste
addikt
most a Palm-ot kell dicsérni, vagy az Applét nem kell?
-
plus44
veterán
Ez a játék megvan PC-n.
-
-XadAnuX+
őstag
na még egy ok ami a Palm Pré mellett szól. nem gondoltam volna, hogy a szifonnál gyorsabb ebben.
-
palbence
tag
én nem akarom védeni a szifont, de azért azt kétlem, hogy a pré jobb lenne játékra.
-
Ez az elmélet, gyakorlatban azért a PS nem olyan gáz. P3-as gépen, Linux hoston, CD írás közben is stabilan és fürgén tudtam ePSXe-vel játszani pár évvel ezelőtt. (Azt meg már nem tudom, miért nem tudom a mai napig ezt megismételni az új gépeken, az új rendszerekkel
)
strar: Ez tényleg a legjobb emulátor.
-
strar
tag
P4-et vág haza a PS1 emulálás?
http://en.wikipedia.org/wiki/EPSXe#System_requirements
Ez talán az egyik legjobb emulátor PS1-hez, és én még egy 133Mhz-s P1-essel is simán tekkeneztem vele.
-
gabi81
tag
szurkolok a palm-nak hogy ha nem is tud odavágni az apple-nek legalább itt-ott megszorongassa. tudom nem egy műfaj a két teló de a palm-ra ráférne egy kis siker.
-
GeoPhoto
tag
Az emuláció az egy kemény dolog, nem lehet csak években számolni. Ha kellő mennyiségű szabványtalan, vagy extra HW volt az eredetiben, akkor minden egyes eredeti órajelnél akár 2 nagyságrenddel erősebb proci is kellhet. Erre egy jó példa a Sega Saturn, ami ugyan mai szemmel elég gyenge, de mivel volt benne 3 v 4 egyedi proci az emulálása több erőforrást igényel, mint a Dreamcast-é, amiben egy Hitachi proci és egy PowerVR GPU volt.
A PS2-öt sem azért nem tudják tökéletesen emulálni, mert egy 300MHz-es procit nehéz modellezni, hanem mert az utasításkészletét szivatás elképezni x86-ra, és akkor még erre jön a grafika...
-
Mymelody
aktív tag
A lényeg az, hogy abban veri az iPhone-t, amiben az a legjobb
-
GeoPhoto
tag
Azért a PS1 még az 500Mhz feletti PDA-kon is(amikben nem volt 3D) csak 10-20%-os teljesítménnyel ment. Persze most ezek a csodák a GPU-knak hála már elboldogulnak ezekkel is valahogy, de nem mondanám hogy nem nagy durranás. Ha a játékgyártók komolyan vennék a mobiltelefonok piacát, akkor olcsón (fejlesztói oldalról nézve) kiadhatnák a régi játékaikat.
Mivel a PSP/NDS-ek számában nagyságrendi különbség van a mobilokhoz képest - az effektiv fizetős játékosokat nézve - ezért nem igazán várható komoly változás ezen a téren...
-
copin
őstag
Van aki büszke a warezra. PS1-et meg nem nagy durranás emulálni.
-
Mymelody
aktív tag
Ez igen! Tudtam én, hogy oda kell figyelni a Pré-re
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Path of Exile (ARPG)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Építő/felújító topik
- Okos Otthon / Smart Home
- iPhone-t használók OFF topikja
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Tesla topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged