- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Depression
veterán
Szerintem kicsit árnyaltabb a dolog. Nem az irányítás a lényeg, hanem azért szeretnék megvédeni a fejlesztőket, hogy minél több program készüljön rá, így több készüléket tudnak eladni. Az megint más téma, hogy ennél nagyobb baklövést nehezen követhettek volna el.
Ha eddig is mindent rögtön feltörtek, akkor ez sem lesz gond, viszont a tisztességes emberekkel (akik nem akarják módosítani) meg kitolnak. Kb. DRM módszer mobilra.Már az Apple is megmondta, hogy a Store-ban nincs üzlet. Az is sokkal inkább vevőcsalogató, de bevált. Hogy a Palm miért nem olvasta, az kész rejtély.
-
-
Depression
veterán
Erősen haladnak a világ legpocsékabb mobilja cím felé.
Ilyenből én biztosan nem kérek! Elkezd nekem új firmware-t tölteni mobilneten kérdezés nélkül. Kicsit drága mulatság lenne. Főleg mikor roamingolok. He!? Ezt ezek komlyan gondolják? Olyan pert akasztanak a nyakukba, hogy már most is lehúzhatják a rolót!
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Milyen videókártyát?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Assetto Corsa Competizione
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest