- Mobil flották
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Garmin topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Azonnali navigációs kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
Egy Acer xf szériás freesinc, wqhd gaming monitor az alany. Kalibrálva nem volt, dobozból kivett állapotról beszélek. Lehet hogy lehetett volna belőle jobbat is kihozni, de én nem tekergettem, annyit nem kellett néznem.
-
vaakuum
addikt
Idén mikor használtam egy 144-es tn panelest, elszörnyedtem, hogy ami nálam az ips-en fekete színű, az a TN-en hogy néz ki?
A mostani ips előtt nekem is tn volt, de a tn panel látványának a felfrissítése sok év ips után eléggé megütött.
Szövegre kifejezetten rossz, amikor a vékony betűk szárai inkább szürkék, mint feketék, ráadásul a szürkeségük sem egyenletes. Elsőre kijelöltem az egész szöveget a weboldalon, hogy átrakjam word-be fekete színre, erre ott is ugyan úgy nézett ki...
Játszani biztosan jó, de el kell gondolkodni rajta, hogy tényleg az kell-e?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged