- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mortein
tag
A játékmenet sajnos zárt. Nem olyan mint dioban, hogy bóklászol és kikerülöd az ellenfeleket, ha nem akarsz harcolni velük. Itt mindenképpen harcolnod kell, mindazonáltal ez adja a nehézségét is, több hullámban jönnek az ellenfelek és csak a zárt részen belül mozoghatsz, ami persze van amikor egészen nagy. Ár/érték aránya szerintem egész jó a játéknak.
-
saelin
veterán
"Arénaszerű játékmenet alatt azt értem, hogy betölt a pálya amin belül zónák vannak, ahova ha besétálsz bezáródnak és megjelennek a mobok és addig nem tudsz kimenni, amíg meg nem öltél mindenkit..."
Ez nekem olyan Devil May Cry-osan hangzik. Játszottam anno egy androidos játékkal is, ami hasonló harcokra épült.
-
Mortein
tag
Story-t nehéz megítélni, mert eléggé szubjektív, hogy kinek mi tetszik. Szerintem nem jobb mint a Dio 3 story-ja, de ez tényleg csak az én véleményem és a teljes tartalom nincs benne. Játékmenetben, amint túltettem magam az arénaszerű harcon, már élvezhető volt, sőt volt benne kihívás. A Co-op éppen ezért lesz jó mert a karakterek számos skillje harmonizál egymással.
Arénaszerű játékmenet alatt azt értem, hogy betölt a pálya amin belül zónák vannak, ahova ha besétálsz bezáródnak és megjelennek a mobok és addig nem tudsz kimenni, amíg meg nem öltél mindenkit vagy meg nem haltál de akkor nyilván előröl kezded a pályát. A pálya végén pedig egy portal (nem olyan mint dioban, nincsenek tekercsek) szerűséggel tudsz visszamenni a központi részbe, ahol az árusok, craftolás meg ilyenek vannak. Más mint a diablo. Karaktereknél annyira brutálisan újszerű dolgot még nem láttam, más játékokban látott skillek és harcmenet van. Szerintem jól összerakott kis játék, az ára sem brutális és nem is nagyon van most más új cím. Ami még jól látszik, hogy a készítők foglalkoznak a játékkal, érezhető, látható változások vannak.
-
Mortein
tag
8 karakter érhető el benne, de alapból csak 3-ból választhatsz és menet közben lehet (Assasination küldik teljesítésével) megszerezni a többit. Az alapjáték még nincs kész teljesen tehát az alap kampányt nem lehet végig tolni még néhány (talán 3? fejezet hiányzik belőle). Max szint jelenleg 30.
Ami tetszik az a játék nehézsége (3 nehézségi szint van). Picit nehezebb, mint a hozzá hasonló játékok de nem vészes. A fejlesztők elég aktívak és figyelnek a visszajelzésekre. Aki kész játékot vár az még ne vegye meg, de így is bele lehet tolni jó sok órát, a jelenlegi cucc kimaxolásához meg még több kell. A legjobb cuccok ugyanis kraftolásból jönnek, amihez farmolni kell.
-
saelin
veterán
Pagan Online a címe és még csak most került bele coop? Oh, jeez.
-
Kasya
nagyúr
Megeri? Van benne annyi elmeny, mint a D3-ban, vagy esetleg annyi lehetoseg, mint a PoE-ben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- NBA és kosárlabda topic
- Viccrovat
- Pokoli repetát hoz az új GeForce driver
- SSD kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest