- Mobil flották
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
PSP-Bobb
csendes tag
Szia
Vettem egy ugyanilyen netbookot, de az a problémám, hogy nem kaptam hozzá semmilyen cd-t és nincsenek hozzá drivereim. Összevadásztam már egy gma500 drivert opengl támogatással meg egy chipset drivert, de wifi driverem nincsen és az a driver, ami a funkciógombokat működteti (hangerő, fényerő ilyenek). Tudnál esetleg segíteni, hogy hol találom meg, vagy esetleg fel tudnád tölteni nekem, mert már a fél netet összevadásztam és így eléggé zavaró
Köszönöm előre is -
Cyberb0b
tag
Az otthoni felhasználóknak tökéletes választás amúgy nekem a dizájn most sem tetszik
de az atom proci előrelépés
-
Ukraan
aktív tag
Köszi a tesztet, hasznos és érdekes olvasány
!
-
benoce
tag
mint irtam, ezt a bizonyos ceg forgalmazza, es bizony szervizelik
Csehorszagi szervizrol, nem nyilatkoznek, ismerem, kerulom -
varmi2
nagyúr
Üdv!
Tévedésbe vagytok, mint mondtam az én PB gépem szervízbe van, de semmi köze nincs a toshiba-hoz. Hanem az Acer javítja őket csehországba. -
Anno a Compaq-al versenyzett, majd az NEC csoporthoz, és 2 éve az Acer rendelkezik a 75% tulajdonrésszel.
Compaq-kal, -kel vagy -val, -val attól függően, hogyan ejted ki, de így semmiképp. Viszont a mondatot sem értem.A cikk viszont nagyon tetszik!
-
gtamate2
veterán
Köszönöm a tesztet! Színvonalas, jó képekkel, tapasztalatokkal teli. Több netbook tesztet a Ph-ra!
-
aram01
nagyúr
jó teszt
-
benoce
tag
nem, nem eliras, valoban kereskednek is vele, es nagyon jo szervizzel rendelkeznek.
-
mcsabee
senior tag
"Másik ilyen szerintem „zavaró” dolog, ez az egybeszabott fém gombok az egérnél."
Khm... khm... khm... címlapos írás ez kérem szépen
.
-
Findzs
addikt
a toshibás szervízpontos link véletlen, vagy valóban ők szervizelik ?
jó az írás, én is nézegettem a packard bell nagyobb kijelzős gépeit mert olyan egyedibb kinézetük van
pl: van amelyiknek kerek a touch padjaahogy elnézem elég soknak
-
Krugszvele
senior tag
Szerintem figyejj a hejesírásra és a egybe írás külön írás szabályaira!
Amúgy nagyon jó gyártó ez a packard bell szerintem! -
varmi2
nagyúr
Üdv!
Nekem is egy Packard Bell notbookom van, SJ-51-es típusú. Most a szervízbe van
De eggyálltalán nem vagyok megelégedve a teljesítményével, nem csak a grafikus, hanem a processzor teljesítményével sem. Többet nem veszek semmilyen PB terméket. -
Ugyanaz mint az Acer de ezen semmi különös nincs,hiszen a Packard Bell az Aceré
-
benoce
tag
válasz
Napfénysüti #3 üzenetére
Thx, azért is gondoltam, írok egy rövid kis bevezetőt a PB-ről, mint gyártó.
-
benoce
tag
Ez szó szerint ugyan az, mint az acer, belsőleg is. Minőségben pedig a válalt 2 év garanciával jobb választas.
Akksiban annyi eltérés van, hogy ez a modell jelenleg kishazánkban csak 6 cellás akkumulátorral kerül forgalomba, pont annyiért vagy kevesebbért mint a 751-es 3 cellás verzió
3G modul, szerintem van ilyen verzió belőle, mert a wlan mellett hatalmas hely van még.
Ugyan olyan vékony, szó szerint
-
Mgeri
tag
Jó teszt lett!
Csak máskor figyelj a helyesírásra!
-
Napfénysüti
nagyúr
Jó teszt lett. Egy barátom Packard-Bellét volt szerencsém anno kipróbálni, de nem is tudtam hogy ez a márka is az Aceré.
-
Reac^
őstag
Ez gyakorlatilag aspire one 751 kicsit más házikóban, meg olcsóbb alkatrészekkel szerelve.
Azt megkérdezhetem, hogy ezen a gépen is 1240mhz-en jár a proci downclockolva vagy hagyták 1330mhz-en?
Plusz akksiban van még sztem eltérés, a 751-es azért többet bírt
Van sim kártya hely az akksi mögött?
Ez is olyan vékony lehet mint a 751-es?
Amúgy grat a teszthet, Packard Bell-t nagyon kevesen ismerik itthon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Újszerű Samsung 34 -es hajlított monitor - 3440x1440px / HDR10 / 100Hz / USB-C PD 90W (S34A650UXU)
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Használt 2022-es MacBook Air 13 - M2-es processzor, 8GB RAM, 256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged