Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackPlanet
csendes tag
válasz
kisspista #892 üzenetére
Nem vaktában vettem. Elolvastam több tesztet, de mint általában minden teszt szubjektív és nem tér ki részletesen mindenre ezért kerestem meg a forgalmazót a kérdéseimmel. Amire szintén nem egyértelműen válaszolt a forgalmazó. Részemről megoldódott visszavittem pedig már kezdtem megkedvelni.
-
BlackPlanet
csendes tag
Csak azokat a szenzorokat kerestem, ami alapból benne van az androidos telefonok 90%-ban. Egy kávéfőző keresése fel sem merült bennem. Tudom, hogy lefoglal a működéséhe 1-2 GB tárhelyet. Jobb helyeken általában leírják (pl. 8GB amiből felhasználható 5,6GB) hogy mennyi a felhasználható. Amiért mérges lettem, hogy megkérdeztem telefonon nem csak vaktában megvettem. Ezek szerint ennyire lehet hinni a hivatalos viszonteladónak. Akkor kérdem, hogy ezek szerint meg kell vennem, hogy kiderüljön nincs benne szenzor és csak 1,9GB egyben a felhasználható tárhely? Akkor meg minek megkérdezni előtte.
-
BlackPlanet
csendes tag
Sziasztok!
Most lettem (voltam)egy boldog tulajdonosa Overmax Vertis-01 plus telefonnak.
Nálatok működnek a szenzorok a telefonbanNálam csak az Accelerometer szenzor működik. A többi (gyroscope,compass,magnetic, proximity) szenzorok nem működnek. Nálatok minden rendben? Remélem nem ezeken a szenzorokon spóroltak. Nekem a compass szenzor fontos lenne. Ha nincs benn akkor miért nem szerepel a leírásban? Ráadásul vásárlás előtt a magyar viszonteladót felkerestem telefonon ahol azt mondák, hogy megtalálható minden, ami egy androidos eszközben benne kell hogy legyen. Most már tudom miért nem válaszolt egyértelműen. A 4GB sem áll rendelkezésemre csak 1,9GB amit szintén nem jól mondott. Bocs mérges vagyok, mert félrevezetik az embert.
Tudom, ennyi pénzért mit várok. Azt biztos nem, hogy félrevezetnek
Szerintem visszaviszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest