- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
akosar
tag
Na én vagyok az a személy, aki “elengedhetetlen” vágyat érez 30 éves kora ellenére, hogy egy szelfit lőjjön néha a barátaival. Részegen a belvárosban pont szelfibottal akarnánk szórakozni...
Meg a 300km-re lakó anyukám is akar néha látni, legalább ilyen formában. (Főleg ha még éppen külföldön is dolgozom, akkor pláne. 6-7 óra időeltolódással meg nehéz kivitelezni hogy épp mindketten számítógépnél legyünk)
Az előlapi kamera egy pont olyan dolog, ami szerintem nem zavar senkit, ha ott van. Ha nem akarod, nem használod. Viszont milliók használják... igen, páran tultolják, ez igaz. De ezért lehagyni a telókról balgaság lenne.
-
judas13
addikt
Gondoltam, h nem amúgy ...Te így látod, de rengetegen - ahogy itt én, mi is - napi kapcsolat tartására használjuk így a telefont, mikor külföldön élő gyerekeinkel, szüleinkel, rokonainkal, barátainkal - a megfelelő rész aláhúzandó - beszélünk stb akikkel - nem tudunk találkozni - a távolság és egyebek miatt. Nálunk ez a lényeg.
Azokat győzd meg róla, hogy elég egy sima hanghívás is, mikor ott lenne az élő video a hozzátartozóval a környezetével egyetemben.És nem a szelfiről beszélek itt meg a video chatről éppen azokkal akikkel amúgy is találkozom majd tíz perc múlva amit írtál, az más téma mindössze ezt kell megérteni.
...
kcsa
Ott a pont az egy mondatodban az enyém többre sikerült - csak most olvastalak.
-
tomboy0013
veterán
Azért mert neked nincs rá igényed még nem butaság...
Szerintem meg leszedni az előlapi kamerát ismét egy újabb korlát lenne. Nem vagyok szelfi őrült mert magamról eszembe nem jutna ilyen képeket csinálni de a párommal itt-ott azért szoktunk közös képet lőni. És ahogy látom ez igen sok emberre jellemző. Nem kell hozzá önimádónak lenni, egyszerű emlék készítés. A hátlapi kamerával ezt közel sem ilyen egyszerű és kényelmes megoldani. Nem szeretek vele sokat szarakodni, ez a leggyorsabb és kényelmesebb módja a dolognak. De hát ezzel rengetegen így vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Egyedi ékszerdobozka
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest