Hirdetés

2019. március 20., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Otthon hagyták, nem vettek vagy elfelejtettek lyukasztani

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Mrwhosetheboss

A Vivo Nex 2-n nem lesz kameraluk, se mechanikus elem, LED-es kamerakorong viszont igen. Meg hátlapi kijelző.

Hirdetés

Volt aztán idén minden dizájnfronton: gamer telefon, méretes és dupla noccs, cseppszerű bevágás, teljes kijelző mechanikusan kiemelkedő kamerarendszerrel, és még a szétcsúsztatható mobil is újra divatba jött. Lassan beköszönt a kameralukas mobilok korszaka, a Nubia X egyelőre azonban nem csinált nyarat. A ZTE telefonja egyedülálló ugyanis azzal, hogy az előlapon úgy nem maradt semmi, ami nem kijelző, hogy nincs szükség mechanikus elemekre.

A gyártó nemes egyszerűséggel tett egy kijelzőt a hátlapra is, így aztán az elsődleges kamerarendszer az önfotózást is letudja, és ezt a vonalat bővítheti a Vivo Nex 2 vagy Nex S2. A Mrwhosetheboss legalábbis egy különleges, pár héten belül befutó mobilt mutatott meg, legalábbis egyes részleteit.

A titokzatos telefon LED-es kameragyűrűje
A titokzatos telefon LED-es kameragyűrűje (forrás: Mrwhostheboss) [+]

A meg nem nevezett készülék valóban csupa kijelző az előlapon, mégis a hátlap az érdekesebb: van rajta először is egy méretes kamerakör három lencsével, védőkeretén pedig „lunar ring design” néven LED sáv fut körbe. A lámpagyűrű értesítéseket és más jelzéseket vizualizálhat, vagy mondjuk „visszaszámolhat” az önkioldó használatakor.

A Nex 2 nevet már az Ice Universe Twitter-csatorna teszi hozzá, és nem is volna túl meglepő az első Nex után a Vivótól egy újabb különlegesség, minden bizonnyal csúcshardverrel a készülékházban. A videón látható ketyere még egy trükköt tudhat: a „time-of-flight” kameramód fényt bocsáthat ki maga elé, és a visszaverődés sebességéből kalkulálva térképezhet fel tárgyakat. Azt, hogy ez mit jelent a valóságban, és mire lehet majd használni, valamikor még idén kiderül.

Hirdetés

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.