Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
akosar
tag
Na én vagyok az a személy, aki “elengedhetetlen” vágyat érez 30 éves kora ellenére, hogy egy szelfit lőjjön néha a barátaival. Részegen a belvárosban pont szelfibottal akarnánk szórakozni...
Meg a 300km-re lakó anyukám is akar néha látni, legalább ilyen formában. (Főleg ha még éppen külföldön is dolgozom, akkor pláne. 6-7 óra időeltolódással meg nehéz kivitelezni hogy épp mindketten számítógépnél legyünk)
Az előlapi kamera egy pont olyan dolog, ami szerintem nem zavar senkit, ha ott van. Ha nem akarod, nem használod. Viszont milliók használják... igen, páran tultolják, ez igaz. De ezért lehagyni a telókról balgaság lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen széket vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Motoros topic
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Milyen monitort vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Linux kezdőknek
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest