Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kicsi az Armor X12, de erős. És olcsó
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Végre bemutatkozott a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro
- Az ingerszegény külsőt fenntarthatósággal kompenzálja a Samsung Galaxy S23 FE
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesiz
tag
pletykák alapján a tensor g1-et tippelték legtöbben, örülök hogy mégis a g2 került bele, ha valóban olyan jó a fogyasztása akkor egy jó üzemidővel és jól eltalált árral - bár ilyen gyenge forint mellett számunkra ez lehetetlen - elég jó vétel lehet
-
nozs23
őstag
Tok jo otlet. Talan a legjobb az egesz bemutatojukbol.
-
arnyekxxx
veterán
újrahasznosított alumíniumot
Én ilyet nem vennék soha. Egy fém az legyen mindig frissen előállitva az ércből. -
kapal
tag
válasz
hegedus001 #4 üzenetére
Nyilván hülyéskedett. Remélem...
-
mad823
senior tag
Reméljük, hogy a töltését is okosan megoldják. Mármint látom a pogo pin-eket a tablet hátulján, tehát nem vezeték nélkül töltik (ami jó), viszont köztudottan nem szerencsés 100%-ig tölteni semmilyen Li akksit (főleg nem még ott is tovább delejezni). Mondjuk a mobilkon is jól működik az adaptív töltés, remélem is is használni fogják.
-
Somatom
veterán
A % egy viszonyított érték, ami önmagában smmit sem jelent. Szóval a kérdés az, hogy a készüléken látható 100% -os töltöttség, az minek a 100% -a. Ha az akku névleges kapacitásáé, akkor jogos, amit írsz. Ha viszont az üzemi állapoté, akkor felmerül a kérdés, hogy a töltésvezérlő az akku névleges kapacitásának hány % -ánál kapcsolja le a töltést és jelzi a 100% -ot. Ha mondjuk 80% -nál, akkor teljesen egészséges mindíg 100% -ra tölteni a készüléket.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Jó sok konkrétum kiderült erről az eszközröl. Ja, nem.
Tavaly kissé zavart a bunkóságom, de 2023-ban végre változtattam a dolgokon. Már nem zavar.
-
Somatom
veterán
Pedig, ez nem így van. Mint ahogy a 0% -nál kikapcsolás sem az akku mélykisülését jelenti, hanem azt a töltöttséget, aminél az akku károsodását megelőzendő, a készülék kikapcsol.
Ha már dokkoló, akkor én pl. az Asus megoldását preferálnám, hogy a töltőről működés lehet független a töltéstől. Tehát nem csak az akkun keresztül tud működni a készülék.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
Új hozzászólás Aktív témák
ma A táblagépet kütyüközpontként képzeli el a Google, hangszórós dokkoló is lesz hozzá.
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1235U 8GB 1000GB Gar.: 2025. 10. 15.
- IPAD PRO 11" 3.Gen Wifi+Cellular 128GB ÚJ, CSAK KIBONTOTT, 0 TÖLTÉS, APPLE GAR 2024.07.13. ÜZLETBŐL
- Apple iPad 8.gen. WiFi+Cellular 32GB Space Gray 10.2" szép állapotú-1 hónap garancia, számla-R3177
- Apple iPad Pro 4.gen. WiFi+Cellular 128GB Space Gray 12.9" szép állapotú-1 hónap gari,számla-R7280
- Karcmentes Apple iPad Pro 9,7" 256GB WiFi + Cellular ! 1Hó GARANCiA
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest