- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én Gost- olni szoktam.Egy megfelelóen működő rendszerről Gost image- t készítek.Ha vírusfertőzés vagy bármi más okból összeomlik kb 10 perc alatt visszaállítható a lementett rendszer.DOS alatti Gost- ot használok, régi gépnél egy 1.44- es floppyn elfér, USB- ről bootolónál pedig egy ősrégi 16 MB- os pendrive- ről indítom.Mindenféle partíciót lement, célterület pedig lehet HDD, CD, DVD, újjab lapnál pedig USB HDD vagy pendrive is.
-
Valószínűleg Win9x és XP esetén nem megoldható az RO státusz, mivel ezek már a boot folyamat során visszaírkálnak a diskre. Az említett miniXP- t nem ismerem, de ha CD- ről tud indulni, ott működni kell az RO - nak.Bár lehet hogy az első talált HDD- re menti a rendszeradminisztrációt.
-
Színvonalas írás lett
Különösen a cache-RAM arány probléma és annak számszerűsítése tetszett.Ezt már régóta tudtam és hangoztattam, nemrég épp a topicban.Sokáig nem mindenki hitte el.Ilyen precízen lemérni meg lusta voltam.Érdekesség, hogy nálam L2 nélküli S7 procinál már 64-ről 128M- ra emelésnél is lassulást tapasztalok.
Ettől függetlenül 384-el használom, mert Win alatt fontos a bő rendszermemória.DOS alatt mindegy, ott nem megy 64 fölé a RAM használat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SkyShowtime
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest