- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Garmin topik
- Google Pixel topik
- 10 VI 16
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giovan!
addikt
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Amerika nem egy rendőr, hanem egy szuperhatalom, ami szeretné megőrizni a pozicióit a világban, Kína pedig nem egy potenciális gyorshajtó, hanem egy nagyhatalom, ami szeretné megkaparintani ezeket a poziciókat. Mindkettőnek megvannak ehhez az eszközei, és bár érdemben nem tudunk beleszólni ebbe a küzdelembe, azért véleményezhetjük azt. Az én véleményem az, hogy amit az USA tesz, az egy teljesen jól megindokolt preventív akció, melynek célja a kínai befolyás európai megerősítésére alkalmas eszközök kiszorítása a kontinens 5G hálózatokból.
A te véleményed meg az (legalábbis az alapján amit eddig olvastam tőled a témában), hogy amíg nem történik meg a katasztrófa, addig hagyjuk csak Kínának, hadd terjeszkedjen. Gondolom a Huaweiben érvényesülő állami befolyást te sem vonod kétségbe, szóval nem tudom mással magyarázni az álláspontodat.
Nekem ez borzasztó felelőtlennek tűnik, de nem kell egyformán gondolkodnunk, felőlem úgy értelmezed a világban zajló folyamatokat, ahogy neked jól esik
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest