Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Fotók, videók mobillal
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Nagy kár lenne érte SE-ért, mert a háttér is megvan meg szinte az összes többi lehetőség hogy élen legyenek mint régen.
De sajnos itt a meggondolatlanság miatt jutottak ide. Legalább másolnák a Nokiát vagy a Samsungot. De még ennyi se. Na hát mindegy.Szerintem az lenne a legcélszerűbb, ha felmérést végeznének a vásárlók között hogy ki milyen telefont szeretne és azt megalkotni, amit a nép akar. És még egy fokkal jobbat és mégjobbat, hogy előrébb lehessenek.
A siker kulcsa az innováció..
-
Goose-T
veterán
Az Ericsson helyében én most szállnék ki a telefongyártásból. Ami nem megy, azt nem kell erőltetni. Szerintem az lesz, hogy adnak neki még egy negyedévet, és ha akkor is ilyen durván lehúzza az eredményt, akkor tutira leépítik az egészet. Legalábbis a józan ész ezt diktálná. A nyereség egyharmadát elnyelte a SE, ez már komolyan veszélyezteti az Ericsson versenypozícióját is a saját piacán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Crimson Desert
- iPhone topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Idén télen jön a most bemutatott Metro 2039
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- AKCIÓ! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest