Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Mobil flották
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Nagy kár lenne érte SE-ért, mert a háttér is megvan meg szinte az összes többi lehetőség hogy élen legyenek mint régen.
De sajnos itt a meggondolatlanság miatt jutottak ide. Legalább másolnák a Nokiát vagy a Samsungot. De még ennyi se. Na hát mindegy.Szerintem az lenne a legcélszerűbb, ha felmérést végeznének a vásárlók között hogy ki milyen telefont szeretne és azt megalkotni, amit a nép akar. És még egy fokkal jobbat és mégjobbat, hogy előrébb lehessenek.
A siker kulcsa az innováció..
-
Goose-T
veterán
Az Ericsson helyében én most szállnék ki a telefongyártásból. Ami nem megy, azt nem kell erőltetni. Szerintem az lesz, hogy adnak neki még egy negyedévet, és ha akkor is ilyen durván lehúzza az eredményt, akkor tutira leépítik az egészet. Legalábbis a józan ész ezt diktálná. A nyereség egyharmadát elnyelte a SE, ez már komolyan veszélyezteti az Ericsson versenypozícióját is a saját piacán.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 23 akkuciklus - 27% ÁFÁS (0358AB)
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest