Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandorHUN
addikt
Anno legelső villanykörte is több ezer órát tudott volna világítani, aztán okosok katlálták, hogy szándékosan rontsák le a minőséget, nem újdonság.
De nekem legutóbbi 3 telefonom zárt házas volt. Aksival egyikkel se volt bajom.
- Ami azért vicces, mert előtte volt egy Xiaomi, 2 LG és 1 Samsung telóm is, az aksi szinte mindegyikben nagyon hamar szarrá ment (értsd 1,5- 2 éven belül. )Szóval annyira nem panaszkodok, ha hozzák a szokásos szintet ezek a telók is, akkor nincs okom panaszra.
-
NandorHUN
addikt
válasz
Aprósólyom #97 üzenetére
Te miről beszélsz jóember?
V széra pont az DAC és Jack dugórol híres... -
NandorHUN
addikt
válasz
#16514048 #86 üzenetére
Semmi, csak megy a sírás, hogy ez is csak E-pénisz. Legtöbb ember aki idekommentel azt se tudja miről van szó, vagy milyen lencsék lesznek: egyszerűen annyit látnak, hogy 5 kamera? - Ez mekkora baromság - megvan a szinvonal.
Ha pl. Apple tette volna ugyanezt akkor mindenki ujjongva ünnepelné.
Amugy mint írtam még 4. lencsének is lenne értelme, itt LG-nél én arra tippelek, hogy lesz 1 sima, 1 wide-angle, 1 telefoto kamera. 4.-nek meg mehetne még egy monochrome lencse is, de 4 kamera már tényleg elég nevetségesen festene.Mindenesetre én örülök az előrelépésnek, ha konkurenciához képest hozza azt a szintet, mint V30 a Note ellen kamerában, akkor nem lesz itt gond.
-
NandorHUN
addikt
"Régi szépidők"
Semmi nem tart vissza, hogy visszamenjél használni őket.
Amúgy ma is lehet kapni rendes DAC-os és jó üzemidővel megáldott médialejátszót - csak elég húzós az ára külön -, DSLR kamerára szintén ez igaz. Csak ugye helyzet az, hogy mindent egybeszereleve ez a megoldás még mindig olcsóbb.
Nekem elmult 10 évben telefonban kamera soha nem hibásodott még meg, itt meg még van is értelme a 3 kamerának. Sőt ha lenne monochrom akkor akár 4.-nek is van értelme hátul, de ettől még persze nem kell tulzásokba esni. -
NandorHUN
addikt
válasz
Murdock1981 #19 üzenetére
Svsz aki wide-angle-t már használta huzamosabb ideig az nem fog róla lemondani könnyen. Telefotot nem ismerem annyira, tudom mire jó, de nekem az se hiányzik annyira.
-
NandorHUN
addikt
Nem tudom egyébként miért kell oltogatni az LG-t, én látom értelmét:
lesz egy telecamera, egy szokásos wide-angle és a normál kamera.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Amikor három vagy négy lencse nem elég: az Android Police informátorai szerint a V30 folytatása nem kevesebb, mint öt kamerát visel majd.
- Fedora Linux
- Ukrajnai háború
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Bestbuy játékok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Hálózati / IP kamera
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest