Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kisszidi
csendes tag
válasz NandorHUN #120 üzenetére
Ez a cikk nekem is új, de hülyeség úgy ahogy van:
-ez a 112 éves izzó sem működne mára, ha ki-be kapcsolgatnák.
-semmi fényereje nincs
-le tudod csökkenteni te is az izzódon a feszültséget, hogy tovább tartson, de lásd feljebb
-ha felkapcsolsz egy lámpát, és pl szünetmentesről üzemelteted és soha nem kapcsolod ki, az is nagyon sokáig fog égni. Nagyon-nagyon sokáig. -
-
joey04
titán
válasz #16514048 #127 üzenetére
mert nagyrészt parasztvakítás, ami emeli a készülék árát. Ahogy a sok-sok megapixel (sőt, az több esetben kimondottan hátrányos hatással van a minőségre), vagy a sok mag, amikor rengeteg alkalmazásnál az egymagos teljesítmény számít a mai napig. A sok ram az mindig jó, bár annak meg olyan árnyoldala van, hogy már hiány van a piacon, így az is a vártánál nagyobb drágulást hoz. De annak legalább van értelme.
-
törölt tag
Még mindig nem értem mi a bajotok azzal, hogy többféle lencsét is lesz lehetőség használni.
Soha nem válaszolják meg ezt a kérdést, pedig ebben a topikban is feltettem már kétszer, de csak a folyamatos nyafogás megy a fejlesztések miatt, mint régen. Minek fél giga RAM, minek 5 megapixel, lassan több mag lesz a prociban, mint a dinnyében, stb.
A képminőség már most is nagyon jó a telefonoknál, eddig pont azok a dolgok hiányoztak belőlük, amit több lencsével már meg lehet oldani.
Még a végén valóban kompromisszumok nélkül kiváltható lesz egy kompakt fényképező a mindig a zsebünkben lévő telefonnal. Szörnyű dolog, tényleg. -
zozoo83
tag
Én 16 alatt nem veszek telefont, kevés az 5
-
dz1989
senior tag
válasz NandorHUN #116 üzenetére
Azért nem hagyom az akku hogy olyan könnyen K. O. Derekt lassan töltöm. Ha lehet nem megszakitva. 30 és 80 % on tartva. Néha engem 100% ra feltölteni. Valamint alabból energia takarékosan használom. Csak akkor engedem a többlet áramfelfételt amikor tényleg szükség is van rá. Gyors töltve még sosem volt a telom.
Ezt a villanykörtés sztorit Én is hallottam, ja meg a nyomtató is ott van példának.
[ Szerkesztve ]
Háromcsillag Galaktikus Jegyze 9 = Samsung Galaxy Note 9. . . "Gondolkodni nehéz, ezért leginkább ítélkezünk." Carl Gustav Jung
-
-
macilaci78
nagyúr
Pár éve volt, hogy az iPhone-nal nincs térerő. A megoldás a helyes tartás volt.
Már várom a híreket a kamerabuggal kapcsolatban, aminek egyszerű megoldása lesz a hogy fogod. Gondolom, külön szelfibot is készül majd neki.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Nem tudom te miről beszélsz itten 112 éve világít
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
titán
Anno legelső villanykörte is több ezer órát tudott volna világítani, aztán okosok katlálták, hogy basszus, annak a nulla fényereje semmire sem jó, úgyhogy gyártottak használható, rendes villanykörtét, ami nem csak dísznek jó.
fixed for you A mai villanykörte is elvan többezer óráig, ha csak 30V-tal küldöd meg. Igaz, hogy a fényereje olyan lesz, mint a régi villanykörtéké, szóval semmi értelme, de legalább már tudod, hogy ilyet is lehet.
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
NandorHUN
addikt
Anno legelső villanykörte is több ezer órát tudott volna világítani, aztán okosok katlálták, hogy szándékosan rontsák le a minőséget, nem újdonság.
De nekem legutóbbi 3 telefonom zárt házas volt. Aksival egyikkel se volt bajom.
- Ami azért vicces, mert előtte volt egy Xiaomi, 2 LG és 1 Samsung telóm is, az aksi szinte mindegyikben nagyon hamar szarrá ment (értsd 1,5- 2 éven belül. )Szóval annyira nem panaszkodok, ha hozzák a szokásos szintet ezek a telók is, akkor nincs okom panaszra.
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
dz1989
senior tag
válasz NandorHUN #113 üzenetére
Nem a Szerviz díjjal van a baj, hanem ott van az is ha valami van az akkuval nem tudod Te magadnak megoldani. Ha elkezd valamien oknál kifolyólag felpuposodni mert hibás vagy esetleg beáztatott és nem tudod kiszedni,akkor az is kakukk. Tudom kicsit drámai de nem 1x hallani hogy a kijezőt is hazavágta, mert felpuposodott.
Amúgy van erre egy összeesküvés elmélet is.
Háromcsillag Galaktikus Jegyze 9 = Samsung Galaxy Note 9. . . "Gondolkodni nehéz, ezért leginkább ítélkezünk." Carl Gustav Jung
-
-
-
dz1989
senior tag
válasz NandorHUN #111 üzenetére
A V30 még okés.
De remélem hogy talán egyszer a beépitett akkuról is leszoknak. Mert annyival érezhetően vékonyabbak a telefonok csak katasztrófa a cseréje. Mert olyanhoz is hozzá kell nyúlni ami fölöslegesen van piszkálva. (tudom hogy fogyasztói társadalom de ez már szemétség)Háromcsillag Galaktikus Jegyze 9 = Samsung Galaxy Note 9. . . "Gondolkodni nehéz, ezért leginkább ítélkezünk." Carl Gustav Jung
-
Postas99
senior tag
Lesz BOOTLOOP is???
-
-
NandorHUN
addikt
Régi műanyag hátlapos telefonokkal is lehetett tölteni vezetéknélkül.
Amúgy én speciel egy minőségibb fémszerkezetnek jobban örülnék, mint vezetékes töltésnek (pl. HTC M7-m8 design nagyon jó volt), kár hogy mostanra minden üvegből van.www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
A Galaxy S10-ben már 3D face id. lesz. Lehet hogy notch -ként realizálódik majd ?
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
Nekem meg van még mindig az LG G Pad 8.1-em. Most minek vegyek még 1 -et? A telefont viszont sokkal gyakrabban használom... Aki akart tabot magának annak már van 1-2. Ha választanom kellene új tabot vagy telefont akkor a telefon toronymagasan nyerne. Inkább egy 2in1 laptopot és az jó tabnak is.
-
Snowy_owl
őstag
annak idején a műanyag hátlapokkal megoldható volt a csere, de a minőségi üveg/kerámia hátlapok, pláne az indukciós töltés indokolja a fixen beépített akkumulátorok használatát.
Ezen hangosan felröhögtem. Aham, igen, így van... Marketingesnek sem biztos, hogy utolsó lennél. Amúgy tényleg minőségi, csak ha egyszer/általában rosszul ejted le, akkor megszámlálhatatlan darabokra válik szét az anyag. Na meg persze ha elhalódik az aksi idő előtt, akkor a cserét is szakember kell végezze. Bár szerencsére a mai telefonok részint az aksival együtt kerülnek a kukába, tehát akár indokolatlannak is lehet nevezni az aksi cserét...
[ Szerkesztve ]
régen minden jobb volt, régen még a "régen minden jobb volt" is jobb volt.
-
NandorHUN
addikt
válasz Aprósólyom #97 üzenetére
Te miről beszélsz jóember?
V széra pont az DAC és Jack dugórol híres...www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
JoeCockBill
senior tag
válasz Aprósólyom #97 üzenetére
melyik lg-n nincs 3.5?
új videoklippünk: https://www.youtube.com/watch?v=eg1ZCT_agpU
-
titán
-
Aprósólyom
addikt
A 3,5" jack nem fér el a telefonokban, de plusz kamera az fontos...
Jevons paradox
-
-
judas13
addikt
OFF
Hamarabb pusztul ki a notccss (hiszem) a napi kinálatból mint gondolnánk. És ez már nem csak az almán múlik - kétség kívül vagy fele részt rajta fog, de a konkurencia (esetleges) tökösségén, egyedi arculatán, és újjító szándékán is sok fog múlni majd mostanság.
Tartom magam ahhoz, hogy a Notch koporsójába az első szöget Kína már elküldte Oppo és Vivo fedőnéven.
ON[ Szerkesztve ]
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
ak76
senior tag
A micro/nano sim magyarázata, hogy helyet spórolnak vele, a nocss' azokat zavarja akiknek ez az életük No.1 problémája, a többség sz@rik rá, (joggal), a cserélhetetlen telep megint csak indokolt, annak idején a műanyag hátlapokkal megoldható volt a csere, de a minőségi üveg/kerámia hátlapok, pláne az indukciós töltés indokolja a fixen beépített akkumulátorok használatát.
A jack elvétele idegesítőbb,mert egy baromság,szerencsére vannak gyártók akik nem szálltak fel (még) erre a vonatra.. -
NandorHUN
addikt
válasz #16514048 #86 üzenetére
Semmi, csak megy a sírás, hogy ez is csak E-pénisz. Legtöbb ember aki idekommentel azt se tudja miről van szó, vagy milyen lencsék lesznek: egyszerűen annyit látnak, hogy 5 kamera? - Ez mekkora baromság - megvan a szinvonal.
Ha pl. Apple tette volna ugyanezt akkor mindenki ujjongva ünnepelné.
Amugy mint írtam még 4. lencsének is lenne értelme, itt LG-nél én arra tippelek, hogy lesz 1 sima, 1 wide-angle, 1 telefoto kamera. 4.-nek meg mehetne még egy monochrome lencse is, de 4 kamera már tényleg elég nevetségesen festene.Mindenesetre én örülök az előrelépésnek, ha konkurenciához képest hozza azt a szintet, mint V30 a Note ellen kamerában, akkor nem lesz itt gond.
[ Szerkesztve ]
-
gzoll
tag
Legyen rajta SZÁZ KAMERA, az éleken is legyen, hogy tlehessen csoport öncsizni körbeállva! Jajj, annyira elment már a mobiltechnológia az idiotizmus felé, már nem tudnak kitalálni semmi újat :-( De nem is kellene...
-
törölt tag
Csak amíg a megapixel növelés a felhasználók szándékos félrevezetése volt (hiszen az önmagában nem jelent minőségi előrelépést), addig a különböző lencsék új funkciókat kínálnak, amik eddig nem voltak elérhetőek.
Elárulnátok, mi ezzel a baj?
Vagy csak kötelező minden cikknél fanyalogni valami miatt és visszasírni a régi szép időket, amikor még kevesebb dolgokra voltak képesek a mobilok? -
titán
-
NandorHUN
addikt
"Régi szépidők"
Semmi nem tart vissza, hogy visszamenjél használni őket.
Amúgy ma is lehet kapni rendes DAC-os és jó üzemidővel megáldott médialejátszót - csak elég húzós az ára külön -, DSLR kamerára szintén ez igaz. Csak ugye helyzet az, hogy mindent egybeszereleve ez a megoldás még mindig olcsóbb.
Nekem elmult 10 évben telefonban kamera soha nem hibásodott még meg, itt meg még van is értelme a 3 kamerának. Sőt ha lenne monochrom akkor akár 4.-nek is van értelme hátul, de ettől még persze nem kell tulzásokba esni.www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
Smiro
senior tag
Szerintem baromság. Ahány kameralencse, annyi meghibásodási (karcolódás, stb.) lehetőség. A 2 bőven elég, ha egy lencsével nem megoldható, hogy kiváltson egy bridge kamerát Régi szép idők, amikor a menő telefon legfeljebb bankkártya méretű volt, mellette a kocsiban ott figyelt a külön használatos navi, a zsebben egy mp3 lejátszó, kézben egy saját igényt kielégítő fényképezőgép/kamera és minden kiváló üzemidővel és funkcionaltással működött. Most meg puffogunk, hogy egy 150-200 ezres cuccban nehogy már ne legyen legalább 2 napos üzemidő, nehogy ne lőjjön éjszaka olyan képet, mint egy tükrös gép állványról, a hangszóró nehogy má' ne legyen 3d, de legalább öblösen szóló és csilingelő sztereó, nehogy má' ne ismerje fel az összes navi műholdat... Apicsubamegöregedtemvagymi
-
MODERÁTOR
Ősszel bejelentik, majd az LG kiváló marketingstratégiája miatt talán február-március környékén ide is ér. Addigra megjelenik a M20pro és kicsivel később az S10 erősebb hardverrel. Nem veszik észre, hogy egy generációnyi csúszásban vannak Ja és árazásban ugyanolyan pofátlan lesz.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
veterán
-
törölt tag
válasz blackcoffee #77 üzenetére
Azért egy normális telefon bírja egy napig..napi 1 töltés meg belefér.
-
Mik76
senior tag
En inkabb latnek szivesen 3 fix gyujtotavolsagu kamerat. Egy 20-ast egy 35-ost meg egy 60-ast. Valoszinuleg minosegben jobb lenne mint egy ilyen atfogasu zoom, viszont lefedne az atlag felhasznaloi igenyeket.
A tele foto szerintem nem valo mobilba, bar igaz hogy nalam a kep minoseg fontosabb mint a zoom merete.http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
blackcoffee
csendes tag
Bár érkezne újra cserélhető akkuval. Nem hiszem el hogy egyetlen telefon nem maradt már aminek cserélhető az akkumulátora. Pedig kereset lenne rá. Sokat utazom és nem akarok folyamatosan konnektorokat keresni vagy külső akkun egy kábelen keresztül lógni.
-
törölt tag
8 kellene rá. 5 keves.
-
RIC5I
tag
régen a megapixel növelés most a kamera növelés
Hatékonyság nem tetszés kérdése.
-
gazdi40
csendes tag
Erre már írni sem érdemes .Szánalmas ez a szerencsétlenkedés amit leművel az LG. Amilyen jok voltak régen kamerába úgy most ez a produkció inkább röhejes vagy idegesítő.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz SkyLine3000 #65 üzenetére
Természetesen lényegtelen, csak a pontosság kedvéért jegyeztem meg.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz SkyLine3000 #38 üzenetére
Ezen 17 van.
-
jacis
nagyúr
Csak nocs ne legyen.
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
törölt tag
De ha abba belegondolsz, hogy az RX100 akkora és csak a fényképező rész kitölti a térfogatának 99,9%-át (magyarul jó zsúfolt belül), ha még emellé tennél be egy telefont, akkor az már óriási lenne és nehéz. Mondjuk úgy, hogy ha egy telefonra ezt rágumizod, akkor kb meglátod milyen méret lenne
daa-raa: Ha a tabletet úgy érted, hogy érintőképernős eszköz, akkor igen, ez is benne van. Ha meg úgy, hogy átlagember számára megfizethető, hordozható (könnyű és vékony), és még talán emberi designt is kap (az ipari helyett), akkor ez a piac éppen hanyatlóban van jelenleg.
t72killer: Igen, nagy tétel, de alsó-közép kategóriás hardverrel. Gondolom nem ilyen tabletet szeretnél venni te sem, ugye?
-
t72killer
titán
A win vs droid/iOS igazából az x86 és az ARM meccse. Igen, droid tabletekre gondoltam, sajna eléggé el vannak hanyagolva, kéne full funkcionális office port rájuk excel makró támogatással, ez megdobhatná a céges felhasználói kört.
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
hito
nagyúr
Ettől tartok én is Viszont egy Samsung K Zoom féle megoldás még életképes lehetne (abban sajnos nagyon pici volt a szenzor => 1/2.3", viszont nagy volt az átfogás => 10x). Ha azt vesszük, hogy egy RX100 Mark IV (ami nekem már elég) mekkora, nem ördögtől való alátenni egy telefon hardver. Lesz ilyen szerintem, csak kérdés, hogy mikor.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
törölt tag
Én nem értem a károgókat. Miért baj az, hogy van lehetőség zoom-ot, meg nagylátószögű optikát használni?
Ennek szerintem van értelme, nem olyan parasztvakítás, mint a megapixel-háború volt.
-
t72killer
titán
válasz #16820480 #51 üzenetére
Több ismerős cégnél (gépipar, vegyipar) gondolkodnak a maradék papír tabletre cseréjéről - stylussal ugyebár még a kézírás is megtartható, mint beviteli forma. Ha meglépik, ez nagyobb cégeknél 10ezres nagyságrendű vétel.
-
titán
Hadd ne számoljam ki neked most, hogy 1" szenzorhoz 5x zoom (mondjuk átszámított 24-120mm, valós 9-45mm gyújtótáv) esetén mennyire vastag készülék kellene még prizmás megoldással is. De abban biztos lehetsz, hogy olyan vastag, amit sose vennél meg.
-
hito
nagyúr
válasz #16820480 #51 üzenetére
Az biztos, hogy ahány felhasználó, annyi féle igény, igényszint. Ha külön processzort kapna a képfeldolgozáshoz, akkor nem lenne gond. De hozzáteszem egy SD845 azért elég vérmes ahhoz, hogy egy komolyabb kamera hardvert kiszolgáljon.
-
törölt tag
Számomra azért még nagyon messze vannak attól, hogy akár hobbi célokra is kiváltsák a telefonok a fényképezőt. Nincs normális minőségű nagylátó, sem normál lencse, teleobiról ne is beszéljünk. Az apró érzékelők miatt hiába a jól hangzó 1.7 meg 1.5 rekesz, az kb f10-zel ekvivalens. Arra jó lehet már lassan, hogy a legtöbb ember egy nyaralást fotózzon vele (sőt, arra nagyon sokaknak már most jó), de elég korlátozottan használhatók még sajna.
Azért arra kíváncsi lennék, hogy ha egy mai csúcstelefon hardverét tennék a Light gép alá, akkor mennyire lenne gond a szoftveres oldal, mert gondolom a számításokhoz kevéske az, ami benne van.daa-raa: Tudom, a vízóra leolvasó is már azzal jár, de azok nem high-end tabletek, hanem ilyen minimál céleszközök inkább. Ahogy mondjuk egy repülős infotainment rendszer is.
[ Szerkesztve ]
-
Kisszidi
csendes tag
Remélem a frissítéseket olyan tempóban fogja majd kapni, mint az elődei.
-
joey04
titán
Vicc...
-
hito
nagyúr
válasz #16820480 #42 üzenetére
Előremutató az biztos! Valós piaci igény a minél jobb képminőség, minél kisebb méret mellett. 1" kéne a mobilokba, minimum 5x-ös zoom-mal és máris piacra dobnám a fotós cuccaimat. Így viszont még mindig ott van aranytartalékba a fotós aparát a mobil mellett. Az említett szint már elég lenne hobbizgatni nekem.
Volt Panasonic CM1-em. Abban meg gyengusz volt a hardver és android 5.0 volt rajta a legfrissebb. Emellett a videós funkciója csapnivaló volt (4k@15fps, vagy 1080p@30fps). Ettől eltekintve piszok jó volt képelésre. Mai napig gondolkozom, hogy veszek megint.
totgab02: akkor fogalmazz egyértelműen, senki nem lát a fejedbe. És bizonyítandó a pongyola, félreértelmezhető megfogalmazás elméletét; a zoom lencse távcsőhöz való hasonlítása volt a hangsúlyos részedről...akkor mégis mire gondoljon a paraszt?
[ Szerkesztve ]
-
totgab02
junior tag
Nyilvan tuloztam, es egy szoval nem mondtam hogy nem a legjobb a fenykepezesben.
A hozzaszolasom a tripla hatlapi kamera felhasznalasra iranyult, hogy mennyivel hasznosabb egy zoomlencsevel, szeles latoszoggel(marmint mint a 105 foknak nevezett szeles latoszoggel), es egy normal lencsevel felszerelni a szajret mint amit a huawei csinal ( monokrom, feleslegesen nagy zoom).
Ez persze megint egy szubjektiv velemeny, mint mindenki a sajat igenyeit veszi figyelembe.
Tehat nem az en kozlesi, a te ertelmezi keszsegeiddel vannak bajok
-
hito
nagyúr
válasz SkyLine3000 #38 üzenetére
Kár, hogy majdnem 2000$ és nincs mobil funkciója, ha jól tudom. Egyébként nekem tetszik, attól eltekintve, hogy ocsmány
-
SkyLine3000
addikt
Csak öt? Akkor szóljatok, ha legalább ennyi (16) lesz rajta!
[ Szerkesztve ]
-
satz18
őstag
És aki 6 kamerás mobilt akar venni? Azokra bezzeg nem gondolnak? Bakker. Akkor asszem várok még egy évet.
Asus G513QY, Samsung A52s 5G
-
Penguin95
senior tag
Reméljük, ez a telefonjuk is épp olyan kiváló szoftveres támogatásban fog részesülni, mint az elődei. Nagy kár lenne, ha ezt kihagynák.
-
aelod
veterán
S710-el nagyon jó vétel lenne. Kár, hogy nincs rá keret most..
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
t72killer
titán
Mert ugye a 6-7"-os "telefonokat" mindenki zsebben hordja?
A kényelmesen elpakolható telefonálásra ideális 4" alatti telefonszegmens ugyanúgy el van hanyagolva, mint a tableteké, terelik a népet középre.
#34: azt én teljesen elfogadom, csak kérdés, hogy az a hír miért nem jött le? Főleg, hogy a mi pad-os hírt többször is lehozták.
[ Szerkesztve ]
-
papelado
aktív tag
válasz Murdock1981 #19 üzenetére
A neked szócskát mindig rakd elé az ilyen sehonnan sehová hszeknek.Köszi
Drágaszágom....
-
RetepNyaraB
veterán
válasz Juhaszatti #26 üzenetére
Én mindkettőt szeretném. Komoly tele nem nagyon lesz telefonon egyelőre, a 2x megoldás nem csal könnyeket a szemembe. A halszemet viszont napi szinten használom, a gugli verzió remek, az lg verzió ratyi (szoftverileg).
A telefonra nézvést a notch undorító, nem is értem. Ha a V30 megoldotta nélküle, miért kell most visszakozni?
Legjobban a másodlagos kijelző kukázását sajnálom, de nyilván rájöttek, túlvállalták magukat vele, mert gyakorlatilag a teljes oprendszert át kell írni hozzá. Nem véletlenül nem kapott a v20 egyetlen árva rendszerfrissítést sem másfél év alatt (ezzel mellesleg engem garantáltan elvesztettek, mint vásárlót)."And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
gyurma888
aktív tag
Ha nem lenne rajta noccs, még érdekelne is. Ja nem, mert megjelenés után fél év múlva lehet majd itthon kapni. Addigra még a noccs is kimegy a divatból
-
hito
nagyúr
A p20 pro megoldása vicc, ha a tavcsovet akarok venni megoldom olcsobban.
Te miről beszélsz mégis? Az nem gond ugye, hogy elvitte majdnem az összes létező díjat? Majd te megmondod, hogy vicc. Illetve milyen távcsőről beszélsz a 3x-os nagyítás esetén? Ez a hozzászólás volt a vicc, illetve maga a siralom. Fingod nincs miről beszélsz, de természetesen mindig az ilyenek szenvednek közlési kényszerben. 3x-os nagyítás => távcső...nem tudom sírjak, vagy nevessek.
-
Juhaszatti
addikt
válasz NandorHUN #23 üzenetére
G5-ön próbáltam a széleslátószöget, de a képminőség akkor borzalmas volt. Azóta nyilván az javult, a szélesség viszont zsugorodott.
Számomra a telés kamera sokkal hasznosabb, sok helyzetben fizikailag képtelenség közelebb menni a témához, és akkor nagy segítség.
Ha választhatok, mindenképp utóbbival szerelt telefonom lesz legközelebb. -
Fred23
nagyúr
-
NandorHUN
addikt
válasz Murdock1981 #19 üzenetére
Svsz aki wide-angle-t már használta huzamosabb ideig az nem fog róla lemondani könnyen. Telefotot nem ismerem annyira, tudom mire jó, de nekem az se hiányzik annyira.
[ Szerkesztve ]
-
Mik76
senior tag
Gondolom kicsit ragyurnak az igen izmos video kepessegekre. Hajra!
http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
Murdock1981
tag
Baromság ez a sok kamera. Egy legyen rajta de az jó. Plussz a szelfi.
-
totgab02
junior tag
Vegre egy normalis kihasznalasa a 3 kameranak. Szeles látószög, normal, 2× optikai zoom. A p20 pro megoldása vicc, ha a tavcsovet akarok venni megoldom olcsobban.
-
NandorHUN
addikt
-
Fred23
nagyúr
Tuti szuper lesz, meg minden, de nem mozgat, olyan nekem, mint egy tablet!
Ellenben ez már más tészta. Ez már kellene!Csak az LG olcsóbb telóit a Mobilarena időnként mostohagyerekként kezeli.
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz NandorHUN #12 üzenetére
És a maradék? És a telét hogy oldják meg? 25mm vastag telefonnal? Mert a mostani vicces megoldások csak a szenzorméretet vágják, azért meg kár betenni plusz modult, az te is meg tudod tenni kézzel körbevágva a kész képet.
[ Szerkesztve ]
-
NandorHUN
addikt
Nem tudom egyébként miért kell oltogatni az LG-t, én látom értelmét:
lesz egy telecamera, egy szokásos wide-angle és a normál kamera.www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
titán
Öt? Smafu. Majd szóljatok, ha 12 lesz, akkor veszek belőle.
[ Szerkesztve ]
-
-
t72killer
titán
-
papelado
aktív tag
Ezzel semmi baj engem ne zavar .Inkább az,hogy az lg camera lencséi 2 nap alatt karcolódnak rommá...
Drágaszágom....
-
Juhaszatti
addikt
Ilyen biztos nem lesz mint a kis indexképen. Vagy nagyon magas lenne a telefon, vagy nagyon lent lenne az ujjlenyomatolvasó.
Amúgy 4-be már beleférne egy hagyományos kamera, egy zoomos, egy nagylátószögű, és egy Huawei féle monokróm is.
-
Snowy_owl
őstag
Há de ezen már 4 vagy 5 kamera lesz. Nagyobb hírértéke van mint a te akármilyen tabodnak. Tabot már mindenki látott na de ennyi kamerát egy telefonon? meg ez már olyan képeket fog csinálni hogy a kamerán feszengő emberek kancsalságban fognak szenvedni mert nem tudják majd melyikbe nézzenek.
[ Szerkesztve ]
régen minden jobb volt, régen még a "régen minden jobb volt" is jobb volt.
-
t72killer
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPHONE 15 PRO 128GB BLACK - Független
- Újszerű Pixel 8a 128GB , 2 töltési ciklus, 24 hó gari, karcmentes
- Honor Magic 6 Lite 5G 256GB 8+8GB Karc és Kopás mentes állapot Prémium Amoled Kijelző 120Hz!
- Iphone 13 128gb fekete,független
- RedMagic 9S Pro Frost White, Leading Version Makulátlan, 2 év gyári gari.!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest