- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snowy_owl
őstag
annak idején a műanyag hátlapokkal megoldható volt a csere, de a minőségi üveg/kerámia hátlapok, pláne az indukciós töltés indokolja a fixen beépített akkumulátorok használatát.
Ezen hangosan felröhögtem. Aham, igen, így van... Marketingesnek sem biztos, hogy utolsó lennél. Amúgy tényleg minőségi, csak ha egyszer/általában rosszul ejted le, akkor megszámlálhatatlan darabokra válik szét az anyag. Na meg persze ha elhalódik az aksi idő előtt, akkor a cserét is szakember kell végezze. Bár szerencsére a mai telefonok részint az aksival együtt kerülnek a kukába, tehát akár indokolatlannak is lehet nevezni az aksi cserét...
[ Szerkesztve ]
régen minden jobb volt, régen még a "régen minden jobb volt" is jobb volt.
-
pusszycat
nagyúr
Nekem meg van még mindig az LG G Pad 8.1-em. Most minek vegyek még 1 -et? A telefont viszont sokkal gyakrabban használom... Aki akart tabot magának annak már van 1-2. Ha választanom kellene új tabot vagy telefont akkor a telefon toronymagasan nyerne. Inkább egy 2in1 laptopot és az jó tabnak is.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/105 kg.]
-
-
NandorHUN
addikt
Régi műanyag hátlapos telefonokkal is lehetett tölteni vezetéknélkül.
Amúgy én speciel egy minőségibb fémszerkezetnek jobban örülnék, mint vezetékes töltésnek (pl. HTC M7-m8 design nagyon jó volt), kár hogy mostanra minden üvegből van.www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
-
Postas99
senior tag
Lesz BOOTLOOP is???
-
dz1989
senior tag
válasz NandorHUN #111 üzenetére
A V30 még okés.
De remélem hogy talán egyszer a beépitett akkuról is leszoknak. Mert annyival érezhetően vékonyabbak a telefonok csak katasztrófa a cseréje. Mert olyanhoz is hozzá kell nyúlni ami fölöslegesen van piszkálva. (tudom hogy fogyasztói társadalom de ez már szemétség)Háromcsillag Galaktikus Jegyze 9 = Samsung Galaxy Note 9. . . "Gondolkodni nehéz, ezért leginkább ítélkezünk." Carl Gustav Jung
-
-
dz1989
senior tag
válasz NandorHUN #113 üzenetére
Nem a Szerviz díjjal van a baj, hanem ott van az is ha valami van az akkuval nem tudod Te magadnak megoldani. Ha elkezd valamien oknál kifolyólag felpuposodni mert hibás vagy esetleg beáztatott és nem tudod kiszedni,akkor az is kakukk. Tudom kicsit drámai de nem 1x hallani hogy a kijezőt is hazavágta, mert felpuposodott.
Amúgy van erre egy összeesküvés elmélet is.
Háromcsillag Galaktikus Jegyze 9 = Samsung Galaxy Note 9. . . "Gondolkodni nehéz, ezért leginkább ítélkezünk." Carl Gustav Jung
-
NandorHUN
addikt
Anno legelső villanykörte is több ezer órát tudott volna világítani, aztán okosok katlálták, hogy szándékosan rontsák le a minőséget, nem újdonság.
De nekem legutóbbi 3 telefonom zárt házas volt. Aksival egyikkel se volt bajom.
- Ami azért vicces, mert előtte volt egy Xiaomi, 2 LG és 1 Samsung telóm is, az aksi szinte mindegyikben nagyon hamar szarrá ment (értsd 1,5- 2 éven belül. )Szóval annyira nem panaszkodok, ha hozzák a szokásos szintet ezek a telók is, akkor nincs okom panaszra.
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
titán
válasz NandorHUN #116 üzenetére
Anno legelső villanykörte is több ezer órát tudott volna világítani, aztán okosok katlálták, hogy basszus, annak a nulla fényereje semmire sem jó, úgyhogy gyártottak használható, rendes villanykörtét, ami nem csak dísznek jó.
fixed for you A mai villanykörte is elvan többezer óráig, ha csak 30V-tal küldöd meg. Igaz, hogy a fényereje olyan lesz, mint a régi villanykörtéké, szóval semmi értelme, de legalább már tudod, hogy ilyet is lehet.
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
pusszycat
nagyúr
Nem tudom te miről beszélsz itten 112 éve világít
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/105 kg.]
-
macilaci78
nagyúr
Pár éve volt, hogy az iPhone-nal nincs térerő. A megoldás a helyes tartás volt.
Már várom a híreket a kamerabuggal kapcsolatban, aminek egyszerű megoldása lesz a hogy fogod. Gondolom, külön szelfibot is készül majd neki.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
-
dz1989
senior tag
Azért nem hagyom az akku hogy olyan könnyen K. O. Derekt lassan töltöm. Ha lehet nem megszakitva. 30 és 80 % on tartva. Néha engem 100% ra feltölteni. Valamint alabból energia takarékosan használom. Csak akkor engedem a többlet áramfelfételt amikor tényleg szükség is van rá. Gyors töltve még sosem volt a telom.
Ezt a villanykörtés sztorit Én is hallottam, ja meg a nyomtató is ott van példának.
[ Szerkesztve ]
Háromcsillag Galaktikus Jegyze 9 = Samsung Galaxy Note 9. . . "Gondolkodni nehéz, ezért leginkább ítélkezünk." Carl Gustav Jung
-
zozoo83
tag
Én 16 alatt nem veszek telefont, kevés az 5
-
törölt tag
Még mindig nem értem mi a bajotok azzal, hogy többféle lencsét is lesz lehetőség használni.
Soha nem válaszolják meg ezt a kérdést, pedig ebben a topikban is feltettem már kétszer, de csak a folyamatos nyafogás megy a fejlesztések miatt, mint régen. Minek fél giga RAM, minek 5 megapixel, lassan több mag lesz a prociban, mint a dinnyében, stb.
A képminőség már most is nagyon jó a telefonoknál, eddig pont azok a dolgok hiányoztak belőlük, amit több lencsével már meg lehet oldani.
Még a végén valóban kompromisszumok nélkül kiváltható lesz egy kompakt fényképező a mindig a zsebünkben lévő telefonnal. Szörnyű dolog, tényleg. -
joey04
titán
válasz #16514048 #127 üzenetére
mert nagyrészt parasztvakítás, ami emeli a készülék árát. Ahogy a sok-sok megapixel (sőt, az több esetben kimondottan hátrányos hatással van a minőségre), vagy a sok mag, amikor rengeteg alkalmazásnál az egymagos teljesítmény számít a mai napig. A sok ram az mindig jó, bár annak meg olyan árnyoldala van, hogy már hiány van a piacon, így az is a vártánál nagyobb drágulást hoz. De annak legalább van értelme.
-
-
Kisszidi
csendes tag
válasz NandorHUN #120 üzenetére
Ez a cikk nekem is új, de hülyeség úgy ahogy van:
-ez a 112 éves izzó sem működne mára, ha ki-be kapcsolgatnák.
-semmi fényereje nincs
-le tudod csökkenteni te is az izzódon a feszültséget, hogy tovább tartson, de lásd feljebb
-ha felkapcsolsz egy lámpát, és pl szünetmentesről üzemelteted és soha nem kapcsolod ki, az is nagyon sokáig fog égni. Nagyon-nagyon sokáig.
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mozilla Thunderbird
- Revolut
- Elektromos autók - motorok
- Gaming notebook topik
- BMW topik
- PlayStation 5 Pro teszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest