- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Íme az új Android Auto!
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
válasz
manchester85 #20 üzenetére
New Hampshireben pl. annyira kevesebb, hogy ott 0% a forgalmi adó, így 499 dolcsi az iPad.
Jó lenne újra arra járni.
-
daniel909
addikt
Mas nem jöhet összel?
de, csak az iPodok szeptemberben szoktak frissülni, tekinthető ez egy hagyománynak is. Ne tudom elképzelni hogy a nagyonszabályos almánál kihozzanak egy iPad minit ősszel. Ha ez megtörténne, akkor a sima ipad-el együtt történne meg, kínosan ügyelnek ezekre az apró részletekre.
Nem frissitettek a touchot, de uj iphone sem jött ki, csak megint egy rancfelvarrottde frissítették. iPhone 4S: új proci, új kameramodul, újrahangolt kijelző, Siri
A touch nem kapta meg ezeket, pedig eddig párhuzamosan ugyanaz a hardver volt az táccsokban is, mint az iPhone-ban, csak a kijelző volt gyengébb minőségű. Sőt! a második generációs ipod, 2mhz-el gyorsabb volt mint az akkori iphone 3g.
kapott egy fehér színt de minden maradt a régi. ez történik, ha kivezetnek/teljesen emgújitanak egy terméket.hogy teszel könnyen zsebre egy 8"-os cuccot
jobban zsebre áll mint a sima iPad. egyébként sok embert látni galaxy tabbal elfér a kabátzsebben...
-
dani3l
őstag
válasz
daniel909 #50 üzenetére
Nem igazan latom a logikat abban, amit leirtal. Attol, hogy összel jön, miert kellene, hogy iPodnak hivjak? Mas nem jöhet összel? Nem frissitettek a touchot, de uj iphone sem jött ki, csak megint egy rancfelvarrott, igy meg nem hiszem, hogy sok ertelme lett volna frissiteni, a legbikabb hardver ugyis az iphone kivaltsaga marad, annak meg nem lett volna ertelme, hogy kiadnak egy 5g (vagy 4gs vagy akarmi) touchot mondjuk egy 2mp-es kameraval..
Azert azt megneznem, hogy teszel könnyen zsebre egy 8"-os cuccot, meg ha nem lenne kavaja is nagy lenne, mar a galaxy note 5,3-as merete is eleg necces.. Es az iPod meg mindig a zenehallgatasrol szol, lehet rajta netezni/jatszani az egy jo dolog, de nem hinnem, hogy a kompaktsag rovasara fejlesztenek tovabb ezeket.
Miert lenne fail iPad mininek nevezni? MacBookbol nincsen 13-15-17"-os meret? Dehogynincs. Valakinek a kisebb kell, valakinek a nagyobb. Nekem pl nem tetszik az iPad merete, es biztos sokan vennek a kisebbet is, ettöl függetlenül a nagynak is megmaradna a piaca. Söt, akinek nagy a mostani pad, annak lenne hazon belül alternativa, ha kisebb meretet akar, es nem mas gyartok vasarloi taborat gazdagitana. Szoval üzletileg szerintem semmi hatranyuk nem lenne abbol, ha kihoznanak egy iPad minit, csak befoltoznanak egy rest a termekpalettan.
A "mini" jelzönek pedig pont az a lenyege, hogy meg legyen különböztetve. Jobb, mint ha iPad 8"-nak hivnak, ha a szerencsetlen vasarlonak fogalma sincs, melyiknek mekkora kijelzöje van, csak annyi, hogy az nagyobb, ez meg kisebb. De ha latja, hogy mini, akkor eleg egyertelmü, hogy az a kisebbik lesz.Egyebkent pedig szemely szerint en most vettem egy touch 4g-t (meg van egy 4g nanom is..), függetlenül attol, hogy van egy okostelefonom, amin, ha akarnek, valoban tudnek zenet is hallgatni, de nem akarok. Sokszor igy is örülök, ha kibirja a nap vegeig a telefon, napi több ora zenehallgatassal ez eselytelen lenne, a touch pedig siman elmegy 3-4 napig, ugy, hogy meg jatszok is neha a zenehallgatas mellett.. Persze a legtöbb embernek eleg ha telon hallgat zenet, de szerintem aki eddig ipodot akart venni vagy akar venni, az ez utan is meg fogja.
(#67) itsrob: Az iphone mini nemletezeset valahol megertem, az igencsak rombolna az Apple imidzset szerintem, ha elkezdenenek olcsobb gagyifonokat kiadni. Akinek az olcsobb iPhone kell, az megveszi az elözö generaciot, kb ugyanott van, mintha venne egy uj generacios olcsobb modellt, valoszinü az ugyis az elözö gen hardveret kapna, szoval tul sok ertelme nem lenne..
Nyilvan a kisebb/olcsobb modell kompromisszumokkal jar, de nem hinnem, hogy az lenne a cel, hogy az elözö generacios modellek hasznaltpiacat tegyek tönkre. Mint ahogy az iphoneos peldanal is irtam, az uj generacios kisebb modell valoszinüleg az elözö generacios csucsmodell (vagy ahhoz közeli) hardveret kapna, de akkor is kisebb lenne, igy annak is jo lehet, akinek nem kell a 10"-os nagyteso.Remelem erthetö amit irtam, a vegere kicsit belekavarodtam..
-
itsrob
csendes tag
Hát nem hiszek nagyon az ipad miniben mert egy párszor irták már hogy lesz iphone mini azaz ólcsóbb iphone és még mindig nincs
Meg ha lesz is az emberek hozzádobnak még egy kevés dollárt és ott az ipad 2 vagy az ipad3 ami sokkal többet tud ,mint egy ipad mini mert azért lesz ólcsóbb mert kisebb proci nincs cam kevés tárhely
Sztem felesleges,meg az apple sem fog kiadni ilyet,ők is tudják ezt , meg a szegényebbeket akarják megcélozni hogy azoknak is legyen ,de azok meg használtat vesznek vagy kifutó szériát amikor kijön az új,én ezt vettem észre -
válasz
manchester85 #64 üzenetére
Pontosan így van, ahogy leírtad. Az árak nagyjából ugyanazok mindenhol, csak egy kis extra költség rakódik rá (árfolyam-ingadozás, szállítás, egyebek), valamint az ÁFA az, ami a nagy különbséget adja.
-
baliii
senior tag
válasz
manchester85 #64 üzenetére
Ne haragudj, elnéztem az európai árakat, ott a pont!
-
manchester85
veterán
Vegyük példának Németországot. 480 euró lesz ott az új iPad, náluk 19% az ÁFA. Ez azt jelenti, hogy kb. 403 euróba kerül nettóban számítva az új iPad. Napi árfolyamon ez (403x291) 117 ezer forint.
Az USA-ban ugyanez a nettó érték 500$. Beszorozva napi középárfolyamon (500x223) ez 111 500ft. Tehát durván 5000 ft-tal kerül többe Németországban, ha nem számítjuk bele, hogy az állam mennyire húz le minket. Ha pedig tegyük fel, a dollár tovább erősödik az euróval szemben, akkor még ennyi eltérés se lesz, tehát az Apple-nek mindenképp rá kell tenni némi pluszt, számolván a valuta ingadozással.
Kérdés?
-
baliii
senior tag
válasz
manchester85 #37 üzenetére
Attól még drágább, mert nem annyi a különbség az árak között, mint amennyivel eltérnek egymástól az adott valuták árfolyamai... De legyen igazad, európában minden sokkal olcsóbb!
-
-
kiskaktusz
addikt
Az irónia detektorokat kérem kapcsolják be
-
Youri
veterán
válasz
kiskaktusz #58 üzenetére
Nem valószínű... de valami oka lehet ennek a kijelző rendelésnek... hacsak nem az új szifon lesz ekkora, és mindenki aki eddig feleslegesen nagynak ítélte a szifonoknál nagyobb telefonokat hirtelen megtér
-
buvartacsko
addikt
válasz
kiskaktusz #58 üzenetére
100 ember is kevés lenne hozzá.
-
kiskaktusz
addikt
Vajon meg tudnám számolni a 10 ujjamon, hogy hány iPad miniről szóló hírcímet láttam?!
-
Youri
veterán
válasz
Gadgetfan_ #55 üzenetére
mondjuk egy médialejátszó/játékkonzol kombóra, ami egy ilyen kijelzővel és pl. az iPhone4S hardverével (minusz telefon és 3G funkció) életképes lenne.
tehát egy iPod touch felnagyítva, ami nem ugyanaz, mint egy kisebb iPad Wifi
-
Gadgetfan_
senior tag
Szinte kizártnak tartom, egy kisebb iPad megjelenését. Ha valóban be lett rendelve ez a sok "8-as kijelző, akkor az valami máshoz kell. Nekem az a távirányító jutott az eszembe a cikk olvasásakor, aminek a szabadalmát nemrég levédték. Mostanában nagyon nyomják az Apple TV-t... Vagy esetleg valami teljesen új cucchoz kell, mondjuk egy médialejátszó/játékkonzol kombóra, ami egy ilyen kijelzővel és pl. az iPhone4S hardverével (minusz telefon és 3G funkció) életképes lenne.
-
manchester85
veterán
válasz
Angel1981 #52 üzenetére
"Bocs, de nem értem; az EU-n belül meg MINDEN erre vonatkozó adó egységes, nincs eltérés az államokon belül?"
Tényleg nem érted. Ha felmész a store.apple.com/de oldalra, akkor ott a német árak vannak, ha felmész a store.apple.com/fr oldalra, ott a francia árak vannak. A store.apple.com/us az Amerikai Egyesült Államok webshopja, nem pedig Kaliforniáé vagy Texasé.
"Nem tudom, mi ennek az oka, de a Te elméleted is sántít, ne is haragudj!"
Nem haragszom, és nem sántít. Amit leírtam, az nem egy elmélet, hisz az USA árak teljesen egyértelműen nettó árak, ezt személyes tapasztalatból is mondhatom.
Az egy véletlen egybeesés, hogy a dollár majdnem pont annyival gyengébb az eurónál, mint amennyit a forgalmi adó meg persze némi felár dob az árakon. A $ = € elmélet csak egy buta városi legenda az ismeretek hiányából adódóan. Persze valamivel drágábbak nálunk az árak, de emögött nem az az elmélet áll, hogy az amerikaiak az euróval akarnák szinkronba hozni az árakat.
-
Angel1981
veterán
válasz
"az amerikai árakat nettóban látod, hisz államonként eltér a forgalmi adó mértéke"
Ehhez képest az USA eBay-en ilyen végfelhasználói árak vannak..."míg az európai árak már tartalmazzák az adót is"
Bocs, de nem értem; az EU-n belül meg MINDEN erre vonatkozó adó egységes, nincs eltérés az államokon belül?Nem mondom, hogy kőbe van vésve a $ = € elv, de mi magyarok szinte mindig pont olyan árakat találunk hazánkon belül, mintha € - ban akarnánk vásárolni - legalább is kezdetben biztosan.
Nem tudom, mi ennek az oka, de a Te elméleted is sántít, ne is haragudj! -
manchester85
veterán
válasz
daniel909 #50 üzenetére
"A közel 8"-os kijelzőjével már nem a zenehallgatás lesz a legfőbb feladat."
Épp ezért tudom nehezen elképzelni, hogy az iPod nevet kapja.
Emellett megemlíteném, hogy a 8"-os cuccot is meg tudják úgy csinálni hogy zsebben elférjen.
Hogy? Össze lehet majd hajtogatni?
"Epic fail lenne iPad Mini-nek nevezni, akkor ki venne sima ipad-et??"
Azért ennyire még az amerikaiakat se tartom agymosottaknak, hogy az egyedüli szempont egy termék megvásárlásában az Apple névválasztása legyen.
"Az átlagembereknek elég a telefon zenelejátszónak. fellendítené az iPod piacot is egy nagyobb touch.."
És aki nem az ominózus 3 szolgáltatónál van (mert brutál drága) és nincs iPhone-ja, az nyugodtan hallgassa csak a Samsungján a zenéit?
Azzal fogja forradalmasítani az Apple az iPod családot, hogy mindenki a vállán hordja majd zenelejátszót, mint a harlemi keményfiúk? Ugyanannyi létjogosultsága van iPodnak nevezni egy Tabletet, mint iPad-nek nevezni egy 3,5"-os eszközt. Mindenesetre egy 8"-os eszköznek teljesen más a funkciója, és ezzel az erővel az iPig-et is hívhatnák Magic Mouse-nak.
-
daniel909
addikt
válasz
manchester85 #47 üzenetére
Idén nem frissítették hardveresen a Touch-ot, egyszerűen csak kapott egy új színt. Ez a legbiztosabb jele annak, hogy kivezetésre kerül, vagy teljesen új koncepciót kap. A közel 8"-os kijelzőjével már nem a zenehallgatás lesz a legfőbb feladat, hanem az internetezés/játék. Ettől függetlenül a neve maradhat iPod, amire nagy esély is van az őszi premier miatt.
Emellett megemlíteném, hogy a 8"-os cuccot is meg tudják úgy csinálni hogy zsebben elférjen, PLUSZ az is elég fontos hogy az emberek meg tudják különböztetni a dolgokat. Epic fail lenne iPad Mini-nek nevezni, akkor ki venne sima ipad-et??
A legendás iPod családot pedig nem kéne még megszüntetni, de az eladások csökkennek. Az átlagembereknek elég a telefon zenelejátszónak.
fellendítené az iPod piacot is egy nagyobb touch.. -
DanielK
addikt
válasz
manchester85 #47 üzenetére
a kis nyelvész... dobálózik a nagy szavakkal...
-
manchester85
veterán
válasz
daniel909 #46 üzenetére
Hogy hívnák ugyanúgy, mint egy határozottan zsebhasználatra szánt zene- és multimédia eszközt? Ezzel az erővel a következő iPod Touch-okat is hívhatják iPad-nek, mi?
Egy tabletet nem hívhatsz iPodnak, legalábbis én semmi logikát nem látok benne.
Minden terméknek, aminek benne van a nevében az, hogy iPod, annak el kell férnie a zsebedben. Azt hiszem, nem vállalok túl nagy kockázatot, ha ezt egy axiómának tekintem.
-
daniel909
addikt
szerintem iPod Touch lesz a neve, mivel őszi premier, de gyakorlatilag egy ipad mini lesz...
-
-
kolosanyi
veterán
Nem unják még ezt évek óta? Szerintem tuti nem lesz ilyen, eddig se volt soha. Ha mégis és majd kint lesz a polcon, akkor elhiszem...
-
Feri bácsi
tag
válasz
Hagyd...csak írnak, de nem olvasnak...
-
Sok embert elérhetnének egy iPad minivel.
A 7,85-ös kijelző másfélszerese a mostani 9,7-es, szóval aki kisebb gépet akar és nem szeretne egy 10"-os nagy döggel járkálni (mint pl én is), az örülne egy ilyen készüléknek.
Azok is vennék, akik az "i-feeling"-et akarnák megvásárolni, de nincs annyi vagy nem akar annyit rákölteni.Ez nem a nagy iPad konkurenciája lenne elsősorban, hanem a B&N Nook Color és a Kindle Fire ellenfelévé válna. Ezek alapján logikus is lenne az ár. Ha csak minimális lenne a bevétel a hardverből, az Apple Store akkor is vaskos bevételt generálna a cégnek.
-
Kashim
őstag
válasz
Mr.Csizmás #39 üzenetére
Nem akartam ténylegesen beszúrni, mert úgy tapasztaltam nem nagyon szeretik a modik az ilyen képeket. De thx, így már jobb. Ráadásul téged cseszhetnek le miatta.
-
tommjee
senior tag
Nagyon jó ötletnek tartom de nem hinném hogy lesz iPad Mini.
-
Kashim
őstag
Legviccesebb az egészben az, hogy valaki/valamelyik pletykablog majd veri a mellét, ha végre betalál. Hónapokig ezen fognak lovagolni, hogy ezt ők így megmondták. Bezzeg arról nem szól a fáma, hogy évek óta generálják ezt a sok baromságot mindenféle bizonyíték nélkül a fiktív forrásaikra hivatkozva.
Minap olvastam azt pletykálják, idén nyáron érkezik az új iPhone 4G LTE képességekkel.
*you don't say?* memét kéretik ide beilleszteni. -
manchester85
veterán
Úgy látszik, hiába téptem a számat, a hülyeség megállíthatatlan....
-
DanielK
addikt
És ha nem tabletet gyártanak vele? Hanem egy univerzális távirányítót az új Apple TV-hez? Ami persze egyben használható iPadként is?
Nem lenne rossz cucc...
Nem a múlt héten kiadott ráncfelvarrt TV-re gondoltam. Az csak muszáj pipa volt a részükről. A Sirivel is irányítható, konzolként is funkcionálható új teljes Apple TV-re gondoltam. -
Feri bácsi
tag
Jó lenne ha jönne, tényleg rendbe rakná az árakat.
Egy kis matek:
iPad2 16GB WiFi most : 119.000 Ft / 399 USD = 298 Ft/USD , eddig: 139.900 Ft / 499 USD = 280 Ft / USD.
Vegyük a "legrosszabb" verziót, hogy 299 USD lesz és 298 Ft/USD , akkor a mini ajánlott bruttó fogyasztói ára várhatóan 89.900 Ft lesz...Na persze, ez kitaláció....
-
Möhe
addikt
válasz
manchester85 #28 üzenetére
És még hozzá jön az ,hogy magyarisztán határán még rátesznek egy kicsit ebből egy kicsit abból a sarcból.A júzer a polcon már teljesen más árat lát mint amit itt szépen kiszámoltatok.
-
vicze
félisten
válasz
manchester85 #28 üzenetére
75-80e körül nem lenne annyira vészes, csak a HW kérdéses, őszre elég öldöklő verseny lesz tablet frontom. Mondjuk Almának köszönhető.
-
buvartacsko
addikt
tényleg nem unalmas, hogy minden évben, minden ipad megjelenés után, jön egy ilyen cikk: ŐSSZEL JÖN AZ IPAD MINI!?
meg iphone nano stb...
kurvára nem fog semmi ilyesmi jönni
-
Ha ez a nettó nagyker ár, akkor tegyük már hozzá szépen a további dolgokat.
249-299 $ között: azaz 55600FT- 66800 FT, meg mondjuk áfázzunk is
70600 FT - 84800 FT, ja és még nem jött rá a kisker , vagy bármelyik üzlet haszna ...
Reálisan szerintem az ártól függően 85-100ezer körül érkezik... és milyen hardvert kapunk ennyiért? gondolom kb iPad 1 szintet... ,az mennyi használtan?
Matekóra vége
-
Angel1981
veterán
És mi van, ha ez a bizonyos kijelző az iPhone 5-höz kell?
-
manchester85
veterán
Ez jó nagy cumi lenne nekem. Épp most akarok majd venni egy iPad 2-t, ezzel jól levernék annak is az árát. Én se tartom létjogosultságát egy ilyen eszköznek. Az iPod vonalat nem tudja helyettesíteni, hisz nem fér el kényelmesen a zsebben, meg egyáltalán sehogy se. Ha meg már tablet, akkor a 10"-os sokkal komolyabb cucc. Ahogy írták is már páran, saját maguknak is konkurenciát állítanának, bár fene tudja, lehet, hogy pont ezzel tarolnák le a teljes ipart.
Bár ez eddig is így volt, kockázatos lépés. Mivel nálam a tablet nem a mobil, hanem a PC helyettesítését szolgálja, így a 7-8 hüvelykes kijelzőt már túl kicsinek találom, hogy azt használjam a PC-m helyett. Viszont ha elugrom a városba, ugyanúgy nem fogom magammal vinni. Számkivetett méret ez, egyetértek Jobs-szal.
Möhe, hagyjad már ezt a marhaságot, hogy 1$=1€.
Nincs ilyen, hogy 1$=1€. Mindenkinek, aki ezt a marhaságot szajkózza: olyan van, hogy az amerikai árakat nettóban látod, hisz államonként eltér a forgalmi adó mértéke, míg az európai árak már tartalmazzák az adót is. A dollár-euró árfolyam eltérését látszólag ez egészíti ki, de csak látszólag. Az USA-ban nem 500 dollár egy iPad, hanem 540-550 körül, államtól függően ez lehet kicsivel több is, kicsivel kevesebb is. Nyilván, egy kicsivel jobbak ott az árak, mint Európában, de nem annyival, mint amennyivel olcsóbb a dollár. Jó lenne már megérteni ezt...
-
joey04
titán
Ha minden évben megszellőztetik akkor egyszer csak betalál a pletyka a nagy számok törvénye alapján.
-
caverinha
aktív tag
249 dodo??? O.O
-
hunter84
aktív tag
Azt hiszem ilyen iPad ár mellet a konkurencia felkötheti a gatyáját, idén durva árverseny lesz tablet fronton.
Pedig én már az olcsósított iPad 2-n is elgondolkodtam.
-
Szerintem ezt a 249-299 árat kezeljük fenntartásokkal, gondolom nettó ár.. vagy még az is lehet, hogy ezt majd a szolgáltatói kínálatban lehet ennyiért megvenni...
Nem minden arany, ami fénylik , de ne legyen igazam -
BlackLamb
tag
Meg lehet nyugodni emberek! Nem lesz!
-
tjb007
nagyúr
Ha csak 250 dollárral számolunk akkor is még hozzá kell tenni a forintosított összegéhez kb. 20-25000 forintot (adók, sarcok, haszon stb.) de még így is szarban lesz a többi nagy és kis gyártó is (feltételezve, hogy tényleg lesz kisebb iPad), mondjuk azért az Asus ME370T -jéről sem kéne megfeledkezni.
-
Black Dragon
addikt
Ha tényleg ennyiért adnák majd, akkor best buy, nincs vita.
-
prolad
addikt
Ennyiért jó vétel lesz.Sajna nekem kicsi ez a méret,de van ismerős aki már régóta erre vár.
-
stbtamas
aktív tag
Akkor a samsungnak lettörne a szarva, mert ez jóval olcsóbb lenne és harwaresen valószínűleg még jobb is lenne, mint a 7-es szériák. Nagyon várós a dolog, bár az Applet ismerve ez csak spekuláció és jóval többe fog majd kerülni..
-
Youri
veterán
khm... 249-299? khm... hol kell aláírni?
stbtamas: olyan sokkal többe talán nem, hiszen ott van a 3 499-ért, vagy a 2 399-ért.
-
zazahoho
őstag
Nagyon gondolkodtam ipad2 vásárlásán,de ha ilyen olcsó lesz a kis tesó inkább kivárok még
.
-
Ezzel nagyot aratnának...
Csak lépjék meg, akkor a többi termék is kényszerűen lejjebb kell menjen árban, hogy ne kelljen bezárniuk.
-
madgie
titán
Akkor már csak azon tudnának rugózni az epölhéterek, hogy miért nem 16:9 a képaránya
-
Mr.Csizmás
titán
249 usd....
első apple termék, amit meg is vennék
(lehet printscreenezni)
-
BoC1ka
senior tag
249-299 dollar kozott...Azigen, sajat termekeinek allit konkurenciat az Apple?
Kis hazankban ha ez 60 ezer lesz meghalt a tablet piac a konkurens szamara,,,,
-
kokyt
senior tag
Best buy lenne, mint eddig minden évben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- EAFC 25
- Synology NAS
- Bluetooth hangszórók
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Diablo IV
- Linux haladóknak
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- HP ZBook FireFly G10 / i5-1350P!!!!! NEM U!!
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest