Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- A Redmi is hozott kompakt táblagépet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brucehun
aktív tag
B.Ú.É.K. minden kedves kollégának!
Egy olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy hívás közben lezárja képernyőt amikor a fülemhez tartom (ez minden telefonnál alap), de amikor elveszem a fülemtől és kihangosítanám akkor is lezárva tartja a képernyőt, pedig kihangosítanám a beszélgetést. A képernyő feloldó és zárógombra se reagál, de amint a másik fél letette a hívást egyből feloldja a képernyőt. Hogy ezt hol lehet beállítani?
-
Brucehun
aktív tag
válasz
Lalikiraly
üzenetére
Én is várom a Nokia 2.1-es készülékemre, kíváncsi vagyok, hogy tényleg gyorsabb lesz a boot-olás mint ahogy írják. Gondolom január elején jön a Go edition.
-
Hoho
Várom a Nokia 2.1-esemre. Bár panaszom semmi szinte a mostanira. -
Ricardo
titán
"vagy csinálsz külön készüléket és termékvonalat (Mi A széria)"
Tulajdonképpen nem igazán külön széria. Persze más elnevezést kapott, így tekinthető külön szériának, de az A1 Egy 5x stock droiddal, és B20 támogatással. Az A2-nek ugyanígy megvan a MiUI verziója, 6x néven. Persze mint írtam a saját név miatt tekinthető külön családnak, de ezek is saját oprendszeres készülékek "tiszta verziói".
Mindemellett szerintem is szerencsésebb a teljesen más név, mintha például nem Mi A1 lenne, hanem 5x One edition.
-
Carline
őstag
Hátha lesz custom Oreo vagy Pie romra majd Go-s Gapps csomag.
Színes, szagos, cuki funkciókat kevehetnék a G alkalmazásokból én -lehet puritán vagyok- semmelyiket nem használom. Lehet sok innovációt tettek beléjük, de hízott is a rendszer tőle.Morgyi
Pedig megnézhetnék, hogy stock androiddal megtáltosodik a telefon. Bár a SamsungUI nélkül nem Samsung a Samsung. A kamera app sem probléma már a gcam portok óta. -
janeszgol
félisten
Tehát ha az ember nem akarja, hogy a telefon a rátelepített rommal szenvedjen, akkor vegyen belépő eszközt? Ha a Go nem is, de a One program jobban terjedhetne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Építő/felújító topik
- bambano: Bambanő háza tája
- További aktív témák...
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Apple Watch Space Black rozsdamentes acél szíj
- GAMING PC! Intel i5-14600KF / 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 WIFI / 1TB NVMe / 850w! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270M i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG ADATA 650W
- Csak 1 db! 27% Áfás, Új Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Várom a Nokia 2.1-esemre. Bár panaszom semmi szinte a mostanira.