- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három modellel indul a Tecno Spark 40 széria
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Selbamacko
újonc
válasz
bandiras2 #12 üzenetére
Akkor ezt nagyon benézted. Nem tudom, feltűnt-e, de ez a chip illetve a gép azért olyan kurva gyors, mert mindent egybehuzaloztak és egybetokoztak a chipbe. Még a videókártyát is, bár itt ugye nem kártyáról van szó. A RAM-ot is. Az alaplap funkciója gyakorlatilag annyi maradt, hogy tartsa a chip-et meg némi csatlakozási lehetőséget elvezessen.
Nincs mit fejlesztenie más külső gyártónak. Ad nagyobb SSD-t max. Kábé ennyit tud tenni.
-
bil
tag
A Qualcommnak is volt már egy ütős ARM desktop chipje, a 8cx. Lehet nem volt ekkora király, de abból pl. nem lett semmi. Meglátjuk, én már évek óta nem értem, miért nincs asztali ARM, de most már nem igazán zavar, mert végre van fejlődés x86-os fronton, hála az AMD-nek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Synology NAS
- Konteó topic
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Ingatlanos topic!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest