- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
"Ezt azért majd mond el az IBM-nek is mert jelen pillanatban Hardver szinten a Power 7xx-be tolja a legtöbb zsetont az IBM, azon meg akkor is AIX fut, ha fejre állsz."
Meg linux, meg as400 azaz evvel véletlenül se indoklod, hogy AIXban látja IBM a jövőt. De alapból is értelmezhetetlen/hülyeség amit írsz mert hardver szinten véletlenül se ebbe tolja a legtöbb pénzt IBM. Minimum azért mert már rég a piacon van azaz a fejlesztésének rég vége.
Amúgy is nagy szar lenne ha egy évek óta 10-30%ot zuhanó piacba látná IBM vagy akárki a jövőt.Te tudod mi az a HMC?
Hát nekem ha IBM akkor HMC = HW management console. [link]
ha jól látom itt két LPAR van egyiken AIX/Linux másikon AS400, ld első bekezdés.
"Már úgy érted jelen pillanatban az IBM legütőképesebb/népszerűbb/hatékonyabb/leagaldhatóbb termékét minek portolni bárhová? Hát nem tudom, tuti nincs értelme..."
Aminek a forgalma évek óta!!! 10-30%ot!!! zuhan azt én nem mondanám ütőképesnek és legeladhatobb...nak sem. Hatékonynak meg ugye mire hatékony.
"SAN Volume Controller....." Kösz tudom mit jelent. Csak attól mert 2* konfigoltam SANt még nem értek hozzá...
"Szeretem mikor enterspize-t hallomásból sem látott emberek osszák az észt, a budli pc, vagy az IMac mögül, olyan jó érzés, hogy még utána sem képesek nézni dolgoknak ellenben a pici 2 bites X86-os PC-jükről vonatkoztatnak egy sokkal komplexebb egyedi rendszerre.... SZVSZ."
Ha keményen/trollosan meg akarnám mondani valakinek lehet én is ilyeneket irogatnék. Csak én nem.
Meg én figyelnék arra, hogy ne legyenek a hszemben féligazságok/hülyeségekkel mert úgy szarul jön ki. SZVSZ
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Napelem
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Tippmix
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Apple asztali gépek
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P1 G2 - i7-9850H I 16/256SSD - 32/1TB I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest