Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dare2Live

félisten

válasz hallador #76 üzenetére

"Ezt azért majd mond el az IBM-nek is mert jelen pillanatban Hardver szinten a Power 7xx-be tolja a legtöbb zsetont az IBM, azon meg akkor is AIX fut, ha fejre állsz."

Meg linux, meg as400 azaz evvel véletlenül se indoklod, hogy AIXban látja IBM a jövőt. De alapból is értelmezhetetlen/hülyeség amit írsz mert hardver szinten véletlenül se ebbe tolja a legtöbb pénzt IBM. Minimum azért mert már rég a piacon van azaz a fejlesztésének rég vége. ;)
    Amúgy is nagy szar lenne ha egy évek óta 10-30%ot zuhanó piacba látná IBM vagy akárki a jövőt.

Te tudod mi az a HMC?

Hát nekem ha IBM akkor HMC = HW management console. [link]

ha jól látom itt két LPAR van egyiken AIX/Linux másikon AS400, ld első bekezdés.

"Már úgy érted jelen pillanatban az IBM legütőképesebb/népszerűbb/hatékonyabb/leagaldhatóbb termékét minek portolni bárhová? Hát nem tudom, tuti nincs értelme..."

Aminek a forgalma évek óta!!! 10-30%ot!!! zuhan azt én nem mondanám ütőképesnek és legeladhatobb...nak sem. Hatékonynak meg ugye mire hatékony.

"SAN Volume Controller....." Kösz tudom mit jelent. Csak attól mert 2* konfigoltam SANt még nem értek hozzá...

"Szeretem mikor enterspize-t hallomásból sem látott emberek osszák az észt, a budli pc, vagy az IMac mögül, olyan jó érzés, hogy még utána sem képesek nézni dolgoknak ellenben a pici 2 bites X86-os PC-jükről vonatkoztatnak egy sokkal komplexebb egyedi rendszerre.... SZVSZ."

Ha keményen/trollosan meg akarnám mondani valakinek lehet én is ilyeneket irogatnék. Csak én nem. :) Meg én figyelnék arra, hogy ne legyenek a hszemben féligazságok/hülyeségekkel mert úgy szarul jön ki. SZVSZ ;)

Új hozzászólás Aktív témák