Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Netfone
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
"Ezt azért majd mond el az IBM-nek is mert jelen pillanatban Hardver szinten a Power 7xx-be tolja a legtöbb zsetont az IBM, azon meg akkor is AIX fut, ha fejre állsz."
Meg linux, meg as400 azaz evvel véletlenül se indoklod, hogy AIXban látja IBM a jövőt. De alapból is értelmezhetetlen/hülyeség amit írsz mert hardver szinten véletlenül se ebbe tolja a legtöbb pénzt IBM. Minimum azért mert már rég a piacon van azaz a fejlesztésének rég vége.

Amúgy is nagy szar lenne ha egy évek óta 10-30%ot zuhanó piacba látná IBM vagy akárki a jövőt.Te tudod mi az a HMC?
Hát nekem ha IBM akkor HMC = HW management console. [link]
ha jól látom itt két LPAR van egyiken AIX/Linux másikon AS400, ld első bekezdés.
"Már úgy érted jelen pillanatban az IBM legütőképesebb/népszerűbb/hatékonyabb/leagaldhatóbb termékét minek portolni bárhová? Hát nem tudom, tuti nincs értelme..."
Aminek a forgalma évek óta!!! 10-30%ot!!! zuhan azt én nem mondanám ütőképesnek és legeladhatobb...nak sem. Hatékonynak meg ugye mire hatékony.
"SAN Volume Controller....." Kösz tudom mit jelent. Csak attól mert 2* konfigoltam SANt még nem értek hozzá...
"Szeretem mikor enterspize-t hallomásból sem látott emberek osszák az észt, a budli pc, vagy az IMac mögül, olyan jó érzés, hogy még utána sem képesek nézni dolgoknak ellenben a pici 2 bites X86-os PC-jükről vonatkoztatnak egy sokkal komplexebb egyedi rendszerre.... SZVSZ."
Ha keményen/trollosan meg akarnám mondani valakinek lehet én is ilyeneket irogatnék. Csak én nem.
Meg én figyelnék arra, hogy ne legyenek a hszemben féligazságok/hülyeségekkel mert úgy szarul jön ki. SZVSZ 
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S752 - i5-3GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 14" HD I DP I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Meg én figyelnék arra, hogy ne legyenek a hszemben féligazságok/hülyeségekkel mert úgy szarul jön ki. SZVSZ