Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
válasz
Fritz Teufel #34 üzenetére
Az öngyújtós dolgon én is többször elgondolkoztam az évek alatt.
Amikor a telón navigálsz autóban, és a nap rásüt az ablakon át? Akkor elég jó hőhatás érheti. (Bár nyílván nem nyílt láng méretű hőfokkal, de itt inkáb arra kíváncsi, hogy hő hatására megbolondul-e az érintő.) -
janeszgol
félisten
Ezt én sem értem. A smartphone történelemben akadtak kettétörhető telefonok. Asus Rog5, iPhone 6, az egyik Apple táblagép Pro kiadása például. Ezek nem tanulnak ezekből? Nem is ismerik ezeket a típus hibákat?
Bazi nagy lapát telefonok korát éljük, ami bárhol meghajolhat a mérete miatt. Zsebben, táskában. Tudom vegyünk hozzá drága tokot, és akkor a vékony törhető telóból lesz egy vaskos valami.
Ahelyett, hogy normálisan megcsinálnák.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- Autós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged