- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
"Ezt egy csomóan jelezték nekik, de mivel az AMD megölte a kutyáját, így ezzel nem törődik."
Ezt sajnos nem tudom értelmezni. Elmesélnéd légyszi a háttérsztorit?
Amúgy megint alaptalanul és bizonyíték nélkül ócsárolsz valakit, így nem csoda, hogy megint nincs igazad, mert:"UPDATE 24/6/21: There's been some confusion around the Kingshunt comparisons in the first screenshot gallery below, specifically the image comparing default upscaling to FSR and TAAU. The aim of this gallery is to show that temporal upscalers can resolve detail that FSR misses, but the comparison doesn't take into account that post-process effects like depth of field adjust according to resolution, adding further artefacts. To address this, we've added a Godfall gallery beneath, which strips out post-process effects and injects UE4's TAAU technology and shows the detail differences without additional artefacts."
"Nem véletlenül van a DF-nek azon a videóján szokatlanul sok downvote."
Jelenlegi stat: 7600/763 -> ~ 87,2% pozitív, ez nekem nem tűnik rossznak és szokatlannak sem."Egyszerűen nem hajlandók beszámolni az igazságról."
Az idei év egyik legnagyobb bullshitjét olvastuk, köszönjük.Értem én, hogy számodra most az DF a nagy ellenség amiért nem dicsőítik az AMD-t úgy, ahogy te szeretnéd, de mielőtt elkezdesz ócsárolni valakit, nem ártana minimum utánajárni és bizonyítékokkal alátámasztani a vádakat, mert ez így tőled ebben a formában csak trollkodás volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Sorozatok
- Asztalos klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Battlefield 1
- Bundle topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- Macbook White 13" unibody
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest