- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- 10-es szám és ismeretlen telefon a Google előzetesén
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung SmartTag2 teszt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mukibuci #252 üzenetére
Nem, de miért nem mondták telefonba pl, hogy van, de nem lehet foglalni? Most így nekik mínusz egy vásárló. Pedig végül volt raktáron. E helyett azt mondták tegnap, hogy nincs és nem is lesz.
Tehát én nem értem miért dolgoztak maguk ellen is?!nonolada1: Ellentéteket csak a hülye vevők szülnek egymás közt.
Most téged pl idegesít, hogy van valakinek olyan telefonja, amit neked nem sikerült megvenned? Mert ha ezért irigy az ember az gáz szerintem.
-
válasz
fateless #248 üzenetére
Azért nem teljesen így van. Meghirdetni olyat, ami már előző nap se volt és nagy reklámot csinálni abból, ami nincs... Az szerintem gáz. Ez teljesen saját vélemény.
Példa:
Bárkinek eladom akciósan Galaxy S3-am, aki felmegy a honlapomra. Jaaaa hogy nincs S3-am? Bocsi...
De az is furcsa, hogy telefonon előző nap azt mondták, hogy nincs és holnap se lesz. Ma meg azt írják hogy első pár embernek volt. Ha telefonba azt mondák volna, hogy lesz holnap pár darab de azt előző nap nem lehet lefoglalni, akkor talán más ember is elment volna sorban állni. Én ezeket találom gázosnak.
Persze tök jó hogy van ilyen akció, azért ennek örülök, még ha nem is mindenkinek jött össze. Ez is gerjesztheti a szolgáltatók közti versenyt.
-
válasz
hallerlaller #224 üzenetére
Akkor lehet még sem lesz így meg a note?
Én végül nem mentem. Mérlegeltem az akció méretét a sorbán állás idejével.
-
Igen ezt én sem értem. Azt a pár telefont már mindenki lefoglalta, ami tök nem korrekt szerintem, hisz az akció mától van. És ha már ma nem képesek foglalni senkinek, akkor mire fel van az akció? Megszűnt, hisz már tegnap "eladták". Bár én szerencsére végül meggondoltam magam és nem veszek telefont, de azért korrekt lett volna, ha nincs foglalás.
-
Galaxy Note egyetlen egy budapesti boltban sincs. Pedig ma még 24. van. Hihetetlen, mi?
-
Tarifahűség nekem nem lenne fontos, inkább az alap havidíj, hogy olcsó legyen egy éven keresztül és olcsóbb legyen a készülék, mint ha külön megvenném.
Pl egy Galaxy Note bárhogy is számolok 1 év hűséggel, alaptarifa 1 csomaggal, tarifa hűség nélkül:
12x1590=19.080,-
Galaxy Note = 77.495,-
Összesen: 96.575,-Ez egy korrekt ajánlat, főleg hogy egy része olyan, mint ha részletre vettük volna.
Illetve az 1.590,- összegből ugye még beszélni is lehet.
Vagy van amit rosszul értelmeztem?
-
Számlás 2 év hűséges ajánlatnál fel van tüntetve, hogy a legkisebb tarifa az 1590 Ft-os "Alaptarifa 1". De az 1 év hűséges számlás vásárlási lehetőségnél nincs feltüntetve, hogy mi a kérhető legkisebb tarifa. Vajon ott is az "Alaptarifa 1"? Vagy nem véletlen nem tüntették fel, hogy melyik a legkisebb? Mert furcsállom, hogy a 2 évesnél ki van írva, az 1 évesnél nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest