- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egorov
aktív tag
Nos picit megkésve de írok én is. Sajna nem volt netem mostanában Az írás elején nem gondoltam, hogy ilyen jó lesz. Lehet azért, mert most keltem fel és álmosan nem az igazi olvasni de miután átjutottam a első pár sorocskán, egyre jobban olvastatta magát a történeted. Azt se gondoltam, hogy ilyen komoly lesz
Gratula.
Nagyon tetszett, köszönöm a történetet és azt is, hogy írtál nekem, hogy megjelent -
kai_sehmet
csendes tag
válasz
Crystalheart #7 üzenetére
Nagyon tetszett! Köszönjük hogy megosztottad velünk.
"No, ezek után tessék majd rám szavazni húsz év múlva"
Remélem ha szavadon fogunk érdemes lesz -
rarri
senior tag
Nagyon tetszik ez az írásod is. Hihetetlen, hogy ilyen fiatal ember létedre ennyire komoly témát tudsz megjeleníteni ilyen mélységekben. Gratulálok !
-
nem is tudod, hogy milyen aktuális ez most nekem...
a hétvégét a Velencei-tónál töltöttük Párommal.
mivel mindkettőnket érdekelnek az ilyen régi épületek, és azon a környéken elő is fordul pár régi kastély, így felfedezőtúrára indultunk. az egyik ilyen régi épületbe be is másztunk (volt egy nagy lyuk a körülötte lévő kerítésen)
szomorú dolog volt látni azokat a gyönyörű épületeket romokban
a hotelben volt néhány prospektus a környékről, volt egy kastélyos is, szinte minden kastély története úgy fejeződött be, hogy "a kastélyt 1945 után államosították, x és y célra használták. mára nagyon leromlott állapotban van. nem látogatható" -
Vakegérke
félisten
Egy latin közmondás jutott az eszembe.
"Sic transit gloria mundi."Szép történet, és sajnos általánosítható.
-
Crystalheart
őstag
Először is bocsánat, hogy nem vártam túl sokat az előző címlapos bejegyzésem óta, de mentségemre szóljon, hogy az legalább a szakmai részre került, és nagyon más kategória, mint ez. Idő híján vagyok, úgyhogy nem szerettem volna nagyon halogatni, mert minek?
Másrészről igen, talán még olvastátok az előző verzióját, melyet jópár hónapja töröltem mindenhonnan a netről. Ez már csak nyomokban és szerkezetében hasonlít arra, és mondanivalójában is több lett, szóval úgy tessék olvasni!
Remélem, senki sem bánja meg, ha benézett hozzám!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óra topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Macska topik
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Motoros topic
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest