- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Magisk
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eladohardver
őstag
Az ajtó műanyag ez igaz... Nem véletlenül mert tudnak gondolkodni a mérnökök, minek plusz súly?
Az az ajtó ha meleg van odabent kinyitásával meg nől a légmozgás... ezért a könnyű műanyag, és DARÁnak igaza van... Aki nem tudja, hogy az nem fém, annak úgy sem esik le hogy műanyag, jól mutat, az egész, mint valami hifi cucc
Nem vágom mi ez a sok beteg HSZ emberek.... nem ótvar termékeket gyárt Fractal Design mint némely gyártó...
Le törni nem fog mert fémből van a zsanérja, És ha még mindíg nem elég meg győző Akkor Tess LÚK at Díz
-
törölt tag
Nos, ez egy valós indok. Mondjuk eleve ajtó nélkülit vettem Dragon-ból, mert nem is láttam szükségét. Itt mondjuk nincs választási lehetőség, pedig szerintem lehetne.
Egyébként meg arra, hogy a műanyag vagy a fém szebb-e: hasonlítsunk össze egy Matchbox-ot és egy műanyag makettet. Ezért írtam, hogy az elkészítés minősége sokat számíthat.
A tartósságra: egy kompozit panel ezerszer erősebb és strapabíróbb lehet, mint egy alumíniumlemez. Csak attól, hogy valami fém még nem lesz jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux haladóknak
- Milyen egeret válasszak?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- További aktív témák...
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest