- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Godefroy
senior tag
válasz
#65675776 #67 üzenetére
A házak nem voltak rosszak (föleg a drágábbak) de a tápjaik akkor is csapnivalóak voltak.
Saját Codegen "szerver" tápom 12V ágon 10.8-11.3-at adott le, sokszor fagyott a gép, 2 hét telt el mire kiszürtem, hogy a táp az oka (fel sem merült az volt a baj).Emlékszem még akkoriban kezdtünk fa hanszórókat forgalmazni kutyának sem kellett egy karácsonyi akció keretében épphogy 30 Windows mellé tudtuk ajándékba adni
mostmeg meghalnak a "fa" hangzásért
-
törölt tag
-
Godefroy
senior tag
15-17 éve is voltak olyan házak ameiknek lekerekített belso élei voltak, csak éppen nem az akkor futó itthon "Vargáné és Tsa" importban.
Hoztunk is be koreai házakat, de nem fogyott mert 10-15 000 Ft ba kerültek, és nem volt rá igény.
Most egy 30-40 000 Ft os ház már csaknem természetesnek tünik. -
kromatika
veterán
válasz
Old Cyborg #59 üzenetére
igen választék az van.
-
embe
nagyúr
válasz
eladohardver #58 üzenetére
Dara pont azt írta, hogy véleménye szerint igénytelen a szálcsiszolt dizájn, és neki nem tetszik.
-
aSzakember
tag
micsoda dizájn
-
eladohardver
őstag
válasz
eladohardver #58 üzenetére
Pl Aerocool
Na attól mindíg rám jön a röhögőgörcs
Főleg mikor itt ph-n "reklámozzák" gondolom muszály mert valamelyik cég jól be vásárolt belőle, és kevesen viszik
-
eladohardver
őstag
Az ajtó műanyag ez igaz... Nem véletlenül mert tudnak gondolkodni a mérnökök, minek plusz súly?
Az az ajtó ha meleg van odabent kinyitásával meg nől a légmozgás... ezért a könnyű műanyag, és DARÁnak igaza van... Aki nem tudja, hogy az nem fém, annak úgy sem esik le hogy műanyag, jól mutat, az egész, mint valami hifi cucc
Nem vágom mi ez a sok beteg HSZ emberek.... nem ótvar termékeket gyárt Fractal Design mint némely gyártó...
Le törni nem fog mert fémből van a zsanérja, És ha még mindíg nem elég meg győző Akkor Tess LÚK at Díz
-
eladohardver
őstag
OmG Ez összement, az első frankóbb a 10 HDD rekesszel
-
kromatika
veterán
válasz
Old Cyborg #50 üzenetére
szerintem meg ez a "Szolid, egyszerű,letisztult" dizájn,már egy kicsit túlzásba van vitelezve.Nekem ez egy kicsit uncsi már,amolyan hűtő szekrény dizájn.
-
Old Cyborg
tag
Nézegettem képeket hűtéssel kapcsolatban, mitől szellőzősebb mint a mostani házak ? ugyan az a felépités, 2x12cm ventihely a tetején, 1x12cm hátúl, 1x12cm alul ami nem a vinyúkat fújja speciel -> helyette a vinyókat karanténba zárták. Jelentős dolog lenne ez ?
-
Old Cyborg
tag
Nekem tetszik, hogy egy darab doboz, elegántos + egy erősitőről lelopott lábak (nekem ez jut róla eszembe
) -> nekem tetszetős.
-
ggg666
őstag
Ebben nem tudom mi az "Óriási"
Én 2 chieftec házban alig férek egyszerre.
-
-
afterwhite09
tag
U ez nagyon igényes, valahogy már nem érdekelnek a csicsa világítós bisz-basz házak tekintve, hogy már mióta csicsa házam van nekem is
-
embe
nagyúr
Szép, elegáns - letisztult. Tetszik. nem mellesleg jó nagy.
-
törölt tag
Nos, ez egy valós indok. Mondjuk eleve ajtó nélkülit vettem Dragon-ból, mert nem is láttam szükségét. Itt mondjuk nincs választási lehetőség, pedig szerintem lehetne.
Egyébként meg arra, hogy a műanyag vagy a fém szebb-e: hasonlítsunk össze egy Matchbox-ot és egy műanyag makettet. Ezért írtam, hogy az elkészítés minősége sokat számíthat.
A tartósságra: egy kompozit panel ezerszer erősebb és strapabíróbb lehet, mint egy alumíniumlemez. Csak attól, hogy valami fém még nem lesz jobb.
-
gyiku
nagyúr
válasz
Ł-IceRocK-Ł #32 üzenetére
az elodjei is muanyag ajtosok, egyedul a corsair 550D-t talaltam, mint fem ajtost.
-
FatalEror
addikt
válasz
Hát szerintem igazad van!Ez a ház itthon 40k-ról fog indulni,és azért mát várnék egy minőséget,lehet,hogy jó minőségű az a műanyag,sőt felőlem még a sörömet is kinyithatja,de az alu azért az alu.
-
Recon666
Közösségépítő
válasz
Hát azért nem sok "márkásabb" nagy torony ház rohangál ennyiért fém ajtóval, vagy előlappal és hangszigeteléssel. Az ajtó azért nem gagyi műanyag, arra azért figyeltek.
Mondjuk az árazás kicsit elszáll, mikor én vettem az elődjét még 40k körül mozgott. -
Recon666
Közösségépítő
válasz
Ł-IceRocK-Ł #30 üzenetére
Pedig műanyag.
-
tajcsi
őstag
Szerintem se. Sőtt, szerintem csak elrontották a dolgot, hogy kivették aházból azt az elválasztó részt ami "egy másik emeletre" teszi az alaplapot a tápól. Nekem a Define XL csak azért nem tetszett mert még méreteihez képest is kicsi, én szeretem a nagy hazákat, pl TJ07,11 stb, már vártam a define xl kutódját de ez...ráadásul ha annyira jó levegőztetést akartak volna megcsinálhatták volna a ház belsejét a TJ11hez hasonlóan...
-
Rebourne
aktív tag
Hát most körülnézek a házamban, ahol 6 különböző számítógépház van különböző helyeken elraktározva, a legkorábbi kb. 20 éves, aztán van egy-egy 15, 13, 10, 8, 5, és 0 éves gép. Mindegyik másképpen néz ki, szerelhető és hűthető, másmilyen anyagú és minőségű. Egyértelmű a fejlődés minden szinten, az első négy ház szerelése pl. vágás-balesetveszélyes
Ettől függetlenül az AT szabvány szerinti csavarhelyek, az 5,25 és a 3,5-ös dokkok csavarhelyei ugyanazon a helyen vannak. Igazad van. Semmi változás.
-
DraXoN
addikt
Széééép.. szeretnék egyet, de ennyit kiadni... na talán majd még átgondolom.
Mindenesetre ebbe a házba az ATX már kicsinek hat majd, a Micro-ATX-et keresni kell mert elveszik, az esetleges bekerülő Mini-ITX lapot meg meg se találod -
gyiku
nagyúr
ennek is muanyag az ajtaja?
-
Godefroy
senior tag
Tetszenek ezek a ház bemutatók.
Gyakorlatilag az összes ház ugyanúgy néz ki évtizedek óta, ugyanaz a forma, de mégis valahogy el kell adni oket. Egyzeru téglatestek, nem tudom mit lehet ezeken élvezni...Egyetlen változás, hogy x éve a fekete a divat elötte a fehér volt.
-
Recon666
Közösségépítő
Jól sikerült, nekem viszont az előző Define XL-ben az alul felosztott helyek jobban tetszenek.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Itt nem ár/érték arány van hanem tömeg/ár arány.
-
blaca83
őstag
Szép kis házikóval jelentkeztek be megint.
Szolid, egyszerű, nekem tetszik!
-
vince
őstag
Klassz házikó, hozza a kötelezőt (amire a név kötelezi)
Ha nem lenne ennyire drága, a CM Silencio 550 helyett most egy Arc Miniben laknának a vasaim -
Client
tag
Na erre már azt mondom, hogy ház; ha valaha is lecserélem Chieftec Dragont, akkor valami ilyesmire.
-
arn
félisten
kivancsi lennek, hogy milyen formatumu lapot fogado hazbol adnak most el a legtobbet - egyre inkabb a kicsi, hely es energiatakarekos megoldasok fele megy el a vilag. nem is olyan regen lelegeltem volna egy hold soskat egy ilyen hazert, de most azt nezem, hogy tudom a legkisebb meretben megoldani a minel nagyobb teljesitmenyt (kartya nelkul, mert arra nem nagyon van szuksegem).
-
E770
aktív tag
ez igen, ez stílus - azaz nekem nagyon tetszik
véletlen, hogy nekem a P182-es jut róla eszembe? -
Ilyen drága és még Floppy meghajtónak nincs is kialakítva helye...
-
16kg, korrekt.
-
wolfman
veterán
Szeretem hogy a Fractal nem ad olyan hülye kategóriákra, mint a gamer! Szép, egyszerű, szerelhető, letisztult csak sajnos rohadt drága házakat készítenek!
-
szerintem ez semmivel sem szellősebb, mint a hasonló méretű házak...
Új hozzászólás Aktív témák
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- Lian Li HydroShift II 360 LCD /FANLESS/ GHS2LCD36W (593931)
- Cooler Master SickelFlow 120 ventilátorok eladóak
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest