- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
"mert 3/32 még mindig több mint elég. De hogy legalábbis elég, az is 100%. Akinek meg nem. Nos az ne ennyiért akarjon gyors és tartós mobilt venni."
Ebben is van valami, viszont nem véletlenül írtam, hogy pont a gyenge hardver miatt fognak engem átcsábítani az A szériába (megint), holott nem igényelnék sokkal többet, mint amit vélhetően adni fognak. De ha mondjuk lenne 1080p@60 vagy 4K felvétel, máris szűkös lenne a 32GB is (ez mondjuk egy nagyobb microSD-vel valamennyire kezelhető); csak attól tartok, hogy 7870 lesz, vagy valami hasonló, amivel megragadunk az 5 éve is elérhető szinten, azaz a 1080p@30-as felvételeknél. Ennél én azért többre vágyok. (Vagyis igen, vegyek más készüléket...)
-
"Nem tudom minek egy "munkástelefonba" 3/32-es kiszerelés, de az biztos, hogy feleslegesen."
Nem csak "munkástelefon" ez, hanem sportolók, aktív életvitelű emberek társa is; valamelyik YouTube bemutatóban egy magyar srác fesztiváltelefonnak nevezte, az is lehet találó. Ráadásul az S9 Active nem jött ki, szóval aki nagyon strapában gondolkodik, és nem akar valami kínai gagyit, annak nem sok választása van perpill. (Megjegyzem, a kínai -jelenleg még sok sebből vérző- rugged telók 2-3 év múlva már talán lehetnek versenytársai az Xcover sorozatnak.)
Én is Xcover 5-ben is gondolkodok jövőre, pedig nem vagyok szakmunkás. Más tészta, hogy végül szerintem szokás szerint le fogok róla mondani -pont a gyenge hardver miatt. Mikor a "pocokfon" ki tud jönni ilyen hardverrel brutálisan olcsón, de a potenciális xcoveresek szemét meg a Samu kiszúrja mondjuk egy Exynos 7870-nel, 3GB RAM-mal, meg 32GB ROM-mal 2019-ben, az kész tragédia lesz! Mert árban meg nem lesz szerintem 90 alatt az új Xcover. De bár lenne 120-ért, és kapna erősebb hardvert, meg pár spéci extra funkciót, mint a Cat S61!
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- Redmi Note 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest