2019. január 20., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Oreót kap a Galaxy XCover 4

 • (f)
 • (p)
Írta: | | Forrás: SamMobile

A Samsung strapamobilja egyre elérhetőbb áron próbálja felhívni magára a figyelmet, és láthatóan a szoftveres támogatás megvalósul.

Hirdetés

Korrekt kamerájával és üzemidejével a Samsung Galaxy XCover 4 az itthon hivatalosan is elérhető strapamobilok közül egyaránt nem számít rossz választásnak, és bár a szerény hardver, illetve a szűkös memóriacsomag (2/16 GB) nem enged túl nagy játékot a felhasználók képzeletének, az alapfeladatát remekül ellátja.


[+]

Mi még a 7.0-s Android Nougattal teszteltük több mint egy éve, azóta viszont kedvezőbb áron kínálja magát, és megérkezett rá az Android 8.1 Oreo is! A jelenleg csak Ázsia bizonyos részein elérhető frissítés szinte biztosan globális lesz, és hozza magával a Samsung Experience UX 9.5-ös verzióját és a 2018 augusztusi Google biztonsági csomagot is. A tulajdonosok a beállításokon belül kézzel is ellenőrizhetik, van-e elérhető frissítés a telefonjukra.

Hirdetés

Előzmények

 • Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum

  Semmin nem változtattak, de a dizájn és az S Pen képességei fejlődtek, az akkumulátor pedig nőtt. Ráncfelvarrás, de egy ennyire működő koncepción oktalanság is lenne módosítani.

 • Samsung Galaxy J6 - inkább A6 lite

  A Samsung idén rendesen összezsúfolta a középkategóriát, amiben az A sorozat és a J versenyzői tolonganak minimális hardveres különbséggel, de ugyanazokkal az érthetetlen, bár itt kevésbé fájó hiányosságokkal.

 • Samsung Galaxy S9 és S9+ duplateszt

  Új kamera, régi forma, döbbenetes teljesítmény és pár felszedett gramm: a Samsung paradigmaváltás helyett a tavalyi sikerreceptet tökéletesíti, némi áremelkedéssel.

 • Samsung Galaxy XCover 4 - nagyot koppan, de el nem hallgat

  HD kijelzőre, IP68-as por- és vízálló védelemre, valamint takarékos SoC-re váltott az XCover 3 utód, amely a Mil-STD 810G strapavédelmet is megkapta.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.