- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- IMEI szám tiltva bankba? Google wallet nem működik.
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- LG V30 - vezércsel
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rotate
veterán
nekem 8, preferencia kérdése, de ha 200 dolláros kínai tabletekbe tudnak rakni cortex a8-as procit, akkor ne mondják már, hogy ebbe ne lehetne... fejlődik a technika, és nem csak a csúcskategóriában... az alsóbb kategóriák is lassan átvehetnék a valamivel jobb cuccokat... 7230 vagy 8250 csak h qualcommnál maradjunk... ma már bőven beleférne 200 €-ba...
-
Rotate
veterán
válasz
RaveForce #22 üzenetére
azt hittem blade-ben 256 mb ram van... akkor meg még olyanabb mint a blade...
nem tudom, de erről eszembe jutott, hogy minek a 4,3-mas kijelző, ha a telefon multimédiás része nem túl erős... böngésző nem képes flashre, nem hiszem, hogy túl nagy felbontású videókat lehetne rajta nézni, játékok meg...
de ez az én véleményem, de én az ekkora kijelzőjű inkább alsó szegmensbe belőtt gépeket nem erőltetném... mint irta valaki, a 7230-al best buy lenne... de így, blade xl...
-
Rotate
veterán
amíg ebben is az az ócska 7227 van addig tök mindegy mekkora kijelző/ram lesz benne... azt hittem ez valami jó lesz... de ez így csak egy dupla rammal szerelt, 800-ra húzott 4,3-mas kijelzőjű blade, ami lehet, hogy gyorsabb valamivel, de ez a +200 mhz sokat nem tesz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest