Hirdetés
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rotate
veterán
nekem 8, preferencia kérdése, de ha 200 dolláros kínai tabletekbe tudnak rakni cortex a8-as procit, akkor ne mondják már, hogy ebbe ne lehetne... fejlődik a technika, és nem csak a csúcskategóriában... az alsóbb kategóriák is lassan átvehetnék a valamivel jobb cuccokat... 7230 vagy 8250 csak h qualcommnál maradjunk... ma már bőven beleférne 200 €-ba...
-
Rotate
veterán
válasz
RaveForce
üzenetére
azt hittem blade-ben 256 mb ram van... akkor meg még olyanabb mint a blade...
nem tudom, de erről eszembe jutott, hogy minek a 4,3-mas kijelző, ha a telefon multimédiás része nem túl erős... böngésző nem képes flashre, nem hiszem, hogy túl nagy felbontású videókat lehetne rajta nézni, játékok meg...
de ez az én véleményem, de én az ekkora kijelzőjű inkább alsó szegmensbe belőtt gépeket nem erőltetném... mint irta valaki, a 7230-al best buy lenne... de így, blade xl...
-
Rotate
veterán
amíg ebben is az az ócska 7227 van addig tök mindegy mekkora kijelző/ram lesz benne... azt hittem ez valami jó lesz... de ez így csak egy dupla rammal szerelt, 800-ra húzott 4,3-mas kijelzőjű blade, ami lehet, hogy gyorsabb valamivel, de ez a +200 mhz sokat nem tesz...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest