Új hozzászólás Aktív témák
-
rdi
veterán
Én viszont nagyon elfogadnék egy ilyet. Ez egyszerűen a sci - fi megvalósulása.ás még kényelmes is.
-
plus44
veterán
válasz
GumisPeter #4 üzenetére
"Belőlem nem lesz potenciális vásárló. "
no para másból sem
-
GumisPeter
senior tag
Ebben mind igazad van, de:
Akkor is sötét üveges volt, akkor is quartz volt és akkor is telefonszerűen működött, mivel emlékeim szerint összeköttetésbe tudott lépni David barátunk a bícsen az életmentőkkel is.
Az óramobil meg nálam már tényleg a parasztvakitás kategória...
Mert hiába van a karodon az óra, akkor is kell cipelni egy Bluetooth fülest, tehát ezzel az erővel a telót is viheted, amin még netezni is tudsz, játszani is és ha kell önvédelmi fegyverként is funkcionálhat.....
Engem spec megőrjitenek a head szettek, idegesit ha van a fülemben egy izé....gyűlölöm.Belőlem nem lesz potenciális vásárló.
-
coyote55
őstag
válasz
GumisPeter #2 üzenetére
ABBAN a bizonyos órában csak egy egyszerű adó-vevő volt!
Az a quartz óra, amit sötét üvegesnek írsz, LED kijelzős volt, és elemkímélés miatt nem világított állandóan
Az óramobilokhoz pedig tartozék a Bluetooth füles, azzal kell használni -
GumisPeter
senior tag
Knight Rider 1980 körül...
Már akkor volt ilyen....azóta eltelt 30 év....
Akkor divat volt a teli sötét üveges quartz óra, ami csak gombnyomásra mutatta az időt.Nekem piros üveges volt...Azzal lehetett villogni...igaz 9 évesen ez normális dolog volt.De hogy ma, nekiálljak egy órával telefonálni, arra talán kisebb az esély, mint hogy nyerjek a lottón...
-
plus44
veterán
hahh nem értem mire ez a nagy óratelefontömeg. Ekkora igény lenne rá. Konkrétan semmire nem jó csakhogy villogj vele, bár ezt is megkérdőjelezném. Szóval halál feleslegesnek tartom ezt!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest