- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
updog
őstag
Olyan nincs hogy mindenkinek jó legyen, legalább ugyanennyi embert fog majd zavarni bármelyik opció, mint ahányan most panaszkodnak az "egészségügyi hatásokra", stb.
-
updog
őstag
"...komoly rendszer esetén...illik..."
Maradjunk annyiban, (és szerintem vagyunk páran akik ezt elmondhatják): minden nap hálát adok az égnek, hogy ma sem következett be semmi azok közül a hibalehetőségek közül, amiket már láttam éles, elég jelentős rendszerekben - és a legtöbb ilyen a mai napig ott van
-
updog
őstag
Egyszer dolgoztam egy erősen tranzakcióorientált alkalmazás környékén, bár nem láttam rá magára az alkalmazásra, az óraállítás (főleg visszafelé) elég összetett probléma tud lenni pl. egy olyan rendszerben ahol 24/7 jön az input.
Persze a fő sztori nem ez, az alkalmazás ezt pont jól megoldotta, viszont egyszer 5-6 éve a(z azóta már nem
) szerverüzemeltető egyik scriptje összekócolódott, erre a helyi
hackermansupportos belépett, és 1 óra helyett 4 évet (!) állított előre a gép órájánA legnagyobb poén az volt, hogy az eredményét nem sikerült teljesen kigyomlálni, így 4 év múlva jöttek a hibajegyek, hogy fura tranzakciókat látnak az ügyfelek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- OTP Bank topic
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Philips LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- LEGO klub
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged