- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Isual
veterán
teljesen igazad van
ettől még nem értünk egyet, én a telefonomon is természetesnek akarom látni a színeket, s a Samsung új AMOLED-ein (igazából eddig csak az SGSII-n éreztem markánsan ezt) nem így van... a pikantéria a dologban, hogy a Legend-em AMOLED kijelzője kifejezetten tetszik és sokkal természetesebb, mint az SGSII - és nem látom PenTile-nak, de erről nem is tudom, hogy pontosan milyen (pedig alacsony felbontásából adódóan látnám, ha PenTile lenne... bizonytalan vagyok e tekintetben - ránéztem még1x, nekem RGB AMOLED-nek tűnik...
).
-
Isual
veterán
válasz
kolosanyi #21 üzenetére
"Gipsz Jakab mit fog gondolni az eddig büszkén mutogatott AMOLED kijelzőjéről?" - ezt kell csak belátnia és elfogadnia, hogy ez az élet rendje
:
"...it becomes evident how quickly it is now being overtaken by more advanced display technologies. Exaggerated colors are getting old..." -
Isual
veterán
SGS-re spéci ROM volt rakva, lehetett változtatni
SGS-re írtam a PenTilet, nem vagyok hülye
"SGS Standardban volt, nem volt szép, Photo-Video-ban jobban tetszett. Perszea a PenTile akkor is csúnya maradt"Én rosszul vagyok az SGS II túlszaturáltságától, az SGS számomra normálisabb e tekintetben, de ott meg a PenTile rontja le az összképet.
Egyik se jó sztem, a beégésről (s egyéb apróságokról) nem is beszélve... -
Isual
veterán
lényegében de
ettől még túlszaturált a S-AMOLED és minden csak nem természetes (mármint a megjelenített tartalom) ... az én Legend-emmel nagyon bódog vagyok, rejtély számomra de az egész jó, az SGS elmegy, az SGS II-től hányok... (One X-et még nem láttam - meg azért az én szemem mostmár az sRGB-hez van szokva, lehet ez is tényező a szubjektív véleményemben)(#16) TheChos3nOne: na ott azt nem néztem (majd megnézem, egyik fivéremnek van II, másiknak az SGS), SGS Standardban volt, nem volt szép, Photo-Video-ban jobban tetszett. Perszea a PenTile akkor is csúnya maradt, a gmail-es kis ikonon gyönyörűen látszik, messzebbről is
No meg érzékelhető a túl magas színhőmérséklet is, kékes fehér - Photo/Video módban már jobb volt, azt tanácsoltam, hogy abban használják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Precision M6800 - i7-MQ I 16GB I 256SSD I 17,3" FHD I K3100M 4GB I Cam I W10 I Gari!
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest