- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Revenge
tag
válasz
hodostamas #146 üzenetére
Aki esetleg ezt a fóliát megrendelte, vagy tud neten fizetni, segítsen, nekem egy 10-20 darab kellene belőle, és természetesen adogatnék el nektek kb haszon nélkül is akár : )
-
danee91
senior tag
Lehet hogy csak más ROM-al kéne próbálni, nálam egy Huawei P1 gyári szoftverével halk és erőtlen volt a zenelejátszás, aztán a kínai részlegük ROM-jaival annyira hihetetlenül erős és dinamikus hangzást ad, hogy hirtelen lepipál minden otthon található hordozható zenelejátszómat
-
Revenge
tag
Sziasztok nekem kb 2 hete tonkrement az s2 amit imadtam, ellenben belakott volt hozza voltam nove, es egyszer csak ujraindult es se kep se hang, download mod bejott 2x utana az se. Most vettem 1 hete az L9 II-t es olyan szinten megszerettem hogy orulok az s2 halalanak igy utolag. Ha a quick remotet meg ilyeneket nem nezunk ami kivaltott nalam 3 taviranyitot amiknem a gombjai vacakoltak, akkor is annyira sokat es jol tud hogy hihetetlen, a kijelzo 0% tehat nulla fenyeronel napautesben viberezek, netezek. Eszmeletlen, akku nagyon aktiv hasznalattal 26 ora volt. A kijelzot 10% akku szintnel megnezve 8% meritest irt, igy aki ming en is a kijelzo hibatlan gyonyorusege miatt veszi majd meg, nem fog csalodni az akkura gyakorolt hatasa miatt se. Ez most szerintem a legjobb vetel, 16ezer ft vodanal havi 3ezer a torleszto. Nagyon pipec mobil ja es a hangja is nagyon jo zenere fulessel, sokkal jobban szol mint az s2, az s2 fulesevel hasznalom.
-
Luzso
tag
Illetve a Voda újságokban microSim-et írnak holott normál Sim való bele
-
Luzso
tag
Sziasztok. Tegnap az Aréna Vodafone üzletéből az utolsót hoztam el.
Annyira nincs összehasonlítási alapom a mai készülékekhez képest, egy Galaxy Mini-t váltott tehát hatalmas minőségi ugrás. Nekem nagyon bejön. Jó hogy nem kapkodtam el a vásárlást (lejárt hűség hosszabbítás), Huawei G510 vagy HTC Desire 500 között vacilláltam. Még jó hogy hozzáértő ismerőseim felvilágosítottak hogy kevés lesz az 512 RAM (G510). A HTC tesztjét és a hozzászólásokat olvasva nem győzött meg. Megérte rájuk hallgatni.Annyi lenne a cikkhez képest a kiegészíteni valóm, hogy a készülékem belső memóriája 4 GB.
-
zkosaras
aktív tag
válasz
jooker82 #158 üzenetére
Az előző telefonom egy Defy volt, ahhoz képest:
A kijelző... NAGY- csak a mérete az amit még szoknom kell, de a minőség (betekintés, színek, felbontás, fényerő) nagyon rendben van, ennél nem kell jobb.
Az akksiról (2150 mAh) még nincs túl sok tapasztalat, erről majd később nyilatkoznék. A kijelző azért eszik rendesen.
A kezelhetőségről: a szoftver nagyon gyors, stabil (eddig lassulás, fagyás nem volt). Eleinte úgy voltam vele, ha nem jön be a gyári felület, programok, akkor majd play-ről visszarakom a megszokott dolgaimat, de eddig még launchert sem cseréltem.Negatívumok: a lakkozott hátlap finoman szólva sem volt jó választás. A mellet hogy könnyen koszolódik, karcolódik, ha egy kicsit izzad a tenyered, nagyon csúszóssá válik a készülék. Egy tokkal persze ez könnyen orvosolható, viszont eddig még nem találtam hozzá normálisat.
Hiányolom (ahogy mindenki más is): értesítő LED; gombok háttérvilágítása
-
jooker82
nagyúr
na milyen a ketyere?? aki már vett,irhatna róla....
-
Maybehate
csendes tag
Ez vagy a desire 500? hardver ben mennyi a különbség?
-
zkosaras
aktív tag
Idáig a voda sem erőltette meg magát, egy vicc volt az árlistájuk. Nem tudom most mi lelte őket, de örülök hogy egy kicsit észhez tértek. Mondjuk ideje volt, legutoljára talán akkor lehetett minimál előfizuval ilyen áron korrekt telót kapni, amikor a Defy-t vettem.
Az Xperia M esetén még durvább a különbség (25k voda; 63k telekom)
-
hodostamas
addikt
Valós speckót összegyűjtöttem egy helyre.
Ami még eszembe jut majd beleírom, illetve majd írok egy hosszabb tapasztalatos szösszenetet is egy külön témában.
-
zkosaras
aktív tag
válasz
hodostamas #146 üzenetére
Köszi, megrendelve.
-
zkosaras
aktív tag
Ma sikerült beszereznem a készüléket. Egyetlen darab volt csak belőle az üzletben. Nekem 40k volt Go csomagban. Ennyiért ez elég korrekt ajánlat. Összehasonlítás kedvéért az Idol S a Telekomnál 64k, hasonló csomagban.
Kicsit még lehet korai, de tokot, fóliát tud valaki?
-
danee91
senior tag
válasz
hodostamas #143 üzenetére
Hát azért egy 2010-es telefonhoz ne hasonlítsuk
(nekem is Defy-m volt, tudom milyen a képe).
-
freemanone
addikt
válasz
jooker82 #141 üzenetére
a panel minősége felől nincs kétségem, de a dell mindig job képet hoz ki a paneljeiből mint az lg a saját cuccából, úgyhogy a HW mellé nemárt a körítés sem.
akárcsak a sony kamera moduljai is HW oldalon nagyon rendben vannak, de más gyártók rendre jobb képeket csinálnak vele, mint a saját termékük... ezért inkább kérdezek. -
jooker82
nagyúr
válasz
freemanone #139 üzenetére
Az LG gyártja a legjobb IPS-t... Ez dijnyertes...
akkor az aksi az téves volt...
-
danee91
senior tag
válasz
freemanone #139 üzenetére
Hát ja, színszaturáció terén 1-2 IPS érdekesen van beállítva. A Super AMOLED-em nem szivesen cserélem, bár remélem, ennek az LG-nek jó a képe.
-
freemanone
addikt
válasz
hodostamas #137 üzenetére
köszi az eddigieket!
kijelzőről vélemény? színvilága, illetve betekintési szögei? tudom, hogy IPS, de láttam már abból is elég gagyit. HDMI ha jól rémlik nincs, MHL van esetleg? -
danee91
senior tag
válasz
hodostamas #137 üzenetére
Kösz szépen!
Android verziót + egy build verziót tudsz írni? más nem kell
-
danee91
senior tag
válasz
jooker82 #134 üzenetére
Hát akkor ide hozzánk a gazdaságos verzió jutott
Hollandiában 2150-es akksival mutatták be
[link]hodostamas
Tényleg nincs fizikai billentyűzet világítás? Van állapotjelző LED elöl? Valamint beállítások/telefon infó részen mit ír a szoftverre? Vodafone-nál vetted? Ha igen, és beleteszel másik szolgáltató SIM-et, kér hálózati kódot? Valamint még annyi, hogy milyen SIM megy bele? váltva írnak Mini-SIM.ről(a normál nagy), és micro SIM-ről is..
-
hodostamas
addikt
2150-es van akku benne.
Használat közben jó az összeszerelés, erősebb hajlításra hangoskodik picit, de gondolom senki nem fogja egész nap csavargatni a telót
Első benyomások jók eddig.
-
jooker82
nagyúr
válasz
freemanone #131 üzenetére
ez engem is érdekelne,hogy hanyas az aksi??
-
freemanone
addikt
válasz
hodostamas #130 üzenetére
Mennyire masszív telefon? Nyekereg ha megtekered egy kicsit? Illetve normál kézbentartástól ad-e ki hangokat? A korábban általad linkelt tesztben ezeket negatívként hozták fel. Jó lenne egy másodvélemény is róla. Az akku mérete mekkora, 2150mAh vagy 2460mAh?
-
hodostamas
addikt
válasz
freemanone #129 üzenetére
Itt szombathelyen van több db is. Akinek van kérdése dobja fel, estefele tudok majd válaszolni rá
-
-
danee91
senior tag
1401 voda online shop megmondja, hol van ebbol a telobol...en is tervezem, huawei p1 helyett(bar teljesen jo ez a telo, csak 4,3 960x540 helyett HD kellene es 4,5"+
-
hodostamas
addikt
Holnap hozom el. A csúcs voda rendszere nem tudta ma az ügyemet elintézni, holnap kell visszamennem. nem mondok inkább semmit....
-
jooker82
nagyúr
Vett már valaki,vagyis kapható már??
-
chrisx1
tag
Vodánál már van, és szerintem elég jó az ára! Mondjuk jöhetne egy teszt, hogy tudjuk milyen a gyakorlatban.
-
firemanus82
senior tag
válasz
freemanone #116 üzenetére
Ezert is irtam, hogy 'en' nem hiszek a vizallosagban. Letezik, de valoban tudja is amit igernek. Mert a szolgalati EDS (edr) vizallo, IP osztalyos, de gyakorlat bebizonyitotta, hogy megsem. En eleg sokat aztatom, nem joszantambol.
Lg 4x nyithato az tuti.
-
jooker82
nagyúr
válasz
freemanone #121 üzenetére
mindkettő .A webshopba hamarabb be szokták tenni,mint az üzletekbe?
-
freemanone
addikt
válasz
zkosaras #119 üzenetére
CM-hez nem. Gyári kernellel csak CM szerű moddolt vackok vannak, de rendes valódi csak egyedi kernellel, amihez kell a nyitott BL. Annak pont a kernelaláírás ellenőrzés a lényege, azért zárják, hogy csak gyári kernellel tudd használni a telefont.
(#120) jooker82: ha megveszem pont a vodánál fogom. De csak akkor ha a szolgáltatói modelleknek is lehet nyitni a BL (ami még kérdéses egyelőre). A webshop szerint van náluk. Vagy kiállított darabra gondolsz?
-
jooker82
nagyúr
válasz
freemanone #118 üzenetére
Én is úgy tudom,hogy kezdetben zárt volt,majd később nyitották ki.
Valaki talált már a vodánál ilyet??
-
zkosaras
aktív tag
válasz
freemanone #118 üzenetére
Az előző L-szériának volt CM támogatása, szvsz. ennek a telefonnak is lesz.
De minek a BL nyitás? Egy root+cwm páros elég mindenhez, vagy nem? -
freemanone
addikt
válasz
jooker82 #117 üzenetére
Azt ki, meg az L9-et is, csak nekem valahogy fura egy kicsit a Sony világa után. Ezért kérdezem, hátha valaki tud valami okosat mondani általánosságban, hogy megy ez errefelé. Nem teljesen világos a dolog, olyan mintha minden készülék zárt BL-el jönne ki, majd egy FW frissítés keretében nyitottá/nyithatóvá tette volna az LG. Olvastam ma már néhány topikot és ennyit már sikerült leszűrni.
-
jooker82
nagyúr
válasz
freemanone #116 üzenetére
én úgy tudom,hogy pl a 4x-et is kinyitották,de a topicjába kérdezd meg inkább.
-
freemanone
addikt
válasz
firemanus82 #115 üzenetére
Ez nem hit kérdése. Van vízálló telefon, nem is egy. [link] [link]
MÁS:
LG telefonokban jártasabbaktól kérdezném, hogy várható ehez a telefonhoz CM támogatás? Illetve a bootloader nyithatósága megoldott általában? Erősen gondolkozóba estem, hogy ez legyen a Sony telefonom utódja, mert elég jó áron tudnék hozzájutni, de nem ismerem az LG hozzáállását ebben a kérdésben. Ugye nyitott BL az aláíratlan kernelek használatához szükséges, ami CM-hez kötelező és ahogy elnéztem a korábbi modellek is támogatva voltak, ha mástnem unofficial módon, így reménykedek, hogy ez is fent lesz a palettán a későbbiekben. Viszont kérdés az, hogy szolgáltató függő modellek BL nyitható avagy nincs rá mód csak gyárilag független esetében? Tudom, hogy erről a modellről még nincs túl sok infó, ezért általánosságban kérdem, hogy mi a hozzáállás LG házatáján. -
jooker82
nagyúr
válasz
firemanus82 #113 üzenetére
A G pro Lite az ami dual simes [link] És van az LG-nek is vizálló telefonja. A GJ [link] 1 méterig és vagy 30 percig. Ez teljesen megegyezik a G-vel csak nem üveg,hanem műanyag és erősebb 180Ah-val az aksija.
Előbb utóbb biztos lesz az L9II-ből is dual sim,mivel minden eddigi L II tag kapott ilyen testvért is.
-
firemanus82
senior tag
Nem tudja valaki hogy letezik-e dual simes l9 vagy csak az l7-bol keszult?
-
zkosaras
aktív tag
válasz
#38464487 #110 üzenetére
Defy-ről váltok, szóval én is örülnék egy IP-minősítésű (korlátozottan vízálló) LG-nek, de ez itt most az L9 II-ről szól, szóval inkább arról menjen az adok-kapok, ha lehet.
Felhívtam az itteni (vidéki) voda szaküzletet, még nincs náluk sajnos
Pedig szívesen bementem volna megnézni élőben milyen a "kicsike". Főleg a kijelzőre lettem volna kíváncsi, Amiket eddig olvastam róla, az nagyon meggyőző, feledteti kicsit az egyéb hiányosságokat. -
törölt tag
válasz
hodostamas #109 üzenetére
Az ajtókat nem zárod be usb ajtó stb. Akkor igen beázik és ugrik a garancia. De a viszont bezártad az ajtókat azt számítógépen megtudják nézni és akkor viszont érvényes a garancia a úgy ázik be a bevolt zárva az ajtó.
-
törölt tag
válasz
firemanus82 #107 üzenetére
Mán bocsi de most hülyeséget írtál. Xperia go van az egyik ismerősömnek vitte a készüléket a strandra 3-4 órát bent volt vele a vízbe. Semmi baja nem lett a készüléknek.
-
törölt tag
Az lg nem akar vízálló és poráló telefont csinálni ?
-
zkosaras
aktív tag
válasz
hodostamas #104 üzenetére
Köszi, gyorsan át is futottam.
Kár hogy nincs értesítő LED (infra bezzeg van), valamint hogy a gomboknak nincs háttérvilágítása (megoldhatták volna szoftveresen is). Az összeszerelést sem dicsérik túl, de ez lehet csak a tesztpéldány hibája volt. A kamera képek is elég zajosak... egyszóval spóroltak rendesen. -
zkosaras
aktív tag
válasz
hodostamas #100 üzenetére
Tervben van nálam is egy ilyen készülék, de nagyon kevés infót találok róla.
Tudnál írni pár szót az alábbiakról:
- összeszerelés minősége
- méret, kezelhetőség (egy kézzel akár)
- szabad RAM
- kameraElőre is köszi!
-
Rocky975
senior tag
válasz
hodostamas #100 üzenetére
Látom csak feketében van.Szerencse,hogy nem vártam.Leszokhatnának már a gyártók erről a gagyi lakkozott ujjlenyomatmágnes hátlapról.
A G2-őt is ezzel rontották el. -
hodostamas
addikt
válasz
hodostamas #99 üzenetére
Felkerült a Voda honlapjára is, [link]
38ért elhozatom sima GO-val
-
hodostamas
addikt
Szombathelyen se lehet még kapni a Főtéri üzletben. Azt mondták talán a héten érkezik belőle..
-
Rocky975
senior tag
Sziasztok!
Nem jártam sikerrel a vodánál mert még nincs az üzletben a telefonból. -
jooker82
nagyúr
Ez tiszta sor. A g-hez is mindenki úgy tért be ,hogy csak főzött romokkal használták az előző telójukat és rájöttek,hogy a G alap szoftvere jobban optimalizált ,mint bármely főzött akármi. Sokáig senki nem is keresett semmilyen mókolást,tökéletesen meg lett csinálva.
Ez is olyan lesz,már egykét videóból leszűrtem.Persze,mert ezt nyomtatják ki amit ide linkelt valaki. De az még nem biztos,hogy már a boltokba van is.
-
Rocky975
senior tag
válasz
hodostamas #86 üzenetére
A jelenlegi advance-t is 2.3.6-al használom mert xar rá a JB.
Ha jól fog futni rajt a jelenlegi szoftver akkor nem érdekel a frissítés. -
jooker82
nagyúr
válasz
hodostamas #89 üzenetére
ritka még,szerintem holnap még nem lesz benn a vodánál ez a telefon,csak listába tették,bár meglehet próbálni.
-
jooker82
nagyúr
Köszi,csak én maradtam le arról,hogy a mátroxik már megszüntek.
akkor 200 ft körüli havidij már nincs i?? egyedül a go,ami 2690??
Ráadásul kicsesznek velünk,mert ha készüléket veszek drágább a havidij.De mindenképp jó ár ez a 40 ezer ft körüli összeg.ritka,hogy féláron adják egy alapcsomagba a kártyáshoz képest.
Meglehet nézni a G2-őt a Ténél 142 kártyásan és 139 előfizetésre.Akkor most csak jót alkotott a voda.
nekem a brutál aksi tetszik benne,az l7II-ben is 3-4 napokat irnak,addig birja.
-
jooker82
nagyúr
válasz
hodostamas #86 üzenetére
az LG elég brutál mód késziti el a szoftvert,nem igazán szoktunk sirni frissitésekért. De abból kiindulva,hogy az L9 is kapott kis frissitéseket is,meg nagyot is,igy vélhetően ez is fog.
-
Rocky975
senior tag
válasz
hodostamas #84 üzenetére
Szerintem is megéri még úgy is.
-
hodostamas
addikt
Magam is nagyon gondolkozom ebben, Defy-t váltaná, és sima Go-ban is megérné
-
leho89
csendes tag
Vodánál alap flotta csomagban 68.990Ft. Főoldalon nem láttam csak itt az árlistában: http://www.vodafone.hu/letoltes/flotta-arlista.pdf
-
kaosz86
aktív tag
Akkor nézzünk egy többnyire szavahihető portált is
http://www.gsmarena.com/lg_optimus_l9_ii-5650.php
oops már lelőtték apoént -
jooker82
nagyúr
Itt azt irják,hogy 2550-es aksija lesz és infrát is kap.
-
gabancs
addikt
Nekem inkább az a bajom vele, hogy ha már októberben lesz csak kapható, miért nem 4.2 van rajta.
-
Ádám16
addikt
Hát... Az LG olyan jó úton haladt eddig dizájn terén, de szerintem ez most nem ütött akkorát.
-
gabancs
addikt
válasz
Retekegér #64 üzenetére
Mert olcsóbb? Ne tőlem kérdezd, én is csak annyi tudok, amit látok.
Akkor még egyszer -
Švejk
őstag
válasz
maggi1886076 #54 üzenetére
És így megy a kölcsönös trollkodás már hosszú-hosszú évek óta, a két tábor csak gyilkolja egymást.
Maguk is tudják, hogy a büdös életben se fognak megállapodni, de mivel hülyézni jó, ezért hülyéznek, mivel trollkodni remek móka, ezért trollkodnak.
Vegye mindenki, ahogy akarja, akár magára is. -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Hülyeséget ne. Volt Black-em, nagyon király telefon volt, és nem akadt semmi rajta, ami máson igen. S Advance egy kuka, úgy ahogy van, azzal is voltak tapasztalataim.
Ez a telefon meg oda vissza csapja az S2-t. Ez tény.
-
Mpi
csendes tag
válasz
maggi1886076 #56 üzenetére
Sajna a Samsung az utóbbi időben a nevéből él, Dominóban 45-ért qvga kijelzőt osztogat. Nemsokára én is beújítok egy L7 II-t mert flottában 40-ért adják. Az S Advance közel sincs olyan jó.
-
Kirrr
aktív tag
válasz
Az S2 fog kapni frissítést? ha jól emlékszem az L9 később jött és hamarabb megvolt a frissítés...
-
-Mosquito-
őstag
válasz
Az S2-en cseppecskét eljárt már az idő.. Van már jobb telefon is annál..
-
jooker82
nagyúr
válasz
még ezzel is jobban működik mint a hasonló samsungok. tudod nem az számit,hogy milyen verzió van ráirva.
-
DiamondBack
senior tag
sajnálom hogy a külseje nem örökölte az 1. L9 formáját pont ez tetszik benne (króm keret, recézett mintás hátlap) hogy nem az a sima csúszós plasztiktenger. sajnálom a középső fizikai gombot is mert megszoktam és jó. a 8gb tárhely pozitív, a 8mpx-es kamera kb tökmindegy, procival eddig se voltak gondok, kijelző pozitív. összegezve: sokkal többet nem nyújt mint a mostani L9 de ha kijön 2 kártyás verzióban (sajnos a 4xHD nem jött) és kb 60-70ezer körül lesz akkor megvan az utód
(#56) maggi1886076: munkatársam sgsII-ét hasonlítgattuk be kell valljam mind anyaghasználat mind kijelző minősége terén messze elmarad az L9 az sgsII-től, igaz azt felsőkategóriába szánta a samsung az lg meg inkább középbe árát tekintve. kerestem én is sokáig de 50k könyékén nem találtam (kinai csodákat leszámítva)
ehhez hasonló (4,7, qHd, 4gb, 5mpx) készüléket. -
jooker82
nagyúr
válasz
Ja a 2x,vagy 3D. Na több mesét nem is kérünk tőled.
-
maggi1886076
addikt
válasz
-Mosquito- #52 üzenetére
én nem kaparok falat.csak olyan hülyeségeket hordtok össze.egyáltalán nem vagyok Samsung fan.mindig más fajta telóm van, de eddig ez a legjobb.el kell, hogy szomorítsalak volt LG-m.még az ellenségemnek sem kívánnám, és igen a(z) S2-vel megvagyok elégedve.nagyon jól összerakott teló. LG nem ilyen
-
atosan
veterán
válasz
maggi1886076 #49 üzenetére
Kinézetben, felhasználói felületben, anyaghasználatban...
-
-Mosquito-
őstag
Istenkém.. Egy két Samu fan mindjárt falat kapar a nagy görcsölésben..
-
jooker82
nagyúr
válasz
már leirták neked,vagy 5x...
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Elszomorítalak. Az S2-től minden tekintetben kétszer jobb.
De ez érthető.... Az már nem mai csóka, még ha a mai napig meg is állja a helyét szerintem. -
Kirrr
aktív tag
Az a durva, hogy az L9 ~azt fogja tudni, mint ez egykori csúcs 4x.
-
jooker82
nagyúr
válasz
maggi1886076 #42 üzenetére
Na mivan,nem tetszik,hogy az LG jobb telefonokat dobál ki,mint a samsungod?? Ez van nem kell irigykedni és ezáltal sorra lehúzni az LG-t..
-
Ed3r_X_
nagyúr
Jó áron tarolhat. Tetszik, hogy végre erősebb belsőt kapott.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
maggi1886076 #42 üzenetére
-512MB RAM, és -300Mhz CPU freq.
A jóval alatta azért nem kicsit túlzás, ha azt nézed, hogy árban tuti lesz köztük 30K különbség. Az L szériát nem árazzák annyira túl, mint most a Samu a sajátjait.
Kíváncsi vagyok hogy mennyi lesz a szabad memória használat közben az S4 miniben, és az L9 II-nél.
Hidd el nem orbitális a különbség. LG UI sokkal jobban bánik a RAM-al, mint a TW.
Nálam az S3 LTE-nél a szabad RAM 5-600MB úgy hogy egy app sincs telepítve, simán bekapcsolás után. Párom Note-jánál napi szinten többször van, hogy alkalmazás bezár, mert nincs elég szabad memória, sőt lemegy 50-60MB-ra a szabad memória, úgy hogy nincs is belakva a telója. Ez mi lenne kérem szépen?Persze a nyers erő a mininél van, nem állítom az ellenkezőjét. De nem sokkal. Használat közben szerintem észre sem vennéd.
Ezen ennyire ne akadj már ki légyszi.
Amúgy nekem jelenleg is Samsungom van, nem TE vagy inkább az elvakult? Ennyire ne harcolj már kérlek. Én minden vagyok csak elvakult nem.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
maggi1886076 #40 üzenetére
A kijelző mérete, és felbontása és minősége miatt nem lehet az ellenfele. Ettől függetlenül ez attól szerintem jobb lesz, sőt még árban is.
gabancs Jön GG nélkül még ki telefon? Szerintem ez említésre sem méltó. Max az alja nem kapja meg.
-
jacis
nagyúr
Ez egy Optimus G kicsi módosításokkal.
-
AndrewPeers
tag
erősebb hardverre számítottam
-
Lavar
aktív tag
Jó lesz ez, csak adják jó áron. A méretei is rendben lesznek, a sima L9 is korrekt ár/érték arányú és vékony kávával van ellátva, fejlődés is rendben (qHD - HD, 4GB - 8GB, proci is fejlettebb), ennek ellenére nem érzem, hogy le kéne váltanom rá, (bár az L9-emnél a 4 gb-os belső az őrületbe tud kergetni néha) legalábbis számomra nagyobb ugrás kéne, inkább a G-t újítanám be.
Elvileg ez is október-novemberbe jön (?), ha nem baltázzák el az árat, hogy jobban megérje a G akkor fogyhat. -
gabancs
addikt
És semmi gorilla glass? Na ez azért elég ciki.
-
vimes
senior tag
Nem egészen értetted a mondanivalóm. Én nem azt mondtam, h az MT6575 sz*r, vagy a telefon egy lassú @#%^. Én sem használok annál erősebb telefont, az ár/érték arány nem jön be. Lehetnének olcsóbbak a specifikációk alapján, és én ezt az egész L szériára értem, az L9-en kívül.
-
atosan
veterán
Nem vicc a többi sem. Konkrétan az L5 ii-re gondolok. Kb egy hónapja nyúzom. Minek az erősebb hardver, hogy többet fogyasszon?
Lehet hardverileg gyengének tünik, de annyira jól van optimalizálva a szoftver, hogy semmi akadás, pedig tele van szeméttel a sok kipróbált alkalmazás miatt, még nem takarítottam, ha jól emlékszem csak egyszer volt újraindítva. A kijelző gyönyörű, az anyaghasználat is jó, simán megy két napig.
Ezek a tapasztalataim az egyik "vicc" kategóriával. -
kiki89
aktív tag
szerintem ez egy szép telefon.
-
vimes
senior tag
Talán az L9 "sorozat" az LG L szériájának normális két tagja. A többi vicc, a "sóherkedjünk a hardverrel, de áruljuk egy árban vagy drágábban", történetet követi... -.-
-
vimes
senior tag
válasz
maggi1886076 #2 üzenetére
45k? Ez hogy fordulhatott meg a fejedben? Ez kb. az L5 II ára. A telefont szerintem az S4 mini ellenfelének készoítették... 45k? Vicc...
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
maggi1886076 #23 üzenetére
He, 3 hete SGS3 LTE-m van. (nézz be a topic-ba ha nem hiszed).
Jó áron vettem a T-nél előfizura.
Én nem akarok most flamet kelteni, de tényleg nem kellene minden LG készüléket lealacsonyítani már a megjelenés előtt hónapokkal.Ami a saját tapasztalatom: LG vs Samsung
LG-nek jobb az UI-ja, használhatóbb, stabilabb és gyorsabb (lag mentesebb). 2GB ram mellett is képes akadni, vagy várni hogy a kezdőlapról a alkalmazás menübe menjen, illetve vissza.
LG-nél jobb az anyaghasználat általánosságban. A 3 hetes S3-am nyikorog, és recseg, ha megnyomom a home gombot. Alatta az akkufedél nem illeszkedik a keretre. A hangerő, és a bekapcsoló (lezáró) gomb annyira lötyög hogy félek el fogom hagyni. Nem beszélve arról, hogy nagyon vigyázni kell a hátlapra, mert szinte a puszta érintéstől karcolódik.
A topic tele van új felhasználókkal (mióta a T levitte az árát kegyetlenül), és rengeteg gond van. Recsegő hangszóró, szintén mozgó gombok. A hátlap rendkívül sérülékeny, szinte tok nélkül nem érdemes használni. Nagyon sok a garis meghibásodás.Ezek után, most őszintén, miről beszélünk?
-
-
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
maggi1886076 #19 üzenetére
Frissítés? Jah igen az LG lassan ebben is előrébb jár.
Mi a baj a garanciával? Ez nem Samsung, hogy havonta kelljen szervizelni.
Mert LG? <--- Ez mindent el is árul.........
De azért köszönjük. Sőt mindazoknak akik még mindig ezt az ótvar takonyszöveget nyomják hogy "mert LG".
Kiment a divatból, már lesz tőle menő itt senki. -
HawerKing
őstag
Nalunk mennyibe fog kerulni?
-
BetaBye
tag
Ez akár versenytársa lehet az s4 mininek és a htc one mininek, csak a kijelzője picit nagyobb. Csak egy jó ár kéne
-
Retekegér
MODERÁTOR
L9 méltó utódja, feketében elfogadnám. Akkuban is fejlődhetett volna, az sajna ugyanakkora, mint az elődben.
-
atosan
veterán
válasz
dreamdancer #15 üzenetére
Így van!
-
dreamdancer
őstag
-
atosan
veterán
Nem csalódtam így elsőre, szerintem jól sikerült ez si
-
pumukli23
senior tag
Ahogy nézem, sok mindent átvettek a 4x HD-ből
(Pl kijelző, kamera és akku adatai nagyon hasonlóak.) -
BloodRay
veterán
70k környékén(kezdetben lesz ez több is szerintem) kártyásan nem lesz jó vétel?? Áruljátok már el mit lehet kapni hasonló kategóriában, újonnan hivatalos helyen(nem, a partnero nem az) ilyesmi árkategóriában... Xperia SP-vel lesz ez egy kategóriában szerintem, csak annál jobb kijelzővel.
-
nobiand
aktív tag
T-nél az L9 most is 68k dominoban, 10% online kedvezménnyel. Ez is lesz vagy 70k környékén. De ne legyen igazam. És szerintem nem nagyon lesz jó vétel.
-
mediumgecso
őstag
Optimus G partnero-nál már most 85e, és MINDEN-ben veri!!!! Ennél tuti magasabban kezd majd.....
Szerk.: És ne gyertek azzal hogy "sufni", mert elég korrekt a partnero sztem, de biztos van egy-két ellenpélda.....
-
NoMagix
addikt
válasz
Márpedig ez nem lesz 45K dominóban!
A sima is 68K feltöltősben most a T-nél! -
M5Norbi
őstag
válasz
Sajnos annyiért nem nagyon kapsz hasonlót. SZVSZ.
-
tzsolesz
nagyúr
Szép nagy, jó a kijelzője is, a hardver közepes, remélem a kamera átlag fölöttire sikerül, és akkor születhet egy néptelefon a 4.5"< méret kedvelőinek.
maggi1886076 Hát azért egy használt S2-től százszor jobb azért. 45K dominó ár?
Miért kell ennyire lenézni az LG készülékeit? Mennyi is most egy Ace? Vagy egy Galaxy S Advance? Hát NEM 45K dominóban, és már nem is mai gyerekek (jó az advance még olyan régi), és ez rommá veri ezeket vazz.
Mind hardveresen, szoftveresen, minőségben.
-
M5Norbi
őstag
Szerintem korrekt. Egy kedvező árral jó alternatíva lehet annak aki nem csúcs de jó telefont keres.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Xiaomi 11T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest