- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Előzetesen a Galaxy Z Fold Ultra
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Android szakmai topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
maggi1886076 #23 üzenetére
He, 3 hete SGS3 LTE-m van. (nézz be a topic-ba ha nem hiszed).
Jó áron vettem a T-nél előfizura.
Én nem akarok most flamet kelteni, de tényleg nem kellene minden LG készüléket lealacsonyítani már a megjelenés előtt hónapokkal.Ami a saját tapasztalatom: LG vs Samsung
LG-nek jobb az UI-ja, használhatóbb, stabilabb és gyorsabb (lag mentesebb). 2GB ram mellett is képes akadni, vagy várni hogy a kezdőlapról a alkalmazás menübe menjen, illetve vissza.
LG-nél jobb az anyaghasználat általánosságban. A 3 hetes S3-am nyikorog, és recseg, ha megnyomom a home gombot. Alatta az akkufedél nem illeszkedik a keretre. A hangerő, és a bekapcsoló (lezáró) gomb annyira lötyög hogy félek el fogom hagyni. Nem beszélve arról, hogy nagyon vigyázni kell a hátlapra, mert szinte a puszta érintéstől karcolódik.
A topic tele van új felhasználókkal (mióta a T levitte az árát kegyetlenül), és rengeteg gond van. Recsegő hangszóró, szintén mozgó gombok. A hátlap rendkívül sérülékeny, szinte tok nélkül nem érdemes használni. Nagyon sok a garis meghibásodás.Ezek után, most őszintén, miről beszélünk?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest