Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• stevve

veterán

A teszt jó lett, bár azért nem annyira éles szerintem a dolog, hogy az XP a legjobb, ami még 2001-ben jött ki pl.: 2009-e igényekre. Attól függ, mire használja az ember. Nekem a Win7 eddig bejött, gyors, stabil, kényelmes. :)

Raysen623:
    Inkább te vagy elfogult kissé, nem?

Egy kezemen meg tudom számolni majdnem hányszor használom a tömörítést a gépen a WinRAR segítségével....

Ne zavarjon, de minden tesztben WinRAR-t használnak és általában a felhasználók 99,9%-a ezzel tömörít mindent ki és be. Te mit használsz?

pedig 4Gb ram van a gépben(!!!) amiből ő 3,5-et lát, és amiből programonként max 1,5-öt képes hozzárendelni!!!

Persze, mert 32 bites oprendszert használtok, aminek fizikai korlátja van és nem az XP miatt. Ez a 32 bit korlátja, nem az oprendszeré, így ne s várj mást. Vista meg ezek szerint 64 bites lehet nálatok.

és külön pont jár a folyamatosan futtatandó process-ek kezeléséért. Csak az fut aminek éppen kell és annyi.

Miért, az XP még elindít brahiból néhány processzt csak hogy idegesítsen? :DDD

Az, hogy valamit rosszul használ az ember nem azt jelenti, hogy az rossz... ;)

Új hozzászólás Aktív témák