- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- A HMD visszalép az USA piacáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
cousin333
addikt
A 9-es szorzó a JavaScript sebességére értendő (bár a többi rész is gyorsult). Elvileg SunSpider és hasonló teszteken le is tudod mérni. A különbség a 10.0-hoz viszonyítva igaz. Mivel a 10.1-ben jelent meg az asztaliból is ismert vadonatúj Carakan motor JIT (compiler) támogatással, ezért nekem nem tűnik túlzónak az állítás. Próbálj ki mondjuk egy asztali Opera 10.10-et majd egy 10.50-et (pláne 10.63-at vagy 11b1-et) bármelyik ismertebb JS teszten, szerintem még nagyobb különbséget is mérhetsz (korai cikk, újabb cikk, teszt).
Viszont a JIT compiler nem támogat minden processzort, ergo nem minden telefonon ekkora a különbség (ott csak olyan 2-3-szorosra saccolom).
-
jacis
nagyúr
Én is felraktam és tényleg elég gyors.
-
Lord Zero
addikt
mondjuk a kilencszeres szorzót vérmes túlzásnak érzem, de valóban gyors(abb)
(szerk. s60 alatt) -
LLam
senior tag
tenném fel iziben, de lenullázza az előzményeket és a mentett lapokat
van erre vmi megoldás?
-
Lompos48
nagyúr
Nagyon szépen/gyorsan működik még az E51-en is.
-
B1T3
addikt
Örömteli hír, még inkább az lenne, ha Symbianos telefonok esetében nem szorulnánk Operára.
Persze nem a saját nevemben beszélek, nekem nem gond telepítgetni, de a laikusoknak nem egyértelmű ennyire.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest