- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- One mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
<NewL>
addikt
-
joey04
titán
Van egy gomb jobb alul, ha ráböksz, akkor az aktuálisan nyitva lévő oldalak közül választhatsz.
arról nem is beszélve, hogy ez már a kezdetek kezdetén a 2G-ben is így volt...másoknak ott vannak a könyvjelzők erre.
pontosan. iphone előtt én is opera használó voltam természetesen, mivel ez az egy értékelhető böngésző volt (mostanra javult a helyzet, az android megjelenésével), de gyorshívókat akkor sem használtam, meg se néztem benne van-e. Mondjuk az asztali opera is fent van a gépen, de csak annyira, hogy ha jön új verzió akkor ránézzek, aztán menekülök vissza a Firefoxba. De akkor már inkább Chrome, vagy Safari asztali. Mondjuk az IE-nél jobb az igaz#29: ugyan nem korlátlan, de a direkt iphone csomagok esetében minimum 1GB benne van, nekem a középső van, amiben 2 GB-ot kapok, de még az én extrém sok mobilnetezesémmel is bőőőven elég, úgy, hogy a böngészésen kívül ezer más alkalmazás is használja a netet.
-
erdoke
titán
-
erdoke
titán
"a füles böngészés, és az asztali böngészővel a weben át szinkronizált gyorshívó és kedvencek mintha nem lenne meg a Safariban"
Ennyit írtam a Safariról. Ha közben belekerültek a fentiek, akkor bocs, amikor utoljára próbálgattam 3GS-t, még nem voltak benne. Amire válaszoltál, abban éppen egy szót se magyaráztam a Safariról...
(#25) rakenroll
Mivel syncel a Safari, és hogyan tudsz a lapok között váltani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Futás, futópályák
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest