Hirdetés
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
<NewL>
addikt
-
joey04
titán
Van egy gomb jobb alul, ha ráböksz, akkor az aktuálisan nyitva lévő oldalak közül választhatsz.
arról nem is beszélve, hogy ez már a kezdetek kezdetén a 2G-ben is így volt...másoknak ott vannak a könyvjelzők erre.
pontosan. iphone előtt én is opera használó voltam természetesen, mivel ez az egy értékelhető böngésző volt (mostanra javult a helyzet, az android megjelenésével), de gyorshívókat akkor sem használtam, meg se néztem benne van-e. Mondjuk az asztali opera is fent van a gépen, de csak annyira, hogy ha jön új verzió akkor ránézzek, aztán menekülök vissza a Firefoxba. De akkor már inkább Chrome, vagy Safari asztali. Mondjuk az IE-nél jobb az igaz#29: ugyan nem korlátlan, de a direkt iphone csomagok esetében minimum 1GB benne van, nekem a középső van, amiben 2 GB-ot kapok, de még az én extrém sok mobilnetezesémmel is bőőőven elég, úgy, hogy a böngészésen kívül ezer más alkalmazás is használja a netet.
-
erdoke
titán
-
erdoke
titán
"a füles böngészés, és az asztali böngészővel a weben át szinkronizált gyorshívó és kedvencek mintha nem lenne meg a Safariban"
Ennyit írtam a Safariról. Ha közben belekerültek a fentiek, akkor bocs, amikor utoljára próbálgattam 3GS-t, még nem voltak benne. Amire válaszoltál, abban éppen egy szót se magyaráztam a Safariról...
(#25) rakenroll
Mivel syncel a Safari, és hogyan tudsz a lapok között váltani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Diablo IV
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elektromos cigaretta 🔞
- VR topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- Módosítva! Makulátlan Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Dell Vostro 5410 14" i5-11320H 16GB 512GB 1 év garancia
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Infinix Hot 11s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Gainward RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
lehet. elég nyamvadtul megy rajta.