Hirdetés
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Tasker
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Fefe_
tag
válasz
talamasca #59 üzenetére
Jujj de harapósnak tetszik lenni, egy kószán megemlített félmondatom miatt.
Nem állt szándékomban belegyalogolni a lelkivilágodba, vagy hogy megsértsem az önérzeted.
Nem vontam kétségbe a JB létjogosultságát, csupán arra próbáltam meg utalni, hogy elképzelhető a JB miatti anomália pár esetben, a feleslegesen/helytelenül telepített összetevők miatt.
Csak a saját tapasztalatomat írtam le, amiben a fikázott dolgok másik oldalát mutattam meg. Tudom, szerinted hihetetlen, hogy másnál többé-kevésbé rendben működhetnek egyes programok, mint például az Opera mini.
Én is JB-vel vásároltam a telefonomat, ami bizony néha furcsa dolgokat művelt. (fagyás, programokból való kilépkedés, el nem induló programok, belassulások stb. ) Egy reggeli bekapcsolás után (kb. 1-1,5 hónapja) azonban csak az Apple logóval fogadott, és semmire nem reagált, pedig nem telepítettem agyatlanul rá semmit. Az iTunes segítségével sikerült életet lehelnem bele, csak sajnos minden addigi program/alkalmazás törlésre került. Majd frissítettem a legfrissebb szoft.-ra, és azóta nem tapasztalok semmilyen korábban előforduló zavaró hibát.
Végül még apróság, amit kéretik felfogni !
Akármilyen nonszensz is szerinted a hozzáállásom (bár nem tudom, hogy ezt miből szűrted le), nem hinném ildomos valakit csak úgy az ismeretlenből primitívnek titulálni.
-
erdoke
titán
válasz
vehement69 #55 üzenetére
Nem beégetni akartalak, csak feltételeztem, hogy esetleg elkerülte ez a beállítási lehetőség a figyelmedet.
-
talamasca
senior tag
Az oldalak 99%-a az a te szubjektív megítélésed, az az általad bejárt oldalakra igaz talán, de másnak meg lehet, hogy az oldalak 85%-ával gond van...
Ezt a nonszensz hozzáállást, hogy egy program JB miatt rossz meg különösen primitív hozzáállás.
A JB még nem jelenti azt, hogy mindenki idióta módon "széthackeli" a telefont.
Képzeld olyanok is vannak, akik értenek hozzá.Nem a JB miatt arab a szöveg, hanem a hivatalosan nem létező magyar nyelv miatt!!!
Kéretik felfogni!
Valamint, hogy a JB nem csak arra való, hogy ingyen tegyen fel az ember alkalmazásokat...
-
_Fefe_
tag
Fura, mivel nekem működik (!!!) a felső taskbar megérintésekor az "oldal tetejére ugrás funkció".
Ezen kívül az oldalak 99% -ával nincs semmi baj, a Safarihoz viszonyítva.
Nem lehet, hogy ez a dolog szintén a JB-s telefonod egyik fura mellékvágánya, mint az esetleges arab nyelv ?
Akárhogy is van, szerintem bőven a használható kategóriába tartozik ez az Opera mini a hibái ellenére is, amiket szerintem hamarosan javítani fognak.
-
kingabo
őstag
válasz
vehement69 #55 üzenetére
Azért "égett be", mert neked nem tetszik?
-
macikos
addikt
Ez az Opera valami elképesztően sz*r lett. Zoom nélkül semmit nem látni az oldalból, maga a zoom pedig használhatatlan. PH!-ra nem lehet vele írni, copy&paste rosszul működik, lehagy a másolt szövegből, stb. Nagyon gyenge. Egy jó dolog van, hogy lehet vele keresni az oldalon, de annyi.
Firefox remélem jobb lesz.
-
-
talamasca
senior tag
Sokan meg azt nem értik meg, hogy jelenlegi hibáival egyszerűen élvezhetetlen...
Nem az Apple szeretete miatt a legjobb böngésző a Safari, pusztán csak azért, mert jelenleg egyedül azzal élvezhető maradéktalanul a netezés iPhoneon.Egy Nokia felhasználónak (anno nekem is) megváltást hozhat, hiszen ugyanaz a "pálcikás" kezelésű, viszont sokkal gyorsabb az ismert okok miatt.
Én két napig voltam 3G lefedettség nélküli területen, ma értem haza.
Pont jól jött (volna), hogy kijött az Opera.
Viszont az élvezhetetlen hibák miatt, egyszerűen kivártam inkább a lassú kapcsolatot Safarin, mert hosszú távon (pl. blogok, fórumok olvasása) hiába volt gyors, nem haladtam vele...Én is bent állok a "remélem javítják" sorában.
-
erdoke
titán
válasz
vehement69 #33 üzenetére
"én a fő hibának azt tartom, hogy ez az alsó sor ez túl vastag lett, valamint a fenti piros fejléc is, így kb az alkamazás GUI-ja megeszi az egész felhasználható terület zavaróan nagy részét"
Miért nem kapcsolod teljes képernyőre? Egyébként nálam nem ennyire gáz ez az oldal vele, tényleg szinte csak a túl nagy gomb feliratokkal van gond.
-
joey04
titán
válasz
Dare2Live #43 üzenetére
hát úgy néz ki rengeteg ilyen ember van.
ezt miből gondolod?
--------------jah ami kimaradt: szinte minden iphoneos app támogatja azt a funkciót, hogy ha a felső taskbart megérintjük, akkor az alkalmazás (böngészőben az oldal) tetejére ugrik. hát az operának ezt is sikerült kihagyni.
-
Dare2Live
félisten
kiváncsi vagyok mennyien állnak át tartósan...
tényleg nm lehet beállítani default browsernek? többen ezt sérelmezték...
joey: 'Aki ezt a hulladékot használja Safari helyett, annak nem való iPhone...'
hát úgy néz ki rengeteg ilyen ember van. -
Lirion
addikt
Egyre nagyob baromságokat írsz, mióta iphone-d van. Most pl. bölcsebb lettél volna, ha nem írsz és hagyod, mindenki hadd döntse el magának, hogy mi a neki megfelelő telefon és program. Tudod ez pont úgy szubjektív preferencia, mint a kényelem, még ha ezt te nem is tudod megemészteni.
-
kaller1
veterán
válasz
vehement69 #33 üzenetére
valamint a fenti piros fejléc is, így kb az alkamazás GUI-ja megeszi az egész felhasználható terület zavaróan nagy részét
fullscreen opció nincs benne?
-
joey04
titán
válasz
vehement69 #33 üzenetére
pedig egyszerű: az iPhone azért sikeres, mert baromi egyszerű használni, és nagyon jó a felhasználói élmény. ez ennél az operánál nagyon nincs meg. Akit ez nem zavar, annak nem való iPhone. Nem azért, mert az mindennél jobb, hanem azért, mert abban szar ez a program, amiben az iPhone jó. Így akinek tetszik, az rossz készüléket választott. nem kell ebbe több dolgot belelátni. Vagyis nem akartam vele más üzenetet közvetíteni.
Ez olyan, mintha valaki egy WM-os készüléken (mondjuk leginkább HTC) soha nem cserél romot. Annak nem való HTC pl. Mert annak meg az az erőssége. És ha ezt nem használja ki, akkor minek neki? Persze kivételek vannak, de nem sok. -
vehement69
senior tag
igazából én a fő hibának azt tartom, hogy ez az alsó sor ez túl vastag lett, valamint a fenti piros fejléc is, így kb az alkamazás GUI-ja megeszi az egész felhasználható terület zavaróan nagy részét
szerk: 'Aki ezt a hulladékot használja Safari helyett, annak nem való iPhone...'
na amúgy az ilyen kijelentések után azért néha meg tudom érteni azokat, akik sznobgeciznek az Apple márka hallatán.. -
joey04
titán
ez egy vicc. hol van ez a safarihoz? tényleg elég szar lett. Az idézett szövegel se rendesen jelennek meg. Menü sem mindig van most sem...
Régen azt mondtam, hogy ahol nincs 3G/WiFi csak oda kellhet, máshova fölösleges de direkt kikapcsoltam a 3G-t, hogy megnézzem úgy, hát gyorsabb, de ennyi. Széteső, élmény nélküli böngészés,béna zoom, béna görgetés. Még Edge hálózaton is Safari, azt mondom.#28: de, így, ilyen bugosan pláne az. Aki ezt a hulladékot használja Safari helyett, annak nem való iPhone... (max 3g hiányában megértem)
-
vehement69
senior tag
enyém karcos elöl-hátul (kulcs mellett van zsebben általában
), részegen/néha meg véletlenül dobálom/elejtegetem, kezd kicsit szétjönni, de még mindig működik szóval igazából nem kell aggódni, nem lesz semmi baja (1,5 méterről esett már le szegény vagy 5-6x betonra, szóval bír ez mindent!)
bár én a másfeledik évemet taposom, azért valahogy be fogok szerezni egy G4-es iPhone-t!
-
erdoke
titán
Ez az első szifonos alkamzásuk első publikus verziója. A kérdés inkább az, mennyit és milyen gyorsan fog javulni.
Próbáltátok átkapcsolni mobil nézetre? Bár a megszokott weblap elrendezés elveszik, és bizonyos oldalakon sokat kell görgetni is, a szöveg gyakran jobban olvasható. -
kingabo
őstag
Vajon szifonon mikor lesz böngésző választó ablak?
-
ClioRS
őstag
Még joey20 győzögetett arról, hogy a felhasználóknak nincs szükségük rá, mert ő úgy gondolta és akkor az mindenkire vonatkozik. Hát elég nagy bukta részéről, ha a letöltők harmada, negyede hagyja fent akkor is szép számú felhasználó! De majd jön és megmagyarázza, hogy az nem úgy van, mindenki csak kipróbálta, aztán törölte, ahogy ő is, és ugye mindenki azt csinálja amit ő...
-
David75
őstag
Véleményem szerint megvan a létjogosultsága.Ha valamit gyorsan akarok,vagy épp nincsen más csak edge akkor jó alternativa.De ha ez a két dolog egyike sem áll fent akkor marad a safari.
Inkább csináljanak rá chrome-ot
-
Ulkesh
őstag
válasz
Stunts666 #10 üzenetére
Rengeteg nem Apple által használt alkalmazást használok elégedetten, de nem fogok valamit dicsérni, ha egyébként vacak.
Ha meg iPhone-os böngésző, akkor inkább az Atomic Web Browser, nem olyan takarékos mint az Opera, de rendben mutatja az oldalakat és sokkal okosabb, mint a Safari.
-
Ulkesh
őstag
-
Morden24
nagyúr
Ja, az összes platformot egybevéve. Ebből 50% az Opera Mini felhasználói köre, ami nagyon nem 50 millió iPhone júzer, hanem csillió WM, BB és Symbian júzer, meg persze a többi.
-
Morden24
nagyúr
Gondolom lesz majd valami nethasználati kimutatás is, a letöltések számával kár villogni.
Amúgy engem állatira érdekelne, hogy Safari-hoz képest milyen, mert az tény, hogy ha iPhone Safari vs. WM Opera Mobile meccset csinálunk, akkor még mindig az előbbi jön ki belőle jobban. Más kérdés, hogy (WM platformon) rengeteget jött fel a 9.X-ek óta az O/A.
-
nord_
veterán
Ha az ember épp nincs wifi közelében (mint nálam a mh.), akkor bizony jól jöhet a jóval gyorsabb letöltés - meg az is, hogy ha megnyitok 5-6 fület, akkor nem kell újból betölteni az első néhányat, mint a Safarinál. Ez a 3G-n elképesztő mértékben zabálja a memóriát...
Nálam fenn marad, ésszerű kiegészítője a Safarinak. -
Ulkesh
őstag
Az emberek kíváncsiak, főleg azért, mert ez az első ilyen átengedett alkalmazás.
Az egy másik dolog, hogy kritikán aluli egy vacak és a többség helyből le is törli.
-
<NewL>
addikt
ha valaki talál értékelést ,hogy hány csillagot kap a storokban ossza meg velem.
gyötör a kíváncsiság
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Néhány nap alatt az Opera Mini lett az Apple online piacterének legkeresettebb alkalmazása.
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HyperX Cloud Alpha Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest