- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
talamasca
senior tag
Az oldalak 99%-a az a te szubjektív megítélésed, az az általad bejárt oldalakra igaz talán, de másnak meg lehet, hogy az oldalak 85%-ával gond van...
Ezt a nonszensz hozzáállást, hogy egy program JB miatt rossz meg különösen primitív hozzáállás.
A JB még nem jelenti azt, hogy mindenki idióta módon "széthackeli" a telefont.
Képzeld olyanok is vannak, akik értenek hozzá.Nem a JB miatt arab a szöveg, hanem a hivatalosan nem létező magyar nyelv miatt!!!
Kéretik felfogni!
Valamint, hogy a JB nem csak arra való, hogy ingyen tegyen fel az ember alkalmazásokat...
-
talamasca
senior tag
Sokan meg azt nem értik meg, hogy jelenlegi hibáival egyszerűen élvezhetetlen...
Nem az Apple szeretete miatt a legjobb böngésző a Safari, pusztán csak azért, mert jelenleg egyedül azzal élvezhető maradéktalanul a netezés iPhoneon.Egy Nokia felhasználónak (anno nekem is) megváltást hozhat, hiszen ugyanaz a "pálcikás" kezelésű, viszont sokkal gyorsabb az ismert okok miatt.
Én két napig voltam 3G lefedettség nélküli területen, ma értem haza.
Pont jól jött (volna), hogy kijött az Opera.
Viszont az élvezhetetlen hibák miatt, egyszerűen kivártam inkább a lassú kapcsolatot Safarin, mert hosszú távon (pl. blogok, fórumok olvasása) hiába volt gyors, nem haladtam vele...Én is bent állok a "remélem javítják" sorában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest