Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
themiddleF
csendes tag
válasz
tariattila
üzenetére
Ugyanígy csinálom, csak itthon wifin a beépített böngészőt használom. Nekem szerencsére nem fogy el a ramom és a romom sem, meg a proci is bírja szerencsére. E72 egy jól sikerült konstrukció. Akksi is tökéletes, bár ha UMTS-en hesszelgetek egy napig, akkor egy nap után töltenem kell, viszont ha csak GSM-en vagyok, és csak akkor kapcsolok UMTS-re, ha netezek (amire az E75 1000mAh-ja szoktatott rá), akkor egy hétig is elmegy.
Így véglegesítve a dolgot, OPERA MINI!Kösz mindenkinek!!!
-
themiddleF
csendes tag
sziasztok!
meg tudná fogalmazni valaki értelmesen, hogy mi a különbség a Mini 5.0 és a Mobile 10.0 között?
Symbian s60v3 fp2 oprendszerem van, ami egy Nokia E72-őn fut. Tudom, hogy melyik mit támogat, tudom hogy a Mobile szebb, és stabilabban kezel dolgokat, és hogy csak s60-asaok használhatják, de szerintetek melyiket lenne érdemesebb használnom? Főleg sebesség szempontjából.
Nekem speciel a Mini 4.2 jött be a legjobban, mert nem touchscreen-es vagyok, és a jobbra balra gomb teljes képernyőugrást adott. Ez sajnos eltűnt. De ez csak egy off volt...
köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Diablo IV
- Fujifilm X
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Ubuntu Linux
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- További aktív témák...
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- Bonola 3 az 1-ben töltőállomás több Apple eszközhöz! Új!
- Nokia 6510 eredeti bőrtok, elő és hátlap
- pitaka ès gyàri samsung tok s26 ultrához
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B560M i7 10700 32GB DDR4 1TB SSD RX 6600 XT 8GB ZALMAN i3 Edge EVGA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest