Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
itt panelben nem örülnének neki ( : de nekem is ugrott már be a flex, egyszerűen nincs olyan házikó amire azt mondom ez igen, ezt nekem találták ki, akkor sem ha azt mondom legyen a keret 100e ft - de nem mondom azt -
fából is több verzióm van, alaplapi tálcás amit mondasz az egyik, végül adta magát az ötlet ahogy tizenéve is szerettem használni a gépeimet és teljesen jók is voltak azok úgy, asztalon "szabadon", csak kicsit másképp, de kellene némi asztalos munka amihez nem elég a dekopír és a fúró, nekem nem baj ha más csinálja meg amit én kitaláltam ( :
menetes szár az viszont nagyon jó ötlet volt, távtartókon agyaltam, használtam pedig menetes szárat, személy szerint tetszik h nem takartad el, industrial feeling ((( :
porral én annyira nem foglalkozom, sürített levegő megoldja, másrészt légtisztító a lakásban sokat segít - és nem elsődlegesen a pc por mentesítésére -
és higgyétek/hagyjátok
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen házat vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Milyen légkondit a lakásba?
- Battlefield 6
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- IPHONE 17 PRO NARANCS 256GB, 3 év garanciával, bontott,aktiválatlan, űzletből, beszámitás lehetséges
- iPhone 15 256GB Black eladó
- Karcmentes Független Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium 96% ! 3Hó Jótállás
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen9: i7-1185G7/32GB/1TB NVMe SSD/14"FHD IPS, Matt/Win 11Pro
- Hibátlan Lenovo P14s Gen5 AMD Ryzen 5 8540U /16GB 512GB SSD/HUN BILL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3597
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest