- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
"Nem 18." 1800-as éveket írt. Az 19. század.
A játékra írta, hogy az 1800-as évekbe helyezik, nem a filmre. A filmre csak azt írta, hogy korábban játszódik, mint a Harry Potter.
És igaza is van valószínűleg, mert máshol is ezt olvastam:
"Posted alongside the video was a press release-sounding description of the game which mentions a 19th century setting starring a fifth year student who joins Hogwarts as a late arrival. "És hála az égnek, úgy néz ki, hogy nem a Rocksteady fejleszti.
Emellett gyanítom, hogy Béééla is műfajon belül beszélt. Hidd el, rengeteg embert ismerek én is, aki semmilyen más fantasy-t nem olvasott, csak Harry Pottert (vagy talán még Gyűrűk urát), attól függetlenül, hogy más műfajban tájékozottabb.
-
törölt tag
Tudom, hogy nem egy könyv, de ha az első ennyire gyenge szerintem gyakorlatilag bármi máshoz képest a műfajon belül... Meg most 7 könyvből a 4-5. kötettől jó? Ez nem túl biztató.
"Az első két kötetet nem is főállású íróként írta meg, sőt."
Ez nem igazán mentség, ráadásul nem is annyira egyedi dolog, főleg az utóbbi időben és rendkívül jó könyvek születtek így.De mindegy, nem akarok a Harry Potter ellen szónokolni, tudom, hogy sokan szeretik (bár ez szerintem inkább abból adódik, hogy az emberek nagy részének ezt sikerült "eladni", miközben más fantasy-t nem igazán olvastak, amihez hasonlíthatnák), én mindig úgy láttam, hogy marketing mágia.
-
törölt tag
Azért ez nem így működik szerintem.
Attól, hogy a világ varázslattal teli, azért nem árt, ha konzekvens marad a saját maga által lefektetett szabályokhoz. Az a legborzasztóbb, amikor óránként kapsz egy asspullt, "mer' mágia". Szerintem wolfman sem arra gondolt, hogy "mekkora f*szság már, hogy kimondod, hogy Wingardium Leviosa meg legyintesz egyet a pálcával és lebeg is a kis sámli."Persze én nem emlékszek az első könyvben logikátlanságokra, egyszerűen csak annyi, hogy a mágia csak lógott a levegőben és ez a varázslóiskola dolog, a pálcás téma, hogy kimondjuk a varázslat nevét, kviddics meccs...
Most összehasonlítva például egy Ködszerzettel, szerintem borzasztóan halovány. Nekem mindig furcsa volt, hogy ez az egyik legismertebb fantasy könyvsorozat, mindenki dicséri és igaz, hogy a legjobbakból igyekszem válogatni, de még nem sikerült rosszabbat olvasnom a HP első könyvénél.
-
törölt tag
Remélem, hogy nem a Rocksteady cseszi el erre az idejét és inkább valami értelmeset csinálnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Precision M6800 - i7-MQ I 16GB I 256SSD I 17,3" FHD I K3100M 4GB I Cam I W10 I Gari!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest