- Samsung SmartTag2 teszt
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa311
veterán
válasz
kisgabor87 #398 üzenetére
1., Nem fog "elfogyni", mivel egész középeurópa közös projectje az Op3n Dott és hossszútávra terveznek
2., A bugokat ugyan úgy javítják, van különálló (külsős cég) supportja és ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy már a megjelenés óta is jött rá rendszerfrissítés - több is. Contact
Nem mellesleg a Tescoban kb. 100x könnyebb műszaki cikket visszavetetni ha már minden kötél szakad, mint kb. bármelyik másik specifikusan hardverekre specializálódott cégnél. Egy natúr "számtechbolt" a büdös életbe nem fog neked visszavenni egy tabletet azért, mert "nem tetszik", pláne nem 2-3 javítás előtt. A Tesco igen, főleg mivel saját márka.
3., Nincs készüléked, kipróbáltad 1x egy Tescoban kiállítva és úgy formálsz véleményt, hogy szar. Már ne is haragudj, de ez elképesztő szűklátókörűségre utal. Ahogy az is, hogy itt fantáziálsz és jövőbe látsz, hogy majd mind elromlik, majd jól kiárulják a készletet és akkor aztán mindenki magára vethet, mint a föld nélküli paraszt.Te btw valamelyik cégnek valami kapcsolattartója vagy vagy csupán ennyire szeretnéd megmenteni a világot attól, hogy egy alsó kategóriás, kb. árban piacvezető termékkel befürödjön az, akinek IPAD szintű elvárásai vannak?
A nagy cégek supportjáról meg csak annyit, hogy a félmilliós HP gépem egyértelmű hibáját le se xarta a support...
-
kgyuri7
csendes tag
válasz
kisgabor87 #401 üzenetére
Nekem más a tapasztalatom, de maradjunk inkább ennyiben. (Asus még nem volt.)
-
Judy21
csendes tag
válasz
Tescoban a srác ugyan ezt mondta nekem. Mármint hogy amint elfogy, nem fogják tudni cserélni és garanciáztatni kell, ami adott esetben 1 hónapig is eltarthat. Többek között ezért is mondtam, hogy köszi ilyet nem. Pénzt nem fognak senkinek visszaadni.
-
kgyuri7
csendes tag
válasz
Azt hiszem kevés gyártó áll hozzá a dologhoz ilyen példásan.
-
cstom
aktív tag
válasz
kisgabor87 #384 üzenetére
Azért azzal tisztában vagy remélem, hogy az Ipad mininek (1) a képpontsűrűsége 163 ppi, mégis egy sikertörténet.
-
b0bcat
addikt
válasz
kisgabor87 #384 üzenetére
Neked a 170 PPI nem jön be, ennyi. Ezért még nem kéne leírni az egész kategóriát. Mi alapvetően nem a felbontásról beszéltünk, hanem a képarányról. Nekem például sokkal fontosabb ez, mint a nagyobb felbontás. (Mellesleg HD@7" felbontáson is lehet pixeleket látni, ha nagyon akarja az ember.)
@Judy21:
Ez nyilván gáz így. Sajnálom, hogy így jártál.
-
sasa311
veterán
válasz
kisgabor87 #372 üzenetére
Oszt' ha sok a hibás? Ez téged mit idegesít, minden sarkon van Tesco, bármelyikbe azonnal és szó nélkül cserélik egy újra ha hibás...
Az enyém btw 3 nap után is kiválóan működik, simán fut, nem akad, szép a képe, jó a nete, viszi a frissítést... Ennyi.
Az meg ne is haragudj, hogy dolgozik egy műszaki eladó vagy bármilyen ismerősöd a NF osztályon nem mérvadó. A legtöbb készüléket nem konkrét hiba miatt viszik vissza és veszi vissza a cég, hanem a 2/8 GB tárhely probléma miatt, ami valljuk be részben nagy kommunikációs öngól volt és félig-meddig jogos.
-
b0bcat
addikt
válasz
kisgabor87 #374 üzenetére
Nem fogják javítani. Vissza fogják adni az árát. Ha szerencsém van, ez a 23. hónapban fog megtörténni.
@kisgabor:
Először Acer-t akartam venni. 40+ ezerbe kerül. Helyette kettőt vettem ugyanannyi pénzért. Es bár biztosan többet tud az Acer, amire nekünk kell a családban, a teszkós is elég. Ezért nem Acer lett.
-
cstom
aktív tag
válasz
kisgabor87 #377 üzenetére
Ahhoz képest, hogy leszar@d, ez már a sokadik hozzászólásod.
Viszont írnál 1-2 példát, hogy mit lehet vásárolni 30eFt-ért ilyen méretben?
-
Potzee
addikt
válasz
kisgabor87 #377 üzenetére
Kb. ugyanezt írtam én is egy picit árnyaltabban...
[link]
-
cstom
aktív tag
válasz
kisgabor87 #372 üzenetére
Jól van, értjük. Az összes rossz, silány minőségű, rosszul szoftverezett, ergo nem szabad ilyet venni. Az itt lévő tulajok nem győzködik az embereket, hogy szaladjatok venni, ellentétbe veled, aki viszont mindenkit lebeszél róla.
Ui.: két év garancia van rá, bár nekem is elrontották először az ügyfélszolgálaton és csak egy éves Flag KFT-s gart adtak. Aztán visszamentem és kicserélték 2 éves Tesco-s garancia papírra.
-
b0bcat
addikt
válasz
kisgabor87 #359 üzenetére
Összegezzük: neked nincs értékelhető saját tapasztalatod*, de meg akarod magyarázni azoknak, akiknek van - és elégedettek a készülékkel -, hogy nem jó. Világos.
*A "próbálgattam egy tescoban" túl kevés értékelhető saját tapasztalatnak.
-
cstom
aktív tag
válasz
kisgabor87 #359 üzenetére
"a nem volt jó" mit takar?
-
cstom
aktív tag
válasz
kisgabor87 #357 üzenetére
2 napja van meg, nem veszem észre, hogy ne lehetne jól használni. Te mióta használod a tiéd?
-
gaborm69
aktív tag
válasz
kisgabor87 #353 üzenetére
Egyetértek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest