- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
válasz
Pttypang #100 üzenetére
Persze, sokminden beleszol. Pl. tachonal ezert kell kb. 3%-on belul lennie(talan 2.7, nem emlekszem), ami azert nem olyan nagyon pontos. A sebessegmeroknel a teljes tartomanyra +/-3km/h hiba a megengedett es a maximumot levonjak a mert ertekbol, de 100 felett az mar szinten <3%.
A lenyeg, hogy technikailag minden adott hozza es arra tokeletesen alkalmas mar most is minden, hogy megallapitsak a gyorshajtas tenyet bizonyos esetekben. Pl. ha 200-al mesz 130 helyett. Az mas kerdes, hogy a jelenlegi torvenyi keretek kozott a birsag megallapitasahoz szukseg van a pontos sebessegre is(azaz hitelesre, mert a ketto azert nem kovetkezik egymasbol kozvetlenul), mert ahhoz kotott a buntetes merteke es anelkul nem lehet most mit kiszabni. De semmi akadalya sincs, hogy lepesrol lepesre haladjon a rendszer a teljes kontrol fele. -
Reggie0
félisten
válasz
guriga1234 #99 üzenetére
Hat hogyne
Addig probald meg kitalalni, hogy ha egy kocsi 20 km/h-val kozelit egy hidhoz, akkor a hid mekkora sebesseggel kozelit a kocsihoz. Esetleg b) feladatnak probald meg kitalalni, hogy a kocsi er-e elobb a hidhoz vagy a hid a kocsihoz, esetleg egyszerre. Jo toprengest.
-
Reggie0
félisten
válasz
guriga1234 #97 üzenetére
Fizika tudas 0, erettsegid azert van? Fussal neki megegyszer.
Sima passat.
-
Reggie0
félisten
Nyilvan, nem azt mondom hogy hitelesitettem. Csak azt mondatam, hogy volt egy hiteles merom amivel megegyezo ertekeket mutatott. Sehol sem allitottam, hogy ez a helyes eljaras. Azt viszont tokeletesen cafolja, hogy minden autoban kevesebbet mutat a sebessegmero. Az, hogy mennyit csaljon allithato az ECU-ban, pl. a VCDS kod valtoztatasaval. Nyilvan ettol sem lesz hiteles, meg mielott felreerted.
-
Reggie0
félisten
válasz
guriga1234 #85 üzenetére
Ezt onnan tudod, hogy lemerted mindet? Naugye. Bar az elvakult hittel nem lehet mit kezdeni, csak az a templomba valo, nem ide.
En mar lattam olyat, ami pont annyit mutatott(tudom van sajat hitelesitett Prolaser II-m, azaz hitelesitett volt ugy 4 eve amikor vettem es aktivan meregettem). -
Reggie0
félisten
válasz
guriga1234 #81 üzenetére
Ilyen logikara barki kepes mint te, mondok en is egyet: Neked biztos nincs monitorod, azert nem tudsz olvasni.
Nem mutat minden auto sebessegmeroje tobbet. A toveny csak annyit ir elo, hogy kevesebbet nem mutathat(20km/h felett). Aztan az, hogy az offszetet vagy szorzot szoftveresen vagy hardveresen kapja es hol iktatjak be, megint mas kerdes. Az, hogy a CAN buszon hiteles adat all-e elo vagy sem, nem fugg attol, hogy neked mit mutat a muszer. Csak attol, hogy hitelesitik-e. Gondolom kamionod sincs, ezert nem hallottal a tachografrol(a tahokhoz nincs koze, meg mielott felreertened) sem.(#82) blackrulz: jol is neznenk ki, ha lefele csalna.
-
Reggie0
félisten
válasz
#56573440 #71 üzenetére
Kit erdekel a GPS, ha sebessegrol van szo? A CAN buszon megkapja a hitelesnek szamito sebessegadatokat, amit a muszerfalon is olvashatsz. GPS legfeljebb ahhoz kell, hogy nagyjabol hol volt akkora a sebesseg. Pl. ha nincs a kozelben autopalya akkor eleg nehez a >130-at kimagyarazni, hiaba pontatlan a pozicio adat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest