- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Tavaszi szél Slimet áraszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
brownus
veterán
válasz Linkin1994 #79 üzenetére
lehet csak én vagyok most ebben a pillanatban nagyon lelkes, de!
Ennek köszönhetően, hogy a oneplus kiadott egy-két "szarabb" mobilt, vettem a csajomnak egy nord n10 5g telefont (90k + egy fülest ajiba pár hete), ami szerintem remek páros ennyi pénzért.
Látván, hogy a csajom totál odavan a telefonért (az átlagnál több érzéke van a technikai kütyükhöz, és érdekli is egy picit, mint nő. használja a google aszisztenst, diktálás, stb...). én vettem magamnak egy nordot (8/128) és imádom! árban nekem ez már a plafon volt. (140k) nekem ez csak egy telefon, minden másra ott van a tablet és a laptop páros. nem játszom telón. de ez a telefon egy csoda, lehetne az akku idő jobb egy picit, de ez szerelem volt első tapintásra. és az is biztos, hogy a következő telefonom is egy oneplus lesz, lehet már ennek a negyobb tesója.szóval lehet csak nálam vált be ez a marketing fogás, de ki tudja!? este rászánok erre egy pár percet és guglizok egy sort mennyivel dobta meg az eladási számokat náluk...
ja! és az előbb vettem egy nord n10 telefont (+ ajiba a bullet fülest ő is kapja, 90k) a húgomnak is.
eddig ment a b.szakodás a nokia/xiaomi/lg/samu telefonokkal. igaz, ez drágább 20-40ezer forinttal de minőségi ugrás lett.