- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkiDev
őstag
Viszont abból több minden maradt ki számomra. Nekem kellene a 3.1 usb a TV-hez, mert nem okos még, így csak HDMI-vel megy a dolog; most 50W-tal töltök, de visszalépni nem szeretnék; illetve nem lenne hátrány, ha javulna a nagylátószög, mert szeretek fotózni. Még esetlegesen egy olcsó vezetékmentes töltővel ki tudom próbálni a kábel nélküli töltést is + nem hátrány, hogy - nem hivatalosan - de IP védettséget élvez. Végül pedig a szoftverezettség: xiaominál úgy hallom sokat szenvednek a frissítéssel, és itt meg már a realme miatt megszoktam a felületet is. Tehát ezért gondoltam, hogy itt kapom meg a legkomplettebb csomagot a pénzemért.
Igaz, egyelőre még csak nézelődöm, mert keret nincs rá, még más telefon is bejöhet a képbe addig, viszont jobb előre körülnézni
-
SkiDev
őstag
Sziasztok!
Elég gyengén pörög a topik, de azért rákérdezek, hátha.
Akinek van esetleg ilyen készüléke, tud nekem lőni zoomos fotót? Több helyen néztem, kevés helyen láttam, ott ahol szerepelt, kissé lehúzták a digitális zoomot. Gondolom nem hozza az X2 pro 5x telés értékét, de 3x jó minőségű digitális is megfelel. Már hónapok óta keresem a legjobb ár értékű telefont egy esetleges jövőbeli vásárlás miatt, és itt kötöttem ki.
A másik, hogy a kártyás Telenorossal szenvednék-e valamiben hátrányt, ha Telekomos vagyok. Érdekes, hogy azt írják az oldalon, hogy nincs benne 5g
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest