Hirdetés
- iPhone topik
- Érkezik Magyarországra a Vivo, elsők közt kezünkben új csúcsmodelljeik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghiottone
nagyúr
Ha házon belül nézzük, akkor inkább a 8 Pro. Itt az alap verzióba is bele kellett volna férnie a hivatalos IP védelemnek és a vezeték nélküli töltésnek.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Hallosz
senior tag
Lehet, hogy jó, de ez a márkanév, nem ér ennyit. Szerintem.
-
haypro
senior tag
Műanyag hátlappal eddig is adott volt a vezeték nélküli töltés lehetősége, csak én bambultam el nagyon? Azt hittem, üveg only feuture. (+Pixel 5)
[ Szerkesztve ]
,,I look at the world, and i notice it's turning, while my guitar gently weeps"
-
ghiottone
nagyúr
válasz Linkin1994 #2 üzenetére
Mea culpa. Átsiklottam felette.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Quqesz
nagyúr
Nos ez sem flagship killer már 300e-ért. Bődületesen tolja fel minden gyártó az árakat.
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
batai15
félisten
Lehet öregszem ,vagy csak simán egyre kevésbé tudnak újdonságot mutatni a gyártók, de immáron nem ez az első teszt amit át pörgetek és totálisan hidegen hagy.
-
El Diabl0
junior tag
Továbbra is az a probléma a Oneplusszal, hogy elszálltak az árakkal. Azért vették, akik vették, mert olcsón kaptak flagship telefont, brutálgyors stock Androiddal. Nem gondolhatják magukat Samsungnak, amikor a világ 90%-án noname gyártónak számítanak, nem ismerik őket... Ez már nem flagship killer, hanem egy flagship, flagship árral. Csak, hogy ők ezt nem tehetik meg. Kár értük, mert minden évben speedtest bajnok az aktuális O+ telefon.
-
bedibazsa
senior tag
Én is erre lennék kíváncsi. Az nem zavar, ha a hátlap műanyag, de a fém keret dukálna.
Nálunk, UK-ben 629 font, ami kb. 258 ezer Ft, de még mindig sokallom. A Pixel 4a-val elvagyok, talán a O+ 9T jobb lesz. De a legjobb az lenne, ha a következő Pixel hi-end procit kapna.[ Szerkesztve ]
-
blueMerle
veterán
Ma volt a kezemben, 1000% hogy a hátlap üveg. Kissé megtévesztő ez igaz (főleg a sok samus glasstic baromság után), de biztosan üveg.
[ Szerkesztve ]
-
KISDUCK
addikt
Elkezdtem olvasni az első oldalt és csak ennyit láttam hogy OnePlus 9 “csak” egy pillanatra megállt bennem az ütő, azt hittem hogy 9"-lett a telefon és jönnek az újabb nagyobb telefonok ezután.
-
-
joey04
titán
ahogy pro sem, úgy ez sem nagy durranás.
-
GreenGoblin
őstag
Már elég régóta lejtmenetben a OP. Ez sem segít majd rajtuk. De túl nagy az arcuk és nem vesznek tudomást róla. Ezt is jól szemlélteti az árazás. Kicsit Pixel érzésem van. Minden évben elk@rnak valamit a telefonjaikban ugyanúgy mint a Google.
.. ....... .- -- ....... -... .- - -- .- -.
-
törölt tag
Ha úgy nézzük ez egy picit feltuningolt 8T. Újabb soc, vezeték nélküli töltés. Kb ennyi a különbség. A kamerát nem tudom mert az soha nem foglalkoztatott.
-
batai15
félisten
válasz mjani1172 #20 üzenetére
Így van pontosan ez a helyzet. Legtöbb telefon már belőlem semmi féle érzelmet nem vált ki , ahogy birtoklási vágyat sem. Persze ez kb 2 évvel ezelőtt még nem így volt , ráadásul az undorító lehúzások garmadájáról nem beszélve.
Kell a qi töltés ? Kell az üveg hátlap ? Vedd meg a 300 ezer forintos flagshipnek titulált olcsó modell pro ultra max verzióját 500ért .
Közbe meg anno a Galaxy s8am mindent tudott ,volt egy kompakt meg nagyobb testvér ami még rendben is volt.
Más gyártók meg ön magukat klónozzàk hetente más köntösben , de a szoftveres support meg smafu .
Tényleg kb odáig jutottam hogy körülbelül egyik gyártónak sem adnék pénzt a készülékéért, mert vagy nagyon elszállt vagy hülyének nézik a usert . (Pl xiaomi Android one sorozat ) másokat hivatalosan normális áron nem kapni ithol (pixel )[ Szerkesztve ]
-
Decske
aktív tag
-
veterán
válasz #40047616 #23 üzenetére
Nagyon nem is érdemes a kamerát nézni OnePlusnál, szerintem. Évek óta megy a porhintés, én már meg sem hallom. Ha meg az ár/érték arányt nézem, akkor sokkal inkább egy akciós 8 Pro wireless fülessel, éppen akciózzák 650 euróra. Vagy egy 8T.
Ez a kilences sorozat úgy fos, ahogy van. Hármas sorozat óta van OnePlusom, szinte minden évben váltottam. 7 Próról úgy érzem, idén sem fogok, és nem az ár miatt elsősorban. 300 ezerért glory hole? 380-ért még mindig glory hole!? Elment az eszük!? Dobjanak már rá mindjárt egy okádék noccsot is, hátha el lehet kérni érte 500-at... Kezd epül érzésem lenni; nagy lóf@sz arányárban.
[ Szerkesztve ]
-
Greg_83
csendes tag
Tökéletesen igazad van, nekem az OP3 kihúzott 4 évet úgy, hogy semmiben nem szenvedtem hiányt. Csak azért váltottam le, mert az akksi már nem volt az igazi, és az ujjlenyomat olvasó is kezdte megadni magát. A váltásnál megvártam a 8-as szériát, de mikor megláttam az "újításokat" a 7-es szériához képest, kérdés sem volt, hogy 7 Pro lesz. Egyszerűen semmiben nem mutatott újat amire nekem szükségem lenne.. 5G, 6-os Wifi, IP.. plusz 500 euróért.. ja persze.
A kamerát már hagyjuk is, nem értem miért kellett beállni a sorba, és elhagyni a pop-up cam-et? Nem fér el? Hagyjuk már, ugyanaz a méret a következő széria is.. (Ugyanez a véleményem az elhagyott Jack-ről is, na nehogy már az se férjen el..) Egyszerűen nem mertek egyediek maradni.
Nem tudom az 5-6-nál hogy volt, mert nekem nem volt több OP a 3-mas után, de az alarm slider mióta lett ilyen lötyögős gagyi szar? A 3-masé patent, pontos és a jó oldalon volt. Mióta átkerült a jobb oldalra, nekem speciel elég sok a véletlen némítás zsebre tétel közben..Ez már nem az az OP..
-
GreenGoblin
őstag
válasz Linkin1994 #28 üzenetére
Hülyeség. Vannak IP68-as telefonok is ahol nem veszed észre, hogy drágult volna miatta.
.. ....... .- -- ....... -... .- - -- .- -.
-
Linkin1994
senior tag
válasz GreenGoblin #31 üzenetére
most ez a trend ezután mennek majd ha más lesz akkor meg azt fogják nyomni
YT csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCQZ2KEX-j9vNsWr6dLeDp3w
-
veterán
válasz Linkin1994 #28 üzenetére
Speciel engem nem érdekel az IP tanúsítvány, inkább lenne felugró kamera, vagy ne lenne egyáltalán...
-
szkaroly
senior tag
Felugró kamera már nem lesz sehol sem, feleskeges várnod rá szerintem.
300 rugóért túl sok minden hiányzik ebből a telóból. Az hogy tele vagy periszkóp lencse nincs azt értem, de a főkamera downgrade-t már nem. A képernyőfelbontás módosítása még oké, de az adaptív állíthatóság hiánya már nem. Műanyag keret 300 ezerért? Hátlapnál még azt mondanám legyen, de a keret? Ha ezek megvolnának azt mondanám megéri az árát, de így túl drága.
Más. Csak én érzem úgy hogy az sd888 egy nagy csalódás? Alig gyorsabb mint a 865, de sokkal jobban melegedik és sokkal jobban szívja le az akksit. Lásd gsmarena tesztek: oneplus 9 és pro, oppo find x3 pro, mi 11. Utóbbi különösen érdekes, mivel a xiaomi modellek általában jól szerepelnek. A poco f3 a tuningolt 865-ös procival, ugyanakkora akksival, szintén amoleddel sokkal jobb eredményt ért el mint a mi 11.
Poco F6
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz #16820480 #35 üzenetére
"... sokkal lassabban ment a használata egy szoftveres némításnál, de az meg nincs a fizikai kapcsoló miatt."
Ezt sose értettem, hogy miért jó. OK-OK elsőre jónak tűnik az ötlet, hogy feloldás nélkül lehet némítani, de ezen kívül minden más kényelmi funkció bukó. Vagy pogramozottan v. ütemezetten némítani nem lehet a készüléket. Hát, ugye kinek a pap, kinek a papné ...#39 szkaroly
"Felugró kamera már nem lesz sehol sem ... "
Akkor, aki rosszul van a kamera- lyukaktól, szigetekről, könnycseppektől, az várjon addig míg a gyártók képesek lesznek a kijelző alá tenni a szelfi kamerát?[ Szerkesztve ]
-
szkaroly
senior tag
válasz <Adamsky> #40 üzenetére
Én is a felugró kamerát favorizálnám (soha nem használom az előlapit), de mivel mind a xiaomi és a oneplus elengedte ezt a technológiát nem hiszem hogy lesz ilyen telefon idén. Prémium kategóriában biztos nem. Sajnos. A huawei és honor kinyírásával csökkent a konkurenciaharc (kinán és indián kivül), a xiaomi meg amúgy magasról tesz arra mik a vásárlói igények.
Poco F6
-
secretgarden
aktív tag
Elszallt az arazassal a OnePlus is. Magyarorszagi arakat nem tudom, de en anno £450-ert (kb. 180eFt) vettem a OnePlus 5-omet (SD835, 8GB RAM, 128GB tarhely), ugyancsak £470-ert (kb. 188eFt) felesegem OnePlus 5T-jet (SD835, 8GB RAM, 128GB tarhely), es £500-ert (kb. 200eFt) a OnePlus 7-emet (SD855, 8GB RAM, 256GB tarhely) amit azota is hasznalok. Kb. eddig voltak esszeru aron. Aztan 7T-vel elkezdtek elszallni az arak, 8/8T/Pro-val folytatotdott az elszallas, 9-es szeria meg mar nagyon elszallt, a Pro mar Samsung S szeria / Apple aron van... Mondjuk a Nord nem volt rossz £370-ert (148eFt), kerdes hogy lesz-e folytatasa.
-
ghiottone
nagyúr
válasz janeszgol #43 üzenetére
Ezért lenne jó az 9R - bár ott kb. csak a procit frissítették a 8T-hez képest.
Most van nálam egy SD870-es Moto G100, de nem tudom, hogy csak ennél a modellnél nem optimalizáltak rendesen, vagy sokat fogyaszt a kijelző, de amellett, hogy szépen, gyorsan működik, az 5000-es aksit sokkal jobban fogyasztja, mint az előd sd765G-s G 5G Plus. Amíg ott 10 óra Sot összejött, itt hasonló nyüstölés mellett 7-7,5 óra."ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 128 GB Midnight Fekete Független
- Samsung Galaxy A53 5G 128/6GB fekete + töltő + S View gyári tok
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 100%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen