- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghiottone
nagyúr
válasz
szabi__memo #2785 üzenetére
gt neo 2-n gondolkodtam, de ott frissítések lassabban jönnek és csak 1 főverzió 2 év biztonságival. Itt is először a 9-est rendeltem amazonról BF-kor, de inkább visszamondtam az sd888 miatt.
-
plejik
addikt
válasz
szabi__memo #2607 üzenetére
Minden régióban más akció van.
Ez amit mi látunk csak az EU régióra vonatkozik. Az amcsiknál sokkal jobb akciók vannak
Stauffenberg
Ja persze Én se fogok vele szórakozni, ha az elején nem megy, akkor annyi.
De ez a Nord2 es a végig rendelhető volt és nem halt le az oldal, lehet már nem olyan nagy az érdeklődés... -
plejik
addikt
válasz
szabi__memo #2604 üzenetére
Amcsik??
-
plejik
addikt
válasz
szabi__memo #2583 üzenetére
Benne van a pakliba, de a remény hal meg utoljára...
-
ghiottone
nagyúr
válasz
szabi__memo #2456 üzenetére
amazonon 399 euró BF akcióban. Végül a 9-est reggel lemondtam, sz 549 volt és maradtam ennél. Az sd865 megbízhatóbb proci, kevésbé melegszik
-
ghiottone
nagyúr
válasz
szabi__memo #2456 üzenetére
Emailben jött. Ott még nincs kint.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
szabi__memo #2454 üzenetére
-
kbyte1024
veterán
válasz
szabi__memo #2354 üzenetére
-
kbyte1024
veterán
válasz
szabi__memo #2354 üzenetére
Ott egyből felajánlotta amikor az órát a zep-el csatlakoztam. Itt nem. Most az a bajom hogy nem látja a Bluetooth eszközök közt pedig a zep-el szinkronizált.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
szabi__memo #2346 üzenetére
Nekem annyiban volt jó ez a kör, hogy 250hz alatt ne próbálkozzak tovább, felesleges.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
szabi__memo #2344 üzenetére
Gyenge kijelzőt raktak bele, ennyit tud és alacsony fényerőn 120-227hz között ingadozik. A 8T értéke: 458.7Hz. A Nord 2 és 9 Pro értékei se jók, ott 120 körül van, a sima 9 pedig 323.3Hz.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
szabi__memo #2342 üzenetére
1. Kijelző pwm 227.3Hz - szemem nem bírja.
2. Sd865+6gb+oneui érzetre nem hozza azt, mint a 7T. -
Black_Raven
veterán
válasz
szabi__memo #2277 üzenetére
Van Realme topik is, sztem ott több infót kapnál. Nekem semmi pl., azért zártam a szálat. De biztos számít a 3 főverzió(14ig) és 4 év sec.patch, ami valszeg a Realme-n nincs meg.
-
K82
őstag
válasz
szabi__memo #2266 üzenetére
Kicsit olyan mint az autó: lehet h ugyanazt vagy akár többet is megkapok egy pl. Peugeot-ban mint egy Skodában, de nem ér semmit ha csak a mérgelődés van a kezelésével. Nyilván csak megszokás kérdése, de van amihez nem akarsz/tudsz hozzászokni. Volt anno Mi8-am ami (akkor) hardveresen tökéletes volt, árban messze alatta a vetélytársainak - csak épp a MiUI miatt legszívesebben falhoz vágtam volna. Motorola Defy óta gyk. stock vagy ahhoz közeli androidos telóim voltak (de custom ROM-nál mondhatnám az AOSP alapúakat vagy a Cyanogen/LineageOS vonalat), a kínai márkák (értem ezalatt a Xiaomi/Huawei/Meizu/stb. társulatot) android skinje meg pont az ellenkezője annak amit megszoktam. A OnePlus szerencsére nem változtatott az android működésén, bőven tűréshatáron belül van.
Összeszerelési minőségben nem is vita tárgya h egy feleennyibe kerülő Xiaomi is patentül össze van rakva, csak a használata...
Egyébként SD870 még oké, SD888-as telóból meg elég volt az Asus, inkább vettem utána a gyengébb de üzemidőben rá köröket verő SD865-ös cuccot - jelen esetben egy 8T-t. Meg lehet nézni hogy throttlingol pl. a Realme GT, vagy hány %-kal gyengébb üzemidőt tudnak az idei SD-s csúcs telefonok. -
Black_Raven
veterán
válasz
szabi__memo #2271 üzenetére
Az is BBK csoport. A premium az Oppo&OnePlus, a közép Vivo, az árbajnok a Realme. Ez egy csapat. Mint a Mi+Redmi+Poco
-
Black_Raven
veterán
válasz
szabi__memo #2268 üzenetére
OnePlus vs Xiaomi. Ha a specifikáció ugyanaz lenne, az OP drágább. Mert ezen működik minden..sajnos ez tudom vicces, de ez van. Nem akarom bántani a Xiaomit, aki szereti, vegye azt inkább és olcsóbb is.
trance89: -
Black_Raven
veterán
válasz
szabi__memo #2266 üzenetére
Megéri, mert ezen OxigenOS fut, nem pedig Miui.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Tőzsde és gazdaság
- Béta iOS-t használók topikja
- Kés topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Home server / házi szerver építése
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPad topik
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2288
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2287
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2286
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest